günaydın anneler sanırım idrar yoluenfeksiyonu nüksetti böbrek ağrısıyla geçirdim geceyi sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut sürekligünaydın anneler sanırım idrar yoluenfeksiyonu nüksetti böbrek ağrısıyla geçirdim geceyi sizler nasılsınız
geçmiş olsun tatlımm
bende hergece olduüu gibi uykusuzum
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut sürekli
neden uykusuzsun huzunbazım uyutmuyo mu oğlan :26:
günaydın anneler sanırım idrar yoluenfeksiyonu nüksetti böbrek ağrısıyla geçirdim geceyi sizler nasılsınız
Nasılsınız? Ben sürekli telefondan takip ediyorum haftasonları bilgisayardan giriyorum... Tlfdan yazmak biraz zorluyor:) Ben matematik öğretmeniyim 32+4 deyim ve artık yorucu olmaya başladı sürekli ayakta olmak zorundayımBurda öğretmen olan arkadaşlar eminim anlarlar... 32+0 da çalışabilir raporu aldım bebeğimin gelişimi iyiymiş 2.300 olmuş boyuda 49 cm iri bir bebek olduğunu söyledi... Ama o gün doktorum tansiyonumu ölçtü ve 13-8 çıktı sınırlarda dedi ve 24 saat idrar biriktirmesi yapacağımızı ve protein kaçağı olup olmadığına bakacağını söyledi. Daha önce bunu yaptıran var mı? (gebelik zehirlenmesi olabilir ihtimaline karşı) sanırım bu durumdan daha önce erken doğum yapan arkadaşlar vardı??
tatlım ,bende biyoloji öğrt.idrarda keton arayacaklar praeklemsi için.el ve yüzünde aşırı şişme varmı?tansiyonun yüksek gibi.bu neden ile şüphelenmiştir doktorun
sağ elimde biraz vardı ama çok değil yani devamlı kullandığım yüzük zor takılıyor sadece... yüzde de şişlik yok ama işte belkide zamanla olacak inşallah birşey çıkmaz gebelik zehirlenmesi tansiyon dışında başka belirti vermez mi acaba?? Bu tansiyonu okulda dengede tutmak zor gerçekten aniden sinirlenebiliyorsun:)))
Selam herkese
Selam çıtırcık.Diğer hatta sıkıntı var yazamıyore
Selam çıtırcık.Diğer hatta sıkıntı var yazamıyore
naber kuzuuuuu
selam kizlar, umarim herkesler cok cok iyidir :)
biz de iyiyiz cok sukur. hala bebek arabasi ariyorum kizimiz icin.
sizler hangi marka nasi cesit aldiniz? bi de obur topige bakaym belki oraya koymussunuzdur.
opuyorum herkesi!
chicco lite way plus aldik 550 tl 6 aya kadar olan üstte takiliyor sonra baston puset oluyor...selam kizlar, umarim herkesler cok cok iyidir :)
biz de iyiyiz cok sukur. hala bebek arabasi ariyorum kizimiz icin.
sizler hangi marka nasi cesit aldiniz? bi de obur topige bakaym belki oraya koymussunuzdur.
opuyorum herkesi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?