ay daha görüşelecekmi yuhhhhhhhh
kendilerine maaş zammı olsa hemencik çıkarıverirler ama
selam sen ilk zamanlar biraz vardın sonra kayboldun bacım nerdesin sen ? iki oğlun vardı değilmi
maşallah seninde iznine az kalmış benimkide 4 hafta kaldı
13 ocakta alcam raporumu 10 ocak son iş günüm inş.
Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.
Sevgilerrrr saygılarrrrrr
Elmayra ankaradan bildirdi
Hmm sağlık ocağı ya da dahiliye raporu düşülmüyor mu yani? Hani öyleyse biz de değerlendirelim:)
Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.
Sevgilerrrr saygılarrrrrr
Elmayra ankaradan bildirdi
normal inş. canımevet canım iki oğlum var, bir de kızım olacak nasipse. Bu sene bu halimle bana birinci sınıfı verdiler. günlerim çok yoğun geçiyor o yüzden pek sohbetlerinize katılamadım . ama bundan sonra daha sık burda olacağım inşallah. senin de izne ayrılmana az kalmış, sona yaklaştıkça günler geçmiyor sanki. Ben de 10 ocakta ayrılmayı istiyordum ama doktor sezeryan olacağı için bir hafta önceye çekti. Senin normal doğum mu olacak?
Ben ocağa ertelendi kaldı diye biliyorum
sağol tatlım valla iyice ağırlaştık aslında uzatmaları ıynuyoruz artıkkızlar rapor veya izin almadan çalışan anneler süpersiniz vallahi
hava soğuk yükümüz ağır rabbim kolaylık versin sizlere zaman ilerledikçe koltuktan kalkmak bile zor oluyor
Poff siz böyle söyledikçe kıskanıyorum yaabenim daha 6 hafta var. 24 ü son iş günüm
elmiş hoşgeldin
canım benim derdim o iki hafta değil aslında benim derdim prite time iş le ilgilgi bişiler çıkması
o çıkarsa onu talep edicem iş yerimden izin vermesse tazmanitamı alıp çıkma hakkım doğcak yok zaten oda olmassa partona parmak atcam yada faşo patron yazcam duvara beni atsın diye
düşülmüyormuş canım bende ocak anneleri ile konuşmuştum ama rapor için gittiğimde yeniden doktoruma sormayı düşünüyorum
yada sağlık ocağına gidince de soraiblriim.
benim işyerim rahat 2 gün gelmedim mesela kendime izin vermiş gibi ne rapor ne bişey getirmedim
Hmm iyiymiş o zaman. Ben de bi sorayım onu.
Benim işyerim de rahat ya o konuda. Ben araştırma görevlisiyim. Zaten sürekli yaptığımız bir iş yok. Bölüm başkanına ben biraz rahatsızım desem problem etmiyor. Adam sağ olsun dönem başladığında sen böyle yorgun hissedersen de erkenden haber ver git dinlen falan diyordu. Ama ben de işte şimdiye kadar bu hakkımı kullanmadım sonradan lazım olur diye:) geçen salı da ankaraya kar yağacak diye bekleniyor. Aradım ben bastırırsa erken çıkayım mı diye. Tabii tabii dedi. Yani benim de bi problem olsa rapora ihtiyacım kalmayabilir de işte keyfi bi tatil yapmak istersem o zaman belki alırım rapor:) bir de şimdi finallar geliyor. Son çalışma haftam final haftasıymış. Orda görev almak istemiyorum. Belki o ara bi rapor alırım kimseye laf anlatmakla uğraşmamak için.
Ama bu konuyu netleştirince haberleşelim
aynen canım bizim de öyle oluyor sağolsunlar anlayışla karşılıyorlar önceden böyle değildi ama şimdi sorumlu olduğum kişiler değişti yerime 2 kişi geldi falan filan onun da rahatlığı var tabi ki
detaylandırınca yazarım yeniden sana sende bişey öğrenirsen yazarsın
Anneler merhaba, uzun zamandır giremedim topiğe. Nasılsınız bebişler nasıl? Ben 32 haftada iizne çıkacağım sanırım. Ankara soğuk bir kar yağdı buz hala siteden kalkmadı. Eşimde al rahat geçir evde diyor bakalım ayrrılcam sanırım.
Bbilim şekerleri yaptınmı takip edemedim.
Kızlar bu arada kızımın ismi konusunda karara varamadık. Aslı, Defne ve Almina arasında gidip geliyoruz:44:. Sizce hangisi?
Anlaştık canım
kızlar internette tütü yapımı ile ilgili bir sürü video var onlara bakıp yapan oldu mu ben de denemek istiyorum ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?