2014 Şubat Anneleri

ben doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum kuzum

senin sezeryan mı olucak canım? normal doğumda doğum fotoğrafçısı biraz zor oluyor çünkü.. bi de benim pek hoşuma gitmiyo doğumdan hemen sonra bebekler şiş oluyolar hastanede kendimiz çekeriz 1 hafta sonra falan da profesyonel çekilir diye düşünüyorum hem annenin de şişliği birazcık olsun inmiş oluyo herkes normale dönüyo tabi bu benim görüşüm tamamen :26:

günaydin:) iyiyim canım yarınki tahlil için idrar biriktirmeye başladım çok zor bişey yaa yarın hastaneye götüreceğiz bakalım... sen nasılsın??

bende bir keresinde biriktirmiştim 2,5 lt lik 3 tam şişe dolmuştu.ne kadar çok çiş yapıyoruz demiştim

Eğer durumunuz varsa bence doğum fotoğrafçısı çok iyi fikir, kıydığınız paraya pişman olmazsınız, düzenli bir işim olsaydı kesin ben doğumumda tutardım ama ne yazık ki bir iş denk gelemedi, tek maaşla da diğer giderler varken bir de bunu göze alamamıştık, çok güzel bir hatıra bence, düğünümüzde fotoğrafçı tutuyoruz da sanki doğum daha mı az önemli gören de beni doğum fotoğrafçısıyım sanır

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

mrb kızlar dun akşam kızım aşağı çok ındı hep aşağı vurdu canım çok yandı doğacak sandım sızdede oluyomu arada bole seyler sukurkı geçti buarada 32+1

Kizlarrrr
Gecenlerde burda bebeksekeri yoksa miknatisli bebek süsü yapan vardi.
Keske sayfayi kaydetseymisim((

Keçeden yapmayi düşünüyorum cok model var,netten kece ve birmax adli siteden de diger urunleri almayi dusunuyorim
Aranizda yapan ilgilenen varmi bana yol gosterebilecek
Baslamak istiyorum bi itiklemeye ihtiyacim var sanirim)))

perşembe anneme gittik eşim götürdü

bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)

teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem

kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam

artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artık cumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi

ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir

kayınvaldem aradı döndüyseniz yarın bebek odasını alalım diyo annaneler babnneler atağa geçti

bu iş kızımla bana yaradı

ay çok heycanalndım eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştiririm oda gelince

evet ben dusunuyorum beyaz bi elbise aldım bide taç saçlarımı makyajımı yaptırıp normal bi fotocuya gidip eşimle 3 ,4 poz çekincem hamileykende bi resmimiz olsun siyah beyaz olsun istiyorum bakalım nasıl olcak
Sen ne dusunuyosun?

Kısçelerrr nasılsınızz? Geri sayım başladı heyecan arttııı 31. haftada bebişlerinizin boyu kilosu nasıldıı? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…