kızlar içinizde sütüdyoya gidip fotoğraf çektiricek olan var mı? hiç fiyat sordunuz mu? ben 1 tane hatıra kalsın diye çektirmek istiyorum bi arkadaşım çektirmişti geçen senelerde ve çok güzeldi ne dersiniz?
Günaydın arkadaşlar...
Huzommm böle siskoluga can kurban
ben doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum kuzum
günaydin:) iyiyim canım yarınki tahlil için idrar biriktirmeye başladım çok zor bişey yaa yarın hastaneye götüreceğiz bakalım... sen nasılsın??günaydın matemtikçi :)) nasılsın bugün
günaydin:) iyiyim canım yarınki tahlil için idrar biriktirmeye başladım çok zor bişey yaa yarın hastaneye götüreceğiz bakalım... sen nasılsın??
ben doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum kuzum
Şşş nabıyonuz beaa
Gercekten mi 24 saatte 7.5 lt oluyor yani sen sivi baya tuketiyorsun demek ki canim:)benim o kadar cikmicak gibi...
evet ben dusunuyorum beyaz bi elbise aldım bide taç saçlarımı makyajımı yaptırıp normal bi fotocuya gidip eşimle 3 ,4 poz çekincem hamileykende bi resmimiz olsun siyah beyaz olsun istiyorum bakalım nasıl olcakkızlar içinizde sütüdyoya gidip fotoğraf çektiricek olan var mı? hiç fiyat sordunuz mu? ben 1 tane hatıra kalsın diye çektirmek istiyorum bi arkadaşım çektirmişti geçen senelerde ve çok güzeldi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?