2014 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba ben 6+1 günlük hamileyim dün doktora gittim kalp atışlarını duyamadık çok üzüldüm bende neden bu kadar erken üzülüyosun demeyin çünkü ilk bebeğim ve bundan önce 2 kere düşük yaptım, ayrıca bende hiç bi gebelik belirtisi yok ne mide bulantısı ne gögüslerde dolgunluk nede iştahlılık hiçbiri yok sadece karnımda batma oluyor normal mi sizce ne olur bişeyler söyleyin

Canım hemen panik yapma. Peki doktorun birşey söylemedi mi sana ? Kese içinde bebişi ya da kalp atımını gördü mü ??

günaydın canım hiç sıkıntı yapma görürsün inşallah .Karından mı baktı belki ondan

görünmemiştir.alttan muayenede görünüyor .benim doktorum 6 haftalıkken atmaya başlar demişti ama bazılarnda bu geç görülüyor.ya

zaten o kadar küçük ki hemen ekranda kaybaluyor.

ekim once sunu bilki bu uzuntu halinde vucuduna yayilan hormonlar bebisin icin faydali degil canim. Egerki evladini dusunuyorsan endiselenmeyi birakacaksin. elinden gelen en iyi bakimi ihtimami gosterip tevekkul etmen lazim zira onleyebilcegimiz bisey yok hic birimizin elinden su anda kendi bebislerimiz icinde bisey gelmez. Rabbim seni iki kere bu uzuntuyle sinamis insallah 3. gostermez herseyde bir hayir vardir. belirtiler herkeste ayni olmayabilir bazen haberlerde cikiyo hastaneye karni agriyarak gitti dogurdu diye :) adetlerinde bile bir degisiklik olmuyor bazi insanlarin, hamile oldugunun farkina bile varamiyorlar. Yapabilecegin en iyi sey kendine ve bebisine bakmak stresden ve uzuntuden uzak durmak eger inancliysan dua edebilirsin ve inanki hepimiz ayni korkulari yasiyoruz yalniz degilsin canim. uzuntu ve stres ile yayilan hormonlar bebisin gelisimini kotu yonde etkiliyor nolur bunu unutma guzel seyler dusun onunla ilgili hayallerin olsun oda bunu hissetsin begensin o hayalleri iyice tutunsun :) allaha emanet ol dua ediyorum ben kendi adima tum sıkıntida sifa bekleyenlericin ve butun hamile olup bebislerini sabirsizlikla bekleyenler icin.

üzülme canım umudunu da kaybetme. inşallah sana sıkı sıkı tutunur herkeste kusma bulantı olacak diye bişey yok ki

sağol kuzummm bende dört gözle çarşamba gününü bekliyorum :)
Günaydınlar Dün doktora gittim kesemiz büyümüş şimdilik herşey yolunda.2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için.Sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını acaba :26::26::26:
daha duyamadım kuzum ben

tatlım her gebelikte tüm belirtiler görülmek zorunda değilki.içini rahat tut

hem tatlım kese varsa sorun yok boşuna stres yapıp bebişkoyu bunaltma

bu arada kızlar kızçeler gebişler günaydın :)

bende arkadaşların söyledginden farklı bişey söylemicem belki ama dedikleri gibi içini ferah tut.....bende de yoktu 6+1 ike. ama 6.haftanın sonunda başladı hafif hafif.ayrıca herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey de yok canım....bu belirtileri yaşamadan sağlıklı bebişler dünyaya getiren bir çok anne var.dua et rabbim hayırlısını versin

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için daha öncede yaşadığım için stres oluyorum maalesef doktor hiç bişey demedi kalp atışını duymamız gerekirdi dedi haftaya tekrar gel dedi bu arada karından ultrasonla baktı

alltan bakmayı teklif etmedi mi yoksa sen mi istemedim ? Benim artık 2 hafta üst üste görünmeyince gel artık alltan bakalım dedi içimiz rahat olsun diye.

SELAM CANIM BEN DE BUGÜN 6+1 im VE 12 de RANDEVUM VAR KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRMIŞTI GEÇEN HAFTA, BEN DE DUYAMAYABİLİRİM BAKALIM SANA HABER VERİRİM AMA ENDİŞELENME. Çünkü ben de SENİN GİBİYİM. İŞTAHSIZLIK YERİNE İŞTAHIMDA ARTIŞ VAR SADECE. BAŞKA DA Bİ BELİRTİM YOK. İNŞALLAH NORMALDİR. 6+1 de DUYULAMAYABİLİR.
BENİM DE İLK GEBELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ İNŞALLAH BU SEFER NASİP OLUR.
BUGÜN CUMA CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.
BİRBİRİMİZE DUA EDELİM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.

canlar bende bugun 11 de gidecegim 6 haftalıgım aynen sizin gibi bakalım ne olacak :)

inşallah hiç bişey olmaz geç döllenme olmuştur belkide.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bugün cuma hayırlı cumalar herkese

Rabbim sağlıklı sıhhatli kız/erkek ne olursa evlatlar nasip etsin bize güzel hamilelikler geçirelim inşallah..

ben bi 10 dakika kestireyim bulantılarım başladı gene yastık yorgan getiricem yakında işyerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…