- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
gunaydın cancan benimki pek yerinde değil ama idare edcez işte, iş yapmam gerek birde bir dolu oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen nasılsın?
sağol canım paylaşmayayım sizinde canınız sıkılmasın facedekilerin canını sıktım zaten sizinkinide sıkmayayım cancan
LİP külütlu çorap başta sıkar bencede ama bende bir tane almalıyım ya mevlüt yaparsam giydirmek için
evet canım ama ister istemez etkilendim ya aradığımda ne diyeceğimi bilmiyorum birde ve aramakta lazım, bebeğini kaybeden annelere sordum ne desem nasıl konuşsam diye onun canını herşey yakar şuan biliyorumGünaydın bilimim.Benim bir kaç gündür sabahları başım ağrıyor neden bilmiyorum onun dışında iyiyim şükür... Sende üzme kendini toparlan... Zor biliyorum ama verende allah alanda keşke elimizden bir şey gelse.Vardır bir hayır diye düşünmek lazım...
o kadar mı kötü canım ya?
yapcaz hepsini teker teker işte mecburrrrrrrrrr
lipim benim oğlum uzundu dediğin gibi oldu ve tulumları giyemedi benim sıpa 3-6 aylarıda 40ından sonra 15 gün kadar giyebildi 0-3 aylık tulumu ise hiç giyemedi
ayakları patiksiz olanlarla değiştir onlar daha rahat
günaydın kuzum hosgeldin.nasılsın?
evet canım ama ister istemez etkilendim ya aradığımda ne diyeceğimi bilmiyorum birde ve aramakta lazım, bebeğini kaybeden annelere sordum ne desem nasıl konuşsam diye onun canını herşey yakar şuan biliyorum
canım bir bebek kaybı bi akrabamın anne karnında doğuma 4 gün kala, dün olmuş canım çok sıkıldı
evet canım ama ister istemez etkilendim ya aradığımda ne diyeceğimi bilmiyorum birde ve aramakta lazım, bebeğini kaybeden annelere sordum ne desem nasıl konuşsam diye onun canını herşey yakar şuan biliyorum
canım bir bebek kaybı bi akrabamın anne karnında doğuma 4 gün kala, dün olmuş canım çok sıkıldı
İyiyim kuşum sen nasılsın
iyiyim balım benim...çok şükür.çalışıyorum işte....çalışmak istemiyorum amaaaa
Bekle biraz kendini toparlasın bilimim daha sonra ararsın.Arkadaşların dediği gibi şimdi kim ne dese canı yanar.Eşimin okuldaki öğretmen arkadaşı da doğuma iki gün kala kaybetmiş duyduğumda bende çok etkilenmiştim.Naparım öyle bişey olduğunda diye düşündüm zor gerçekten ama dediğim gibi takdiri ilahi eğer varsa kaderimizde yaşıcaz
Hadi bir şey sorayım kafan dağılsın.Şimdi okudum bir yerde anne hamileyken inanılmaz çok ağlamış aralıksız 2-3 saat ağladığı olmuş ve bebeği şu an çok sinirliymiş.Olabilir mi gerçekten böyle bir şey.Bu şekilde olan bir çok kişi örnek vermiş kendinden.Çocuğu sesli sevseler bile ağlamaya başlıyormuş
Bekle biraz kendini toparlasın bilimim daha sonra ararsın.Arkadaşların dediği gibi şimdi kim ne dese canı yanar.Eşimin okuldaki öğretmen arkadaşı da doğuma iki gün kala kaybetmiş duyduğumda bende çok etkilenmiştim.Naparım öyle bişey olduğunda diye düşündüm zor gerçekten ama dediğim gibi takdiri ilahi eğer varsa kaderimizde yaşıcaz
Hadi bir şey sorayım kafan dağılsın.Şimdi okudum bir yerde anne hamileyken inanılmaz çok ağlamış aralıksız 2-3 saat ağladığı olmuş ve bebeği şu an çok sinirliymiş.Olabilir mi gerçekten böyle bir şey.Bu şekilde olan bir çok kişi örnek vermiş kendinden.Çocuğu sesli sevseler bile ağlamaya başlıyormuş
sağol tatlım, biraz beklicem artık aramak için
evet annenin sinirinin üzüntüsünün bebeğe geçtiğine bende inanıyorum, oğlumda sakin bir gebelik geçirdim belki ondna bilmiyorum oğlumda sakindi genelde uslu bir bebektii bundada sakin sayılırım umarım bu bebeğimde sakin bir bebek olur çok ağlamaz.
ben ayrıca sinirin sütten bile geçtiğine inanıyorum doğumdan sonra işe başladım ilk 2 hafta çok gergindim, o zamana kadar az ağlayan oğlum akşamları ağlıyordu henüz 3 aylıktı üstelik, ben ne kadar gerginsem oda o kadar gergin oluyordu yani, hoş emzirmeyi bitirdim yine öyle benim sinirimden üzüntümden çok etkilenir oğlum şuan 5,5 yaşında ben sinirli olduğum gün oda yapmadığı hareketleri yapar sinri basar onuda
Az kaldı #direnjack
Sabah sabah size faydalı bilgiler vereyim.Bebeklerde öksürük olduğu zaman göğsüne ya da sırtına tek taraflı çok ince tabaka halinde bal sürüp üzerine karabiber atılırsa öksürük geçiyormuş... Sabah sabah araştırmacı ruhum ağır bastı bugün
selam kroniğim,
ben de hamilelik dergisinde 17. haftadan itibaren annenin stres sebebiyle olsun mutluluk sebebiyle olsun salgıladığı hormonların bebeğe geçtiğini okumuştum. bu yüzden hamilelik boyunca stres düzeyimi düşürmeye, canımı sıkmamaya çalıştım ama gebelik diyabeti ve işyerindeki olay sebebiyle ağladığım oldu. 1-2 defa da eşimle tartışma yaşadık onda ağlamıştım. zaman zaman da bir arkadaş espri yapıyor göbeğimi sallana sallana dakikalarca gülebiliyorum. hormonlar maymun yaptı bizi walla:) umarım ağladığımız zamanlarda bebişimiz etkilenmemiştir.
Ay dikkat edelim o halde ya.Ay allahtan işi bırakmışım yoksa benim kızda gergin olurdu kesin.Müşterilerin kaprisleri filan çok geriyordu beniErkek çocuklar anneye düşkün olduğu için etkileniyor olabilir oğlun hala
bizdede zeytin yağı sürerler kronik oda geçirirhatta biz kendimize bile süreriz
evet birde şu varki biz onların aynasıyız onlar bizim, çocuklara ne verirsek onu alıyoruz, annelik çok sabır gerektiren bişi inanın, mesela onu yapmasını istmediğin bişiyi yapmaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağrınca daha çok yapıyor çocuklar oysa onu yapmaman gerek annecim hadi paşa oğlum benim oğlum yapmazki gibi cümleler çocuğu daha çok yapmamaya itiyor,
annelik gerçekten sabır gerektiriyor bağırmadan sakin sakin anlatmak gerekiyor
evet birde şu varki biz onların aynasıyız onlar bizim, çocuklara ne verirsek onu alıyoruz, annelik çok sabır gerektiren bişi inanın, mesela onu yapmasını istmediğin bişiyi yapmaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağrınca daha çok yapıyor çocuklar oysa onu yapmaman gerek annecim hadi paşa oğlum benim oğlum yapmazki gibi cümleler çocuğu daha çok yapmamaya itiyor,
annelik gerçekten sabır gerektiriyor bağırmadan sakin sakin anlatmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?