2014 Şubat Anneleri

herkese gunaydın kızlar, umarım bir yaramazlık yoktur kimsede
ben gece uyuyamadım biraz sürekli atıp tuttum yüzümde sivilce sorunum var zaten o ara hepsini yolmuşum farkında olmadan
neyse bugün güzel geçeer inş. bir dolu iş beni bekliyor ayrıca şu iki hafta yoğun olacak offf
ocak başındada işlerimi toparlıcam pcyi düzenlicem benim olan evrakları silcem yada flasha kayd edicem dolapların içini boşaltıcam falan filan

bende uyuyamadım bbilimim ya.midem yandı....ilacı mandalina-portakal suyuyla içiyorum ya mecburen...gece boyunca rahatsız etti o...

valla su pc toparlama işini benimde yapmam lazım

ben yine sabah 6 da uyandım:)
bir şey sorucam kızlar, şimdi 0-3 ay diye alınan tulumların bebek uzun doğarsa olmama ihtimali var mı sizce? çünkü üzerinde 56 cm gibi ölçüler var. bizim kız da babasına çekip azıcık uzun olursa tulumlar olmaz ya da sadece 1 ay giyebilir diye düşünüyorum. ne diyorsunuz? gidip 3-6 ay ile değiştireyim mi?

bende uyuyamadım bbilimim ya.midem yandı....ilacı mandalina-portakal suyuyla içiyorum ya mecburen...gece boyunca rahatsız etti o...

yapcaz hepsini teker teker işte mecburrrrrrrrrr

lipim benim oğlum uzundu dediğin gibi oldu ve tulumları giyemedi benim sıpa 3-6 aylarıda 40ından sonra 15 gün kadar giyebildi 0-3 aylık tulumu ise hiç giyemedi
ayakları patiksiz olanlarla değiştir onlar daha rahat

yahu ben hepsini yıkadım.bizimkine de dr uzun bacaklı diyo....dediğin gibi olursa ayvayı yedik.elimde patlar

günaydın jackim,

benim de yapmam gerekenler var, sonuçta büyük ihtimal bu şubeye tekrar dönemiycem. dağ gibi evrak var dosyalara yerleşecek ama hiç umurum değil, benim yerime almak istedikleri kişi gelince yapsın bir zahmet, koca dosyaları kaldırıp indirecek değilim.
ayrıca pc de kayıtlı bir sürü döküman var, o belgeleri benden sonra yerime bakacak kişinin kendisine kopyalaması lazım. kendi bilir, ben peşinden koşacağıma o benim peşimden koşsun.
özel belgelerimi de özel mail adresime mail atıp pc den silmeyi düşünüyorum. pek fazla değiller zaten.

en iyisini yaparsın lipim.....sen mi ugrasacan bi de o evraklarla....hem daha iyi işi kavrar senin yerine gelecek olan,bırak yapsın

ya bi yerde okumuştum hamilelere nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili,özellikle işyerlerinde....neler yazıyodu....ama nerdeee bizim millet kullanabildiğim kadar kullanayım derdinde insanları

sende dediğin gibi yap,yorma kendini

Herkeslere günaydııın

Kizlar benim bebis son 3-4 gundur iyice costu. Oturdugum anda iceride mac yapmaya basliyor. Ne zaman uyuyor anlamiyorum ki. Sabahtan beri hic durmadi. Pata kute savas yapiyor icerde. Dogunca da boyle mi olacak bu sipalar..

aynen aynen. ben de çok merak ediyorum ne ara uyuyor. gün içinde sürekli hareket halinde. eve gittiğimde gümbür gümbür vurmaya başlıyor. yattığımda lıkır lıkır ediyor, sürekli dönüyor. gece de her uyandığımda onun da kıpırtılarını hissettim. valla ben de çok merak ediyorum nerden alıyor bu enerjiyi

günaydın kızlar....dünkü halsizligim azcık geçti gibi....bugün daha iyiyim.sizler nasılsınız?

günaydın canım. daha iyi olmana sevindim. dün gece ben de pek uyuyamadığımdan biraz uykusuzum

günaydın tatlım. hayırdır? neyi taktın kafana öyle? haftasonu kızımın kıyafetlerinin bir kısmını yıkamıştık. özellikle hastane takımı ve acil olabilecekleri. dün çantasını hazırlamak için kızımın ayakta ütü yapınca belim çok ağrıdı sonra gece de o ağrı uyutmadı şöyle yatarsam daha kötü olur, aman böyle döneyim, dur dikkatli döneyim derken sanki hep uyanıkmışım gibi geliyor

canım 1 ay giyebilseler ben razıyım valla. bizim arkadaşın oğlu 52 cm. 2950gr doğdu. ama tosuncuk meğersem anne karnında büyüyecek yer bulamamış. çıktıktan sonra hızla büyüdü. 2 haftada onlar 3-6 ay tulumlarına geçmişlerdi. yani istersen 0-3 aydan çok varsa değiştirebiliyorsan değiştir. ama her çocuk da öyle olacak diye bir durum yok. yani yine elinde yeteri kadar 0-3 ay olsun bence.

yahu ben hepsini yıkadım.bizimkine de dr uzun bacaklı diyo....dediğin gibi olursa ayvayı yedik.elimde patlar

ben daha yıkamaya başlamadım canım, zaten bir kaç parçanın değiştirme kartı var elimde, diğerleri yenidoğan olduğu için onları değiştirmem. bizim kızın babannesi yine bir sürü ciciler yollamış, alt üst takım olanlar yine bir şekilde olur da, tulum olanlar alttan çekme yapar diye düşünüyorum 1 ay sonra.

gunaydın tatlım dün kötü bir haber aldım ondan canım sıkıldı ya tatlım,
şimdi daha iyiyim ama
eline sağlık seninde hatta eline ve beline sağlık olsunda belin ağrımasın

olmazsa ikinciye saklarız lipim napalım

saol canım benim.kuzular bizi hazırlıyo şimdiden uykusuzluga

bu arada neden ayakta yaptın ki ütüleri.hepsi miniminnacık zaten....kanepeye oturup önüne ütü masasını alsaydın keşke....ya da sandalyeye falan oturarark yapsaydınben öyle yaptım

gunaydın tatlım dün kötü bir haber aldım ondan canım sıkıldı ya tatlım,
şimdi daha iyiyim ama
eline sağlık seninde hatta eline ve beline sağlık olsunda belin ağrımasın

anladım canım. umarım etkisi uzun sürecek bir kötü haber değildir. paylaşmak istersen biz burdayız biliyorsun.

evet doğru diyosun canım, yeterince 0-3 ay var zaten, ben en iyisi değiştirme kartı olanları gidip 3-6 ay ile değiştireyim. 2 tane de külotlu çorap göndermiş sağolsun onlar da küçük, o kadar ufakken külotlu çorap giyemez bence.

ya sorma canım. bizim ütü masası mobilyalı dedikleri bişey. biz evlenirken annem "bak bunlar çok güzel. ütü masası gibi kötü durmuyor. dolap gibi kapanıyor. hiç belli olmuyor" falan diyerek böyle aldı. ama onun da boyu ayarlanmıyor ayaktayken tam geliyor boyuma. ama oturabilmek için altıma kap kalın iki minder koymam gerekiyor. onlarla da hem dengede durmak zor oluyor, hem de ütü daha bi yavaş oluyor. ne yazık ki işte bu sebeplerden ötürü ayakta yapıyorum aslında işte az ütüleyeceğim taksit taksit yaparım dedim. ama yine de ağrıttı. geçen hafta da yemeğe misafir gelmişti. öncesinde ağrımıyorken belim o gün bir başladı, yerleşti kaldı sağ yanıma. ütü de iyice tetikledi işte

belki patikli tulum yerine giydirilebilir. annem almış da valla gözüm kesmiyor neyi ne zaman giyebilir diye her şey gözüme küçük görünüyor ancak birbirleriyle karşılaştırarak karar veriyorum sıralamaya

dikkat et bari yavrum yaaa.....az az ütüle o zaman yorma kendini.bende oturarak yaptığım halde belim koptu ama ben inat ettim açmışım ütü masasını bitireyim dedim....

neyse ki az kaldı sabır kuzummmm

anladım canım. umarım etkisi uzun sürecek bir kötü haber değildir. paylaşmak istersen biz burdayız biliyorsun.

sağol canım paylaşmayayım sizinde canınız sıkılmasın facedekilerin canını sıktım zaten sizinkinide sıkmayayım cancan

LİP külütlu çorap başta sıkar bencede ama bende bir tane almalıyım ya mevlüt yaparsam giydirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…