2014 Şubat Anneleri

bizim topikten öyle 4 kilo üzeri yavru olmayacak sanırsam, genelde 3-4 arası olacak gibi. bizim doktor bu şekilde devam ederse en fazla 3300-3500 doğar dediydi. Allah bilir tabii

kaç ki bebişin kilosu şuanda benim bebişimde çok kilolu değil gerçi doktordan doktoraq değişiyor ölçümler ben çok güveniir buluorum ama en son 32+3 de gittim 1900 dedi doktor normal dedi 3,5 olur böyle giderse dedi bana inandırıcı gelmedi bizim toppikte en zayıf giden bebişlerden biri benim benimkine bile 3,5 olur demişken seninki kaç şimdi ki doktor böyle dedi merak ettim.

slm öznrclll,

bebeğinin kilosu normal haftasına göre. çok kilolu olması önemli değil önemli olan sağlıklı olması. bende 32+2 de gitmiştim doktor bana 2006 gr demişti kilosu için normal demişti. bende 3,5 kiloyla doğurmak istiyorum bebeğimi nasip olursa. ama önemli olan sağlıkla doğması tabi. hem bu haftalar da kilo alması daha hızlıymış bebişlermizin. vücut olarak gelişimini büyük oranda tamamladı çünkü. güzel beslenmek gerek bu dönemde çünkü bebekler ortalama günde 20-30 gr alırmış bu haftalarda. bi de ben denemedim ama keçiboynuzu pekmezinin bebekte kilo yapımına yardımcı olduğu söleniyor dene istersen..

32+0 da 2.000 civarıydı canım, haftasına göre normal dedi, galiba bu haftalarda hızlı kilo alıp artık son 2-3 hafta daha az kilo alıyorlar ondan kaynaklanıyor olabilir. ya da doktor kendi tecrübesine dayanarak öyle söylemiş olabilir, inşallah sağlıklı olsunlar da...

kızlar nasılsınız bakem bugün :).)

Canim ayni sey bende de oluyo. Hatta yaklasik 1 aydir.. dr soyledigimde alttan muayene etmek istedi ben istemedim.. biliyorum baska ayni hissi yasayan var mi

Kizlar benim bebis son 3-4 gundur iyice costu. Oturdugum anda iceride mac yapmaya basliyor. Ne zaman uyuyor anlamiyorum ki. Sabahtan beri hic durmadi. Pata kute savas yapiyor icerde. Dogunca da boyle mi olacak bu sipalar..

Mrb kizlar hayirli aksamlar..ben 32 haftalik hamileyim..bu cati muayinesi kacinci haftada yapiliyor bilen varmi??birde utanarak soruyorum en son agdanizi kacinci hafta yapmayi dusunuyosunuz??36 haftada falan yapsak doguma kadar tekrar uzar ama alincak kadar olmaz..ee beklesek biraz daha bu sefer hazirliksiz yakalanma durumu var siz napmayi dusunuosunuz??

benim doktorum 37 ci haftada çatı muanesine çagırdı canım

kızlar bende 32+1 deyim yarın doktora gitcem çatı muayenesini bende merak ediyorum. buraya yeni taşındığım için ağda yaptıracak bi yer bulamadım kendim yaptım zor oldu bakalım doktor alttan muayene yapacak mı? merak halindeyim. tosunum kaç kilo oldu kaç cm oldu bakalım. bi de kanala ulaştı mı bebek rahim boyu faln onlar mı ölçülecek acaba?

bi de herkes yazmış bende yazayım şu son bi kaç gündür tosunum hiç durmuyo akşam dahil olmak üzere alt tarafıma sürekli bi tekme ve baskı halinde çok tedirgin oluyorum. ama herkesin söylediği bişi var doğum kasılmaları olmadığı sürece çok korkmamak gerekiyormuş kafası yukarda olduğu zaman ayakları rahatsız ediyor sanırım. doğum kanalına girince sırtı sağ tarafımızda kafası aşağıda olunca ben daha rahat ediyorum.

bunların keyfini çıkaralım zaten bi kaç hafta sonra dönemicek zavallılar çünkü doğum kanalına girince yerkeri daralıcak

maşallah canım

minik kuşuma kavuşmama 46 gün kaldı şaka gibi belki de daha az bilemiyorum :44::44:

izne çıkmama da 10 iş günüm kaldı yuppiiii

geçmiyor günlerrr ay ay diye bir şarkı vardı

Kizlar benim bebis son 3-4 gundur iyice costu. Oturdugum anda iceride mac yapmaya basliyor. Ne zaman uyuyor anlamiyorum ki. Sabahtan beri hic durmadi. Pata kute savas yapiyor icerde. Dogunca da boyle mi olacak bu sipalar..

hey maşallah be benimki de iki gün korkuttu ama bugün normale döndü alıştırdı sıpa deli gibi vurmaya durunca tedirgin ediyor ama doktora gidecek kadar bir durum olmadı henüz şükür

Herkesin bebekleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum... Benimki de 21 Şubat'ta dünyaya gelecek Allah kısmet ederse...

Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın canımcımlarım,

Sabah eşim yine geç kaldı işe arabayı alıp gitti. Ben münibüslere kaldım. Azıcık ürüyüp terledim. Yürümeyi unutmuşum sanki, sola çekiyorum yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…