iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzz
daha oncede sordummu bılmıyorum ama benım kızım arada altıma altıma vuruyo çıkıcakmış gıbı sızdede oluyomu galba ayakta kalınca olunca ne edıcez bu işi evde iş yapamaz oldum yawww zaten pek bişey yapmıyorum bı toplamayı bulaşığı anca yapıyom sizlerde durum ne??
selam kızlar bugün dr günümüzdü bebeğim hala 5 gün geriden geliyor kilosuda 1,620 gr imiş sizce nasıl
Tatlım benim oğlanda bazen dönüyü kafası yukarıda olduğunda aşşağıya vuruyo çıkıcak sanıyorum . Tekrar dönünce eski vurduğu şekilde normale dönüyo endişe etme :))
Bebeklerimiz kış bebeği olacak. Doğduklarında zıbın takımlarını giydircez ama üşşürler içlerine külotlu çorap mı giydirmeyi düşünüyorsunuz aklıma takıldı
Günaydın annişler, çok şükür geldik haftanın sonunaa...Ben hala düzelemedimköh köh öksürmekten karnım ağrıor artık bitki çayıydı, pastildi hiç biri fayda etmedi..çekicez demek geçene kadar
benim kızda fena öksürüyo, gündüz kısmen iyi ama gece oldu mu başlıor öksürüğü,
helak olduk ya
kızınkini araştırdım, krupp diyor internette
aynı bizim yavrudakiler, gündüz iyi gece öksürüklü..
çocuk nemli havaya ihtiyaç duyar, dışarı çıkartın filan diyorlar hatta, benim de eşim giydirdi balkona çıkarttı kuşumu
Bebeklerimiz kış bebeği olacak. Doğduklarında zıbın takımlarını giydircez ama üşşürler içlerine külotlu çorap mı giydirmeyi düşünüyorsunuz aklıma takıldı
Arkadaşlar az önce masa kenarından geçerken tel dosya göbeğimi çizdi ve o bölgede bir kısım morardı.Bebek hareket ediyor ama sizce birşey olur mu :S:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?