2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzz
daha oncede sordummu bılmıyorum ama benım kızım arada altıma altıma vuruyo çıkıcakmış gıbı sızdede oluyomu galba ayakta kalınca olunca ne edıcez bu işi evde iş yapamaz oldum yawww zaten pek bişey yapmıyorum bı toplamayı bulaşığı anca yapıyom sizlerde durum ne??

Tatlım benim oğlanda bazen dönüyü kafası yukarıda olduğunda aşşağıya vuruyo çıkıcak sanıyorum . Tekrar dönünce eski vurduğu şekilde normale dönüyo endişe etme :))

Tatlım benim oğlanda bazen dönüyü kafası yukarıda olduğunda aşşağıya vuruyo çıkıcak sanıyorum . Tekrar dönünce eski vurduğu şekilde normale dönüyo endişe etme :))

bencede donuyo çünkü hissediyorum sonra bı tırmalama gıbı bışeyler oluyo aşağıda vurma lop lop dıye ınsan korkuyo he valla :)

Oyy kızlar yoruldum da yoruldum.
Yengeme yarın için meşhur tatlımı yapmaya gittim.
Eve gelip yemek hazırlama mevzuları şimdi eşimi bekliyorum gelse de yemek yesek diye :56:
Gördüğüm kadarıyla herkes iyi bu güzel iyi bakın meleklerinize ve kendinize :54:

Kızlar bi sürü şey yazmıştım. Bi sürü alıntı yapmıştım bi sorun oldu hepsi uçmuş
Püf
Bende bugün evdeydim hatta dünde raporluydum ama işten anca 3te çıkabildim
Bügünde bi sürü mail cevapladım, telefon görüşmeleri vs..oysaki sesim de çıkmıyor çatlak çatlak travesti gibi :37:
Gören de bensiz gemi yürümüyor sanacak öyleyse madem maaşımı da arttırsınlar di mi ya, yok anacım maksat son ana kadar çalıştırmak faydalanmak ne hastalıktan anlayan var ne hamilelikten peeeeh :47:
Neyse kuzular kalmış şurada 2 haftam kaldı sabır sabır ya sabır :53:
:54:

Bugün evdeydim ya TV de "evim şahane"diye orada bebek odası yaptılar. Oda yaptıran kadında daha 4 aylık hamile değil Jack gibi o da güneş koyacakmış çocuğunun ismini
Tavana güneş yaptılar içine aydınlatma, hep motifler güneşli çok şekerdi. Sallanan sandalye bile koydular
Bende çok beğeniyorum o sandalyeleri özellikle emzirirken süper olur ama odada yer yok
Bu arada hafta sonu ıkea' ya gittik çocuk odası kısmından şifonyer aldık 6 çekmeceli, içine baya birşey alır gibi duruyor :46:

TV programına gelince, sonda dip not yazdılar oda 10 bin küsur tutmuştur Kanal D ınn hediyesidir şeklinde ;)

bende izledim guzel bir bebek odasi yaptilar. Basindan izleyemedim onceki bebeginden bahsetti agladi sanirim 2.ye hamile kalmis
orasini tam anlamadim.
emzirme koltugu sahaneydi ve cok komforlu gorunuyordu bizede lazim:))

Günaydın şekerler,

Hayırlı cumalar herkeşlere.
Müdürle muhasebe müdürü erken gelmiş, içeride konuşuyorlar bu kız gidince napcaz diye :27::27:

Günaydın ;

Hayırlı cumalar cuma günlerini seviyorum gerçi hafta sonu dinlenemeyeceğim ama olsun. :5:

yarın eminönüne gideceğiz pazar günü de ev hanımı modu ile gündüz ev gezmesine akşamına da kayınvalidelerle annemdeyiz :34::34:

Günaydın annişler, çok şükür geldik haftanın sonunaa...Ben hala düzelemedim :43: köh köh öksürmekten karnım ağrıor artık:50:bitki çayıydı, pastildi hiç biri fayda etmedi..çekicez demek geçene kadar
benim kızda fena öksürüyo, gündüz kısmen iyi ama gece oldu mu başlıor öksürüğü, :14:

helak olduk ya :(

kızınkini araştırdım, krupp diyor internette
aynı bizim yavrudakiler, gündüz iyi gece öksürüklü..
çocuk nemli havaya ihtiyaç duyar, dışarı çıkartın filan diyorlar hatta, benim de eşim giydirdi balkona çıkarttı kuşumu

Bebeklerimiz kış bebeği olacak. Doğduklarında zıbın takımlarını giydircez ama üşşürler içlerine külotlu çorap mı giydirmeyi düşünüyorsunuz aklıma takıldı

Arkadaşlar az önce masa kenarından geçerken tel dosya göbeğimi çizdi ve o bölgede bir kısım morardı.Bebek hareket ediyor ama sizce birşey olur mu :S:S:S

Bebeklerimiz kış bebeği olacak. Doğduklarında zıbın takımlarını giydircez ama üşşürler içlerine külotlu çorap mı giydirmeyi düşünüyorsunuz aklıma takıldı

Bende merak ediyordum.Facede bugün bir arkadaş aynı soruyu sormuştu ona gelen cevapda külotlu çorap yerine penye zıbınlar giydirip ev sıcaklığınıda 20-22 derecede tutun diyordu.Biz onları üşüyor sanıyoruz ama aslında onlar bizden daha dayanıklı :):):)

Günaydın annişler, çok şükür geldik haftanın sonunaa...Ben hala düzelemedim :43: köh köh öksürmekten karnım ağrıor artık:50:bitki çayıydı, pastildi hiç biri fayda etmedi..çekicez demek geçene kadar
benim kızda fena öksürüyo, gündüz kısmen iyi ama gece oldu mu başlıor öksürüğü, :14:

helak olduk ya :(

kızınkini araştırdım, krupp diyor internette
aynı bizim yavrudakiler, gündüz iyi gece öksürüklü..
çocuk nemli havaya ihtiyaç duyar, dışarı çıkartın filan diyorlar hatta, benim de eşim giydirdi balkona çıkarttı kuşumu

Çok geçmiş olsun canım. Evet nemli hava rahatlatıyormuş..

Vallahi o bende de merak konusu ama el kadar bebişe külotlu çorap giydirilmez ki. Hem bence rahatsız edici olur. En iyisi zıbınların üstüne tulum veya 2. bir pijama giydirmek..

Arkadaşlar az önce masa kenarından geçerken tel dosya göbeğimi çizdi ve o bölgede bir kısım morardı.Bebek hareket ediyor ama sizce birşey olur mu :S:S:S

Yok kuzum ya bişeycik olmaz. direk cildine temas etmedi sonuçta ve pas vs. ihtimalide yok.
Morarma da sıkıntı değil meraklanma. Ben göbeğime hergün iğne yapıyorum, delik deşik oldu ve heryer mosmor ama hiçbir sıkıntı yok. Meraklanma sen.. Onlar şu anda en güvenli yerdeler..:49::49:

günaydınlar :3::3::3:

şimdi doktordan geliyoruz kızlar.. meleğim 1702 gr olmuş boyu da 39 cm dedi.. suyu yeterli başı aşağıda bi sıkıntı yokmuş maşallah yalnız bizim "tripnaz" yine yüzünü göstermedi yine foto alamadık hep böyle yapıyo doğunca görücez artık heralde 1 hafta önden gittiğini söyledi bugüne kadar hep gününde gidiyordu ama sorun değil dedi bizden haberler böyle :31:

Back
X