2014 Şubat Anneleri

antalyalı biri çıktı çok şükür:)

hoşgeldin:)

ben de antalya'dayım, Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı yavrular nasip etsin

Evet hiç yoktu gerçekten antalyalı bende bakıyorum aylardır hiç yok :) âmin canım inş sağlıkla alalım kucağımıza neresindesin anatalyanın?

Hosgeldinnn

Amin canım....

selam kızlar yarın dr. kontrolümüz var dua edin ya inşallah gelişimi iyidir.bizim kordon tek arterli olduğu için dr. gelişimine bu haftalardan sonra bakacaz dedi kilosu falanda inşallah iyi çıkar

kızlar şimdi saydım bugünü ve son iş günümü saymazsak, izne ayrılana kadar sadece 9 iş günü daha var gelmem gereken.
bitti gibi bişey yani, ama gel gör ki, ben stres doluyum
hasta hasta işe geliorm, yöneticime hastalandım gelemiorm demekten çok usandım çok tekrarladı çünkü..
gerçi böyle giderse, pzt. de belki gelemem eğer haftasonu iyileşemezsem
ben şimdiden böyleyim, 2. doğunca nası çalışabilicem merak ediyorum..kendi hastalığım bi tarafa çocuk hastalandı mı daha beter aklım onda kalıyor, onu bırakıp işe gitmek çok üzüyor, anneme bıraktım düşünün ona rağmen...
annem çok yaşandı çünkü, çocugun laflarını anlamıyor. çocuk su verir misin diyo mesela, annem ..atıyorum şimdi diyo ki, olmaz onu isteme bunu istemecart curt, sonra çocuk yaklaşık 5 sefer diyor, en sonunda ağlıyor, annemde bu sefer aaa çocugum ne ağlıyosun sende güzel güzel su istesene diyiveriyor, geçen evde kaldığımda tiyatro gibi izledim odamdan

ben heralde izne çıkınca iş arıycam...sonra bu manager gitmezse buraya çaresiz dönmem gerekmez inşallah.sorun iş değil, manager ve evin işe uzaklığı..

İşte çalışan annelerin zorluğu Allah hepimize yardım etsin çocuklarımızı korusun benm ilk bebek dha ama şimdiden düşünmeye başladım işe başlayınca nolcak die kara kara :) doğumdan sonra 1 yıl kadar çalışmicam aüma kısmet işte

Offf yaa bende sürekli bunları düşünüyorum ülkemizde çalışan kadınlara yönelik kolaylık maalesef yok :S:S:S

bu arada benim hamile kotum bana dar geliyor kıslar, yan genişletme düğmelerini tamamen genişlettim, ama olmuyor sıkılıyor sıkılıyorum.
havalar düzeldi gibi ben yine etek giymeye koyulayım..ama o zaman da çorap sıkıyor, hamile çorabı da olsa..

benim içeri de 7 günlük yıllık iznim çıktı
bu durumda 24 aralık son sonra 1 hafta izne çıkıyorum ondan sonra da doğum iznine

selam sunny,
hayırlısı olsun hakkında, benim durumum da çok farklı değil, bir çoğumuz bir şeylerden vazgeçicez galiba...iş durumumla ilgili olarak aynı şubeye dönmem mümkün görünmüyor, bir taraftan ben de istemiyorum zaten artık fenalık geldi 6.5 yıldır buradayım. buranın tek avantajı evime çok yakın olmasıydı, arabayla 5 dk. sürüyor. çocuk doğduktan sonra çok iyi olacaktı emzirme açısından ama gel gör ki huzur yok. ya doğum izninden sonra sonra kendime daha rahat bir iş bulucam, ya da aynı bankada rahat bir yer bulucam, bilmiyorum her şey flu şu anda. tek bildiğim ücretli doğum izni sonrası 6 ay ücretsiz izin alacağım ondan sonrasını hiç mi hiç bilmiyorum. Allah'tan dileğim yavrularımız kısmetiyle gelsin de bize hayırlı kapılar açılsın...çalışmadan olmuyor çünkü, emekliliği haketmemiz lazım

canım ben penti nin kalın hamile çorabının en büyük bedeninden 1 tane almıştım, çok rahat. hatta bir kaç aydır çorabı eskittim diyebilirim.yıkayıp yıkayıp aynı çorabı giyiyorum valla:)

benim de hiç hamile eteğim yok, 1 tane siyah klasik hamile pantolonum, 2 de hamile elbisem var. ama eski elbiselerden bol kesim olanlar var onları giyiyorum arada. haftasonu da eşofman ve tayt zaten...

Evet hiç yoktu gerçekten antalyalı bende bakıyorum aylardır hiç yok :) âmin canım inş sağlıkla alalım kucağımıza neresindesin anatalyanın?

aspendos tarafındayız canım, sen ne taraftasın? alışveriş işlerini bitirdin mi? bizim kıyafetler bitti de bebek bakım malzemeleri, bebek arabası,puset, süt pompası, beşik gibi büyük eşyalar kaldı.
doktorun kim? benimki anadolu hst. erhan muluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…