antalyalı biri çıktı çok şükür:)
hoşgeldin:)
ben de antalya'dayım, Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı yavrular nasip etsin
nasılsınız kızlar keyifler nasıl herkeze hayırlı cumalar:)
Slm kızlar bende Şubat annesiyim antalya da yaşıyorum :) bi ark sormuş kilotlu çorap giydirelim mi die ben aldım her ihtimale karşı bol bol da patikli pijama ve tulum aldım bunlar kurtarıcı olacak :) tecrübeli annicim böle dedi bana :) Allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağ sağalım kurtarsın...
Benim eşimde ben yataktan ya da koltktan kalkarken koşa koşa geliyor aman dur kalkamazsın o göbekle diyor dalga geçiyor aklınca
nasılsınız kızlar keyifler nasıl herkeze hayırlı cumalar:)
selam kızlar yarın dr. kontrolümüz var dua edin ya inşallah gelişimi iyidir.bizim kordon tek arterli olduğu için dr. gelişimine bu haftalardan sonra bakacaz dedi kilosu falanda inşallah iyi çıkar
selam kızlar yarın dr. kontrolümüz var dua edin ya inşallah gelişimi iyidir.bizim kordon tek arterli olduğu için dr. gelişimine bu haftalardan sonra bakacaz dedi kilosu falanda inşallah iyi çıkar[/QUOTE
Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah
kızlar şimdi saydım bugünü ve son iş günümü saymazsak, izne ayrılana kadar sadece 9 iş günü daha var gelmem gereken.
bitti gibi bişey yani, ama gel gör ki, ben stres doluyum
hasta hasta işe geliorm, yöneticime hastalandım gelemiorm demekten çok usandım çok tekrarladı çünkü..
gerçi böyle giderse, pzt. de belki gelemem eğer haftasonu iyileşemezsem
ben şimdiden böyleyim, 2. doğunca nası çalışabilicem merak ediyorum..kendi hastalığım bi tarafa çocuk hastalandı mı daha beter aklım onda kalıyor, onu bırakıp işe gitmek çok üzüyor, anneme bıraktım düşünün ona rağmen...
annem çok yaşandı çünkü, çocugun laflarını anlamıyor. çocuk su verir misin diyo mesela, annem ..atıyorum şimdi diyo ki, olmaz onu isteme bunu istemecart curt, sonra çocuk yaklaşık 5 sefer diyor, en sonunda ağlıyor, annemde bu sefer aaa çocugum ne ağlıyosun sende güzel güzel su istesene diyiveriyor, geçen evde kaldığımda tiyatro gibi izledim odamdan
ben heralde izne çıkınca iş arıycam...sonra bu manager gitmezse buraya çaresiz dönmem gerekmez inşallah.sorun iş değil, managerve evin işe uzaklığı..
kızlar şimdi saydım bugünü ve son iş günümü saymazsak, izne ayrılana kadar sadece 9 iş günü daha var gelmem gereken.
hasta hasta işe geliorm, yöneticime hastalandım gelemiorm demekten çok usandım çok tekrarladı çünkü..
ben şimdiden böyleyim, 2. doğunca nası çalışabilicem merak ediyorum..kendi hastalığım bi tarafa çocuk hastalandı mı daha beter aklım onda kalıyor, onu bırakıp işe gitmek çok üzüyor, anneme bıraktım düşünün ona rağmen...
annem çok yaşandı çünkü, çocugun laflarını anlamıyor. çocuk su verir misin diyo mesela, annem ..atıyorum şimdi diyo ki, olmaz onu isteme bunu istemecart curt, sonra çocuk yaklaşık 5 sefer diyor, en sonunda ağlıyor, annemde bu sefer aaa çocugum ne ağlıyosun sende güzel güzel su istesene diyiveriyor, geçen evde kaldığımda tiyatro gibi izledim odamdan
ben heralde izne çıkınca iş arıycam...sonra bu manager gitmezse buraya çaresiz dönmem gerekmez inşallah.sorun iş değil, managerve evin işe uzaklığı..
Hayırlı haberler alırsın canım inşallah :)
selam kızlar yarın dr. kontrolümüz var dua edin ya inşallah gelişimi iyidir.bizim kordon tek arterli olduğu için dr. gelişimine bu haftalardan sonra bakacaz dedi kilosu falanda inşallah iyi çıkar[/QUOTE
Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım :)
bu arada benim hamile kotum bana dar geliyor kıslar, yan genişletme düğmelerini tamamen genişlettim, ama olmuyor sıkılıyor sıkılıyorum.
havalar düzeldi gibi ben yine etek giymeye koyulayım..ama o zaman da çorap sıkıyor, hamile çorabı da olsa..
Evet hiç yoktu gerçekten antalyalı bende bakıyorum aylardır hiç yok :) âmin canım inş sağlıkla alalım kucağımıza neresindesin anatalyanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?