- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın m obilya gelcek cumarteside doktorumuz var kayınvaldemde yarın gelcek bize ...temizlik yapmam alzım ama canım hiç banyoya girmek istemiyo şuan cebelleşiyorum en son 3 hafta önce zor yapmıştım göremiyorummmmmmnasıl yapcam şimdi ya pufff
![]()
2 gece onceki halim gwldi aklima:)goremiyorum bende cebellesiyorum agda zaten yasak jiletle deneyeyim dedim anam denemez olaydim en son banyo dan askimm kanamam basladi kos cocugu hazirla arabaya koy diye bagiriyorum.esim yazik canhavliyle geldi dur bakiyim diyor yok diyorum zarla zorla bakti kendimi dogramisimbi daha dedim doguma kadar yokkk ellemem anam gelsin artik utanmicam valla herseferinde basima is aciyorum:)
kızlar basurum çok şiddetlendi akşam uyku uyuyamdım acısından ağladım bütün gecce.sizde de oldumu neler yapıyorsunuz.![]()
canım benim dikkat kendine minik kuşum kuşuna iyi bak onu yok yere kan ağlatma canım benim öpüyorum seni
jose sen ingilteredeydin demi canım
almanyadada aksine her kontrole gidişte çatı muayenesi dediğimiz alttan muayene yapılıyorlarmış ben öyle duymuştum yine burdan kk dan
josecim selam canım,
bahsettiğin şikayeler bana demir eksikliği gibi geldi, hepimizin demir seviyeleri yerlerde gerçi de... en son kan değerlerine ne zaman bakılmıştı acaba?
demir hapını düzenli içiyor musun ya da demir içeren besinleri düzenli yiyebiliyor musun canım?
Benim doktorum kesinlikle sırt üstü yatma dedi canım
Nefes kesilme olayı arada bende de ouyor canım aynı tarihte kontrole gideceğiz.Ama benim nefes kesilmelerim bebeği kaburgamda hissettiğimde ve sırt üstü yattığımda oluyor.Aksi gibi bir de enerjim tavan bugün :26:
2 gece onceki halim gwldi aklima:)goremiyorum bende cebellesiyorum agda zaten yasak jiletle deneyeyim dedim anam denemez olaydim en son banyo dan askimm kanamam basladi kos cocugu hazirla arabaya koy diye bagiriyorum.esim yazik canhavliyle geldi dur bakiyim diyor yok diyorum zarla zorla bakti kendimi dogramisimbi daha dedim doguma kadar yokkk ellemem anam gelsin artik utanmicam valla herseferinde basima is aciyorum:)
İyilik canim senden naber![]()
Valla bende oyalaniyorum burada yoksa bişeyler yicem.agzim boş durmasın istiyorumiyilik canım çok yoruluyorum artık fazla oturamıyorum nete herkes iyi mi diye bakayım dedim![]()
Tesekkur ederiz. Gobeğim ne kadar kocaman demi haftama gore valla aldı başını gittiOyyy maşallah cok tatlisiniz canim![]()
Tesekkur ederiz. Gobeğim ne kadar kocaman demi haftama gore valla aldı başını gitti