• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

yarın m obilya gelcek cumarteside doktorumuz var kayınvaldemde yarın gelcek bize ...temizlik yapmam alzım ama canım hiç banyoya girmek istemiyo şuan cebelleşiyorum en son 3 hafta önce zor yapmıştım göremiyorummmmmm:30::17: nasıl yapcam şimdi ya pufff:ssz::ssz:

2 gece onceki halim gwldi aklima:)goremiyorum bende cebellesiyorum agda zaten yasak jiletle deneyeyim dedim anam denemez olaydim en son banyo dan askimm kanamam basladi kos cocugu hazirla arabaya koy diye bagiriyorum.esim yazik canhavliyle geldi dur bakiyim diyor yok diyorum zarla zorla bakti kendimi dogramisim:( bi daha dedim doguma kadar yokkk ellemem anam gelsin artik utanmicam valla herseferinde basima is aciyorum:)

2 gece onceki halim gwldi aklima:)goremiyorum bende cebellesiyorum agda zaten yasak jiletle deneyeyim dedim anam denemez olaydim en son banyo dan askimm kanamam basladi kos cocugu hazirla arabaya koy diye bagiriyorum.esim yazik canhavliyle geldi dur bakiyim diyor yok diyorum zarla zorla bakti kendimi dogramisim:( bi daha dedim doguma kadar yokkk ellemem anam gelsin artik utanmicam valla herseferinde basima is aciyorum:)

canım benim dikkat kendine minik kuşum kuşuna iyi bak onu yok yere kan ağlatma canım benim öpüyorum seni

$volkan resimlerim 169.webp sonunda resim yüklemeyi öğrendim evet kızlar heybetli göbeğim ve ben:23::17:

kızlar basurum çok şiddetlendi akşam uyku uyuyamdım acısından ağladım bütün gecce.sizde de oldumu neler yapıyorsunuz.:50::emir_bebek:

Aynı şikayet malesef bendede var.fırında satılan ufak kepeği süt veya yoğurtla karıştırıp yemek fayda sağlıyormuş.bir de sen nadıl uyuyorsun bilmiyorum ama ben kendimi gece hep sırt üstü uyurken buluyorum.sırt üstü uyurken rahim bağırsaklara baskı yapıp basura neden oluyormuş

canım benim dikkat kendine minik kuşum kuşuna iyi bak onu yok yere kan ağlatma canım benim öpüyorum seni

Oy benim bitanemmm.cok ozledim seniiii.biliyon basima gelmeyen kalmadi:)artik nurtopu gibi tansiyom var ilac iciyorum:)gogsumdeki direni cikardilar ama hala akiyor:)hey masallah Ne kaldiki:)

jose sen ingilteredeydin demi canım
almanyadada aksine her kontrole gidişte çatı muayenesi dediğimiz alttan muayene yapılıyorlarmış ben öyle duymuştum yine burdan kk dan

evet cnm valla burda yapmiyorlar bi kere bile goren olmadi:)) dogum yapan arkadaslara sormustum zaten yok demislerdi.. diger yerleri bilemicem tatlim demekki bu taraflarda yok:)))

Son düzenleme:
Nefes kesilme olayı arada bende de ouyor canım aynı tarihte kontrole gideceğiz.Ama benim nefes kesilmelerim bebeği kaburgamda hissettiğimde ve sırt üstü yattığımda oluyor.Aksi gibi bir de enerjim tavan bugün :26:[/B][/QUOTE]

adally evet tatlim bende sirt ustu yatamiyorum ozamanda oluyor..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl bakem? ben yarın doktora gidcem muayene olcaz bakalım bebişim nasıl? sizce yarın nstye girermiyim yada çatı muayenesi olurmuyum? 34+2 olcaz yarın. doktorla doğumu konuşmak için uygun zaman ne zaman ki sizce??
bi de sizce yarın doğumun şekli konusunda bilgi almak için erken mi ?

josecim selam canım,

bahsettiğin şikayeler bana demir eksikliği gibi geldi, hepimizin demir seviyeleri yerlerde gerçi de... en son kan değerlerine ne zaman bakılmıştı acaba?
demir hapını düzenli içiyor musun ya da demir içeren besinleri düzenli yiyebiliyor musun canım?

lipcigim naber gorusmeyeli sen nasilsin?demir hapim bitti carsamba kan almislardi 8inde kontrol var sanirim ozaman soylerler bende sorucam zaten
besinleri duzenli sekilde tuketiyorum ama bilmemki tatlim..

Benim doktorum kesinlikle sırt üstü yatma dedi canım

kesinlikle yatma demedi doktorum zaten sürekli aynı pozisyonda da yatamazsın demişti nasıl rahat hissediyorsan öyle yatacaksın başka yolu yok canım

Eki Görüntüle 909784 sonunda resim yüklemeyi öğrendim evet kızlar heybetli göbeğim ve ben:23::17:

maşallah canım :nazar:

Nefes kesilme olayı arada bende de ouyor canım aynı tarihte kontrole gideceğiz.Ama benim nefes kesilmelerim bebeği kaburgamda hissettiğimde ve sırt üstü yattığımda oluyor.Aksi gibi bir de enerjim tavan bugün :26:

adally evet tatlim bende sirt ustu yatamiyorum ozamanda oluyor..[/QUOTE]

sıkıntı büyük :1:[/B]

slm kızlar.bişey sorucam.doğum çantanızı hazırladınız mı?hazırlayanlar neler bırakmış paylaşabilir mi?ilk bebek malum ne gerekli ne gereksiz insan kestiremiyo.bi de bebeğine park yatak düşünen veya alan varsa ne marka ve modelleri tercih ettiniz?bu konuda yardıma ihtiyacım var.

:1:bende akşamı kılıp girdim banyoya yatsı okundugunda daha işim bitmemişti 7 buçuk felan oldu banyo yapıp çıkmam çok zor oluyo çoook nabıcam bilmiyorum:19:

Back
X