bugün moralim çok bozuk yaff doktora gittim sabah,bulunduğum ilçede özel hastane yok devlette gittim bi doktor vardı çok iidi ilgili böle herşeyi anlatıodu içim rahattı ama istifa ediomuş başka bi ile gidiomuşbunu öğrendim bende başka doktora gidiyim dedim bugün gittim de gördüm allam hiçmi ilgilenilmez ne bebişimin iyi oldunu söledi ne gelişimi iyi dedii hiç bişi ya hemşireye bişiler yazdırdı bana hiçbişi sölemedi bide yazdırıken 32 filan bişiler dedi haftamıydı neydi sordum nasıl diye adamın ultrasonu da berbat resmen göremedi sanki hiç bişi sölemedi ntsye gir bi bakalım dedi sonra konuşuruz dedi ne kilosunu öğrendim ne gelişimini çok sinir oldum ben sordukça gemiştirdi sankii 32 hafta bittinde gitmiştim hiçbi ölçüm geride çıkmamıştı 32 lafını duyunca panik oldum çok sinirim bozuldu başka bi ilçede özel hastaneye gidiodum haftasonu için sırada bulamadım bi hafta sonraya buldum nası sabretcem bilemiom içim sıkıldı bebemm büyümemiş hiç gerilemiş gibi geldi salak adam makinesimi kötü ne en azından öle deseydii onu da demedi
![]()
canım moralini hiç bozma, bak anlamışsın zaten doktorun hem makinesi kötü hem kendisi ilgisizmiş. bak şöyle düşün, sonuçta hepimiz değişk meslekler yapıyor, bizim meslekte de her ne kadar zehir gibi çok çalışkan ve bilgili arkadaşlar olsa da, işe yaramaz sallapati kimseler de mevcut.inan işin o kişilerden birine düşerse yandı gülüm keten helva:))...senin bu denk geldiğin doktor bence bu 2. gruba mensupmuş.
1 hafta sonra adamakıllı bir doktora görünürsün, bizi de iyi haberlerinle mutlu edersin inşallah:)