Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahın köründe bel ağrısı başladı,gün bitmez artık bu agrıyla![]()
kayınvaldem geliyo metrodan incek simit alcak bekliyorum
mobilyamda yola çıkmış gelir 1-2 saate![]()
Ohhh hadi gözün aydın şimdiden. Bitince fotoğraf bekliyoruz canım![]()
Selamlar herkese...
Jackim erken başlamış sırt ağrın geçmez zaman şimdi...Dinlene dinlene yap işini...
Haksever gözünaydın geliyormuş mobilyaların yerleştirince fotoğraf bekliyoruz. Çok yorma kendini...
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun benimde boğazım şiş bugün ve burnum tıkalıSanırım sinyal veriyor vücut
Prolet,bilim![]()
günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...
günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...
gunaydın canım dikakt et kendine ılık ballı süt iç bol c vitamini falan al canım oralarda bim varsa bimlerde zencefilli şekerler var onlardan dene birdeselamlar herkese...
Jackim erken başlamış sırt ağrın geçmez zaman şimdi...dinlene dinlene yap işini...
Haksever gözünaydın geliyormuş mobilyaların yerleştirince fotoğraf bekliyoruz. çok yorma kendini...
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun benimde boğazım şiş bugün ve burnum tıkalıSanırım sinyal veriyor vücut
Prolet,bilim![]()
selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:ayy ne güzel..kıskanmadım desem yalan olur
Ama senin adına sevindim lipim![]()
lip maşallahh canım bişicik kalmamış sonrasında gelebilecekmisin buraya? Benimde son 9 iş günüm bugünü saymazsakgünaydınlar herkese...
Haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... Ve allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...
prolet selam canım
bugün bende de bir mutluluk mevcut yarın çarşıya gideceğimden sanırım
Bir arkadaşımı ayarladım bebek şekeri için malzeme almaya gidicez. Umarım hemen yorulmam ve aklımdaki herşeyi bulurum
Benim son iş günüm ne zaman acep? :26:
ayy ne güzel..kıskanmadım desem yalan olur
ama senin adına sevindim lipim![]()
Bugün bende de bir mutluluk mevcut yarın çarşıya gideceğimden sanırım
Bir arkadaşımı ayarladım bebek şekeri için malzeme almaya gidicez. Umarım hemen yorulmam ve aklımdaki herşeyi bulurum
Benim son iş günüm ne zaman acep? :26:
selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:
sağol tatlım, hepimizin hakkında hayırlısı, aslında bugün son iş günüm olacaktı da, işler biraz hafifleyince 1 hafta daha uzatmaya karar verdim. doğum da 3 şubat civarı düşünüldüğü için 4 hafta evde olucam inşallah. bebek doğmadan önce biraz dinlenir kendimi toplarım diye düşünüyorum. doğumdan sonra da 12 hafta ücretli doğum izni kalmış oluyor, 6 hafta da kendi yıllık iznim var. 6 ay da ücretsiz izin almayı düşünüyorum. 10.5 ay bebeğime kendim bakabilicem inşallah. planım bu şekilde bakalım.
tabii hükümet cephesinden doğum paketi ile ilgili bir açıklama gelmedi, güya yıl sonuna yasa çıkacaktı. olsa ne güzel olur ya 2 hafta daha uzar ücretli iznimiz. bir de bizim bankada süt iznini toplu kullandırmıyorlar, işe hemen başlamayacağım için süt iznim yanacak.
valla karışıklığa geldi resmen yalan oldu bizim doğum paketi. fatma bakan da ayrıldı yerine gelen bayan bakan çalışma yapacak mı yapmayacak mı belli değil. yılan hikayesine döndü resmen...insanlar bu kadar beklentiye sokulup da kandırılmaz...
gunaydın canım dikakt et kendine ılık ballı süt iç bol c vitamini falan al canım oralarda bim varsa bimlerde zencefilli şekerler var onlardan dene birde
selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:
lip maşallahh canım bişicik kalmamış sonrasında gelebilecekmisin buraya? Benimde son 9 iş günüm bugünü saymazsak
bugünde 35.haftama girdim
prolet selam canım
Haksever hayırlı olsun mobilyanız senin alıntı yapamamışım canım fofot bekliyoruz
sağol tatlım, hepimizin hakkında hayırlısı, aslında bugün son iş günüm olacaktı da, işler biraz hafifleyince 1 hafta daha uzatmaya karar verdim. doğum da 3 şubat civarı düşünüldüğü için 4 hafta evde olucam inşallah. bebek doğmadan önce biraz dinlenir kendimi toplarım diye düşünüyorum. doğumdan sonra da 12 hafta ücretli doğum izni kalmış oluyor, 6 hafta da kendi yıllık iznim var. 6 ay da ücretsiz izin almayı düşünüyorum. 10.5 ay bebeğime kendim bakabilicem inşallah. planım bu şekilde bakalım.
tabii hükümet cephesinden doğum paketi ile ilgili bir açıklama gelmedi, güya yıl sonuna yasa çıkacaktı. olsa ne güzel olur ya 2 hafta daha uzar ücretli iznimiz. bir de bizim bankada süt iznini toplu kullandırmıyorlar, işe hemen başlamayacağım için süt iznim yanacak.
valla karışıklığa geldi resmen yalan oldu bizim doğum paketi. fatma bakan da ayrıldı yerine gelen bayan bakan çalışma yapacak mı yapmayacak mı belli değil. yılan hikayesine döndü resmen...insanlar bu kadar beklentiye sokulup da kandırılmaz...
selam proletim,
alışverişe dalıp da fazla ayakta kalayım deme tatlım, insan anlamıyor ama yoruluyor. yarın her şey gönlünce olsun inşallah