ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta
erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki
ben varım ben

Şubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...
CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı
erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa
ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hep

yemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...