• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

gunaydın canım dikakt et kendine ılık ballı süt iç bol c vitamini falan al canım oralarda bim varsa bimlerde zencefilli şekerler var onlardan dene birde

selam jackim benim 2 gündür bel ağrım azaldı sanki suda eriyen calsiyumumu alıyorum ondanmı acaba diyorum ya :26:

lip maşallahh canım bişicik kalmamış sonrasında gelebilecekmisin buraya? Benimde son 9 iş günüm bugünü saymazsak
bugünde 35.haftama girdim :16:

prolet selam canım :54:

Haksever hayırlı olsun mobilyanız senin alıntı yapamamışım canım fofot bekliyoruz

Sabah meyve suyu yapıp içtim limonlu ve ballı...Birazdan da ballı süt içerim :25::25::25:

o yasayı zaten ne zamandan beri söylüyorlar şekerim, ilk söylentilerin çıktığı sanırım 2012 temmuzdu, ozaman gebe kalın kadının bile çocuğu yürüdü artık o derece yani düşün,
birde sokaktaki insan tvde haberde duyduğu her şeye inanıyor şuan git 10 kişiye sor en az 7 tanesi doğum izni 6 ay oldu der haberde çıkınca yasa var sanıyorlar çünkü hükümet çok iyi çalıştı oluyor adı, oysa 6 ay söz konusu bile değil şuan

evet tatlım aynen dediğin gibi,
zaten aramızdaki bazı arkadaşlar bile doğum izninin 18 haftaya çıktığını sanıyordu, düşün sen artık halkımızın ne düşündüğünü, herkes yasa çıktı sanıyor, televizyon ve gazetelere servis edilen haberlerden sonra...

gunaydın güzel anneler nasılınız. bu haftayıda bitirdik çok şükür hatta ayı bitirdik diyelim hatta yılda bitti :1:

hepinize güzel hafta sonları inş. :16:

günaydınlar herkese...
haftanın son günü olunca pek bir mutluyum... ve Allah izin verirse bugünle beraber son 5 iş günüm...

Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüüm :52::52::52: Darısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..

evet tatlım aynen dediğin gibi,
zaten aramızdaki bazı arkadaşlar bile doğum izninin 18 haftaya çıktığını sanıyordu, düşün sen artık halkımızın ne düşündüğünü, herkes yasa çıktı sanıyor, televizyon ve gazetelere servis edilen haberlerden sonra...

malesef öyle, ama benimde umudum yok kendi paçalarının derdinlere şimdi yasa masa yalan oldu

Herkese selaaaaaam. Bugün benim son iş günüüüüüüüüüm :52::52::52: Darısı bekleyen herkesin başına..
Dün gece yine uykusuz kaldık kızımla.. Mide ağrısı,yanma, çıkarma seanslarımız bittiğinde saat 3 tü. 7 de de kalkıp işe geldik napalım..

geçmiş olsun canım
ama son iş gününmüş bu çok güzel bir haber :34:

Ohhhh yarasın izniniz yavrum. Daha çok yazarsın artık bize dimi? :54:

Sosyolojimm gozun aydin. Darisi bizlere olsun inşallah. :31::16:

Kizlarr ben eve geldim.evi havalandırip kizimin battaniyesini yikayim dedim ama bi mide bulantisi başladı. Uzandim hemen. :31:

slm kizlarrr izne ayrilanlar eminim rahatlamistir evin tadini cikarin :49:
bu arada geceleri yuz kere uyaniyorum uyumak oldukca zorlasti sol tarafim curudu morardi resmen:111:

:27:Aranızda bitek ben uyuyabiliyorum heralde hatta utanmadan horluyomuş eşim çok dalga geçiyo ben böyle horlama görmedim diyo:1:acaba bebişim horlama sesini ninni sanıyoda o da mı gece uyuyo:52:

slm kizlarrr izne ayrilanlar eminim rahatlamistir evin tadini cikarin :49:
bu arada geceleri yuz kere uyaniyorum uyumak oldukca zorlasti sol tarafim curudu morardi resmen:111:

ben de en az 1 kez uyanıyorum canım, hem tuvalete gidiyorum, hem de boynum, ensem sırılsıklam terlemiş oluyor, üzerimi değiştiriyorum. yoksa soğuk ve ıslaklık yüzünden boynum kireçlenecek:( şu hormonlar maymun etti bizi resmen, tek güzelliği cildimin daha iyi olması ve saçlarımın dökülmemesi:)

Evet kontrolde tutuyorlar bizi 2 ayda bi telefonla çağırdılar beni tetenoz aşımıda yaptılar geçenlerde de kiloma ve bebeğin kalp atışlarına baktılar:49:

valla ben sadece tetanoz aşılarını olmaya gittim 2 kez. onda da ne kalp atışına baktılar ne bir şey.. sadece kilomu sorup tansiyonumu ölçtüler. daha da arayan olmadı

malesef öyle, ama benimde umudum yok kendi paçalarının derdinlere şimdi yasa masa yalan oldu

geçmiş olsun canım
ama son iş gününmüş bu çok güzel bir haber :34:
ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta:20:

ya bakacaksa baksın artık,korkunun ecele faydası yok dedikleri gibi :1:

benim taktığım su....şimdi dr a gitmeden önce kuaföre gidicem alttan bakcak diye.e 2-3 hafta snra doğum dese.... çıkacak yine ama alınmayacak halde olacak.jilet vurmak istemiyorum ben:5:
erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki:27:

evet canım belki de, senin kız 40. haftayı bekleyecek olursa eğer ben senden daha erken doğurabilirim,
ya aslında sezeryan olunca adı doğurmak değil de doğurtturulmak gibi bir şey oluyor ya neyse...

bir de bizim topiğin büyük kısmı ocak sonu şubat başı civarı teker teker doğuracaz gibi geliyor, çok arkaya kalan olmayacak sanki
ben varım ben :3:Şubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...

amin canım saolasın:54:

yani olcak olsa gündüzde bişiler olabilir allah korur elbet çok tenha uzak yerlerde değiliz çok merkezi biyerdeyiz elbet bi çözüm bulunur bende yakından bi taksi telefonunu alıcam annem yanımda olursa taksi çarır gideriz kimseyi rahatsız etmeyiz malum su patlar kan gelir utanırım ben:17::1:

canım komşum hep 4buçuk kilo üstü doğum yapıyo hatta oğlu 4*800felan dogdu sanırım cocuk şuan 2-3 aylık oldu ama 6-9 ay gb duruyo ilk gittim beşikte koca herüf yatıyo:53::9:dedim seni kandırmışlar kız kocaman cocuk vermişler sneeye askere gider bu edim arkadaşa maşallah ded diyo:1::1: çocuga meme yetmiyo mamada veriyolar iricene ya içim bi hoş oldu onu görünce benim kızım sanırım en fazla 3 kilo olur :5: 30 haftalıkken 1385 ti kilosu doktor zayıf bi bebek olcak ama sağlıklı dedide:44:

saglıklı olsunda meleğim annsi ona tatlı tatlı süt verir hemencik büyür inşallah:31:

:53:maşallah canım en tombiş senin yawrun sanırım:nazar: inşallah vaktinde zmanında gelir meleğin hayırlısı olsun korkma kilosu boyu gayet iyi:34:

adı güzel canım kilosuda iyi 32. haftada 1800 olması bekleniyo zaten bende cumartesi gidicem inşallah 1800 ve üstü birakkam olur kilosu zayıf dmeesin yine içerliyorum :50:
CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi

Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı

aslında diyabet olduğu için beni 2 haftada 1 çağırıyor galiba, ama normal giden gebeliklerde de senin gibi 2 haftada 1 gidenler var canım, artık son haftalara girdik çünkü.

evet yediklerime dikkat ediyorum, diyete devam canım. artık bankadakiler de alıştı, bir şey dağıtılırken beni transit geçiyorlar. yalnız bu bankada dağıtılan tatlı, çikolata ve pastaları herhalde bir yerde biriktirsem dağ olurmuş, şimdi yemeyince daha çok dikkatimi çekmeye başladı.
gerçi iyi bir şey olduğu zaman alıp eve eşime götürüyorum, geçen iyi bir markanın çikolatası gelmiş, bana da tuttular aldım, eşim hepsini birden hüpletti yanımda:)

bir de bizim klasik her yıl yılbaşı kutlaması yapılır, çerez, cips, pastalar, hatta ara sıcak türü atıştırmalıklar, kanepe gibi seyler de olur bazen. hele bir yıl dışardan hindi ve pilav sipariş etmişlerdi, saçmasapan bir fikirdi, hindiyi parçalamak ve yemek çok zor olmuştu çünkü:)

bu sene de yine çok abartmadan o tarz bir kutlama yapılacak. e ben tabii hiç birini yiyemiycem, hepsi zararlı benim için... bir kenarda mahsun gibi duracağıma acaba herkesin yeni yılını kutlayıp erken ayrılsam mı? evde de eşim yemek için bekliyor olucak çünkü, ona da kıyamıyorum...
erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa :56:

bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne :1::1:

gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da:9:)

bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:
ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum

Kızlar dünden beri bel ağrım var .. Bişeyde yapmadım ağrıtıcak bazen kasıklarımda ağrıyo ..
Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hep :( yemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..
o zaman yapacak pek bi şey yok be kuzum....az daha sabır....bak 35.haftandasın....:34:sen yine de dikkat etmeye devam et.:54:

sorma kronikim.....cinnetin eşiğine geldim....gönül diyoki git raporunu al işler ona kalsın:47:

ben bu rapor işine taktım bu arada:27:zor tutuyorum kendimi...:27:

kuzum bu arada 36 hafta ve sonrasında binemiyomusum rapor olsa bile...35.hafta için geçerliymiş.tekrar bi şey sormak için aradım da öle dediler.:5:
Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...

ah ah bu konuda büyük haksızlık yaptılar, kimsede ses çıkarmadı. 1 sene car car konuştular ne oldu fıssss. Madem yapamayacaktın ne konuştunuz ortalıkta:20:

erkek di mi Dr.un, çok dert etme sık dişini çok keyifli birşey değil tabi tüyleri de boşver orman gibi değilse ..gerçi insan çekiniyor ..ya kadın olmak ne zor iş di mi :26:
Şimdi jilet yapalım diyecem onu da sevmiyorum..bunca zaman ağda yaptım, sonra jilet bile olsa altımızı göremiyoruz ki:27:

ben varım ben :3:Şubat sonu gözüküyor benim, erken gelmEzse...

CNm inşallah kocan yanında olur da şansına hiç birşeye gerek kalmaz, taksi de iyi fikir film gibi olur biraz , hastaneye yakın olman da bi avantaj..şimdi sana utanma çekinme diyecektim ama düşündüm insan utanıyor ister istemez o sırada belki hiç gözün göremeyecek ama erkek akraba yanında zor, keşke arabalı kadın bir arkadaş, akraba olsa di mi

acı sızı yok bende ne zamandır, ama şişme var, yuvarlağı büyüdü bi de o mini kabarcıklar arttı

erken çıkma ihtimalin var ise çık , kedi gibi uzaktan yalanmaktansa :56:

ben yaşadım o işi, bende ağlamıştım valla sonra bebanthene imdadıma yetişmişti ama onu da iyi temizlemek lazım, lansşnoh temizlemeden de emzirilebiliyor..bana hemşire memede uzun süre tutma kısa kısa tut demişti ama illa oluyor belkide, ben yağ olarak d Olive dalan kullanıyorum zeytinyağlı her yerime sürüyorum

Benimde ara ara çok ağrım oluyor. Masada yemek yerken bile zor oturuyorum belim, kalçam sırtım ağrıyor hep :( yemek yapıcım 2 saattir üşenşyorum..

Al al ben raporcuyum biliyorsun kendine eziyet ettiğine değmez şöyle düşün hayatında kaç kez çocuk doğrup hamile kalacaksın ki. .kendimizi de rahat ettirmeliyiz..hoş Ben evde olunca çocuktu yemekti yine yoruluyorum ama patronuydu işiydi stres yok
Serviste saatler geçirmek yok, sandalye tepesinde 9 saat geçirmek yok ve tabi erken kalkmak...

Kendime eziyet ettigimin farkindayim ama kizimla daha cok vakit geçirmek için dayanmaya çalışıyorum canim.:31::31::34:

Back
X