Kac gundur sinirlerim cok bozuk o kadar hastalik yasadim bu kadar uzulup sinirlenmedim. Kv de gecen tel de konusurken kizima demis bebek dogunca seni de getiricem bize bizde kalican.4 yasinda cocuga bu soylenirmi? Biri doguyor diye ben niye evladimdan vazgeceyim ki.bakamicak olsam zaten yapmazdim.yavrum beni sevmiyormusunuz siz gelmicekmisiniz diyor ya.kadin takti 6 gunluktu seni deli diye hastaneye kapatir alirim cocugu elinden dediginde.sanirimbeni delirtmeye calisiyor.dusmicem tuzagina allah a buyuk konusmayayayim olumu cignerler kizimi goturmek icin.cok taktim kafamaesimde birak konussun kim veriyor cocugu kimse gotirmucek sen dert etme ben kizim olmadan uyuyabiliyormuyum uyuyamiyorum bosver sen onlari diyor.ama yillarin tecrubesi var ya akli celinirse
bunu esim e soyledigimde onlar geride kaldi biz bugune bakalim diyor. Allah im herseyin hayirlisini versin insallahhh...
Yaaa bu koca koca kadınlar kaynana olunca tek amaçları ortalığı karıştırmak gelinlerini üzmek sinir etmek sanıyorlar herhalde.
Çok şükür ben büyük problemler yaşamadım henüz ama bebek olunca olacaklardan korkmuyor değilim. İki tarafında ilk torunu. Kayınvalidem işi bırakıp bakarım diyor biz anneme baktırmak istiyoruz. Bakalım dertsiz başımıza ne dertler açılacak :18: