çok az böle kahverengi bir iki damla kadar çok korktum psikolojik midir nedir daha akşam dedim eşime herkezin lekesş oluyomuş benim yok çok şükür bak olursa korkmayalım dedim oda aman olmasın dedi benim 2009da düşük olmuştu ama değerim 28 di yükseşmedi zaten adet günümde ögrendim akşamı kanama başlamıştı bildigin adet gb daha fazla kanama vardı o zman bu sadece leke ama korkuyo işte insan öyle bi sevinç havası bayram havası varki ailemde ödüm kopuyo çok korkuyorum rabbim hepimizi korusun
öğlen gelmişti bida gelmedi ben zaten günde 3 defa fitil gb vajinaya progestan koyuyorum hemen koydum yattım bide bugün balkonu filan yıkıcaktım yemek bile yapmadım allahım korusun bizi hepimizi bebeklerimize kavuştursun çok korkuyorum bida gelmez inşallah:18:
zorlamadım ama nasıl ter bastı kasıklarım belime bi agrı girdi ölüyorum sandım nasıl aglıyorum normal tuvalete girdim 10 dakka cıkmamadım zorlamadım hiç yaptım sonra emekliyerek cıktım tuvaletten yok geçmedi agrısı dedim gideyim klozete oturayım oturdum aglaya aglaya ordada yaptım yapar yapmaz agrım geçti sonra yattım agrım filan kalmadı ama o an zannettimki içim çıkıyo
bende 3 kere 100mg koyuyorum ögrendigimiz gü
nden beri koyuyorum ben 2 kutu bitirdim 16 gündür kulanıyorum biz bikere yaptım geçen hafta bugünde yapcaktık ilişki tuvalete gittim onu görünce yapmayalım dedim zaten hemen yattım :18: dün çok uzak biyere yürüdüm çok yoruldum düğüne gittim ne araba ne otobüs var oraya eşimde yoktu evde mecbur yürüdüm bide orda sandalyede otur kalk yine yürüyerek eve gel omu perişan etti beni bilmiyorum

bida yürümem o kadar çok zaten bozmamaya çalışıyorum burda herkezin yaşamış olması içimi rahatlatıyo yarında gelirse ararım doktorumu daha cuma yeni gittik herşey normaldi gördük kalbinide gördük çok şükür herşey yolunda dedi doktorda rabbim korusun olcak oldumu elden ne gelir dua edelim birbirimize kucamıza almayıda nasipe tsin allah çok zor kavuştuk biz korkum o yüzden yoksa herkeze teselli verirdim bende oluyo kanamalar diye ama kendine gelince ufacık bi leke bile korktuyomuşş

(
benim ablmın 6-7 aya kadar kanaması olmuştu yatmıştı hep allah korusun rabbim onun rızkını hayatını verdikten sonra biz yada doktor sadece vesile herşeye