Bu 5. Kaybım ne zaman son bulacak rabbimm isyan etmiyorum ama artık hicc anne baba olamayackmısız gibime geliyooo

( iyice umutsuzlanıyorum iyice icime kapanıyorumm suan gozlerim aglamaktan kapandı kıpkırmızı dok geldım ve malesef aynı son carsamba kurtaj olmam gerekıyor !!! Bu 4. Kurtajım 5. Kaybım olcak suan ınananın kurtaj olmaktana kendıglıden dusmesını tercıh ederım he ne kadar bır saat o acıyııı sancıyı yasasamdaa... Hep ıcımde korku vardııı ya bır daha olursa ya olursaa ama yok olmaz rabbımmm kendıglınden verdı elırtı keseyı bebegı gorduk clexane da alıyordum guzel sonlancak hep dedım ama yok nasıp olmadı yıne

Kesem kucuk kalmıs bebek ıcerde gozukuyo buyumus olması gereken haftada 6+3 ama kromozom bozuklugu var gıbı dedı dok. Ja kendıglınden dusecek ıkı gun ıcınde vucudun atar yada en gec carsamba elmen lazım genetıge yollamalısın dedı...
Lutfen bı yorumda bulunun fıkır yurutun bılgı sahıbı olmanıza gerek yok bende bılgı sahıbı degılım orum yapın benım ıcın durumumu degerlendırın nolur??
2. Kaybımda genetıge yollamıstık sorun cıkmadı anamolı yoktu 46 xx ti.pekı sızce bunda yapsakmı kı tekrarrr??? Bana dogacak bebege ne faydası olacak?gıden bebekle ılgılı bılgı verıyo sonucta allak bullakyım suann? Bız hıc eslı kromozom analızı yapmadık ben oncelıgı ona vermek ıstıyorum aslında??
Kromozom anamolısı cıkanlarda ve tekrarlayan dusuk yasayanlarda pgt yapılıyomus???? Yaptıran duyanlar varmı malıyetııı?? Suan oyle bı durumdayımkı duygularım allak bullakkk daha kendı acımı yasayamadan yapılması gerekenlerı arastırıyorum testlerrr felann??