2014 Şubat Anneleri

bebek 9 mm demek sanırım normal evet benim 7+0 de 10mm di
kalbi atıyor diyorsa atıyordur atmayan kalbe atıyor diyecek hali yok ya
endişe etme sende artık özel hastanede bülbül kondurmuyorlar ya

ilaçlarını al yat dinlen kafana taktıkca daha kötü olursun

şimdi yarın 7+0 mı olcak anlamıyorum bu hesaptan.biliyorum canım ama işte o kalabalıktan hiçbişi soramıyorum korkularım kalıyor bu yüzden sorun o.insan risk olunca bi moral istio bişiler duyup rahatlamak istiyor baksana hiçbişi bilmiorum buda korkumu tetikliyor

kızlar geldim doktordan.bebek iiii dedi ama anlamadım progesteron u 100 den 200 e çıkardı günde gene 3 kere bir kere daha iğne olacaksın dedi:( ve kayseriye gitmem gene yasak.korkuorum ultarosonda belli belirsiz bişi gösteriyor korkuyorum kalbini falanda duymadım sadece atıyor diyor :( özel bir hastaneye gitmek istiyorum:( içim rahatlasın istiyorum .bu arada 6+6 dedi 0.91 cm dior normalmi kızlar

kız sen yine mi bilgisayar başındasın :20: Canım bence boyu normal. Bak kuzun da iyiymiş. İlaçlarını ihmal etme sen. Progestanı önlem amaçlı veriyorlar canım. Doktor emin olmasa kalbi atıyor der mi hiç canım. Ama tabii seni çok iyi anlıyorum, duymak, emin olmak istiyorsun...
Seyahat etmen yasaksa biraz daha sabret canım, inşallah herşey yolunda gidecek....

şimdi yarın 7+0 mı olcak anlamıyorum bu hesaptan.biliyorum canım ama işte o kalabalıktan hiçbişi soramıyorum korkularım kalıyor bu yüzden sorun o.insan risk olunca bi moral istio bişiler duyup rahatlamak istiyor baksana hiçbişi bilmiorum buda korkumu tetikliyor

sana bişi diymi canım
aslında bilmemek daha güzel bişi ne kadar az bilirsen o kadar az korkarsın aslında fakat burdan veya netten okuduğun şeyler seni korkuya düşürüyor olay bu

nete hiç girmeseydin mesela bu kadar korkmazdın
bak köyde yaşayan insanlara karnı kaç aylık oluyor usgye bile girmiyor riskleri bilmediği için korkusunuda bilmiyor çoğu adeti geçiyor gebe 4-5 aylık olunca oynuyor tamam sonrasında doğum sancısı tutuyor doğruyor
ama olabilecek çoğu şeyi bilmiyor bilmediği için korkumuyorda

benden san tavsiye kötü şeyleri pek okuma ve pek araştırmada araştırdıkça kötü oluyor insan

kız sen yine mi bilgisayar başındasın :20: Canım bence boyu normal. Bak kuzun da iyiymiş. İlaçlarını ihmal etme sen. Progestanı önlem amaçlı veriyorlar canım. Doktor emin olmasa kalbi atıyor der mi hiç canım. Ama tabii seni çok iyi anlıyorum, duymak, emin olmak istiyorsun...
Seyahat etmen yasaksa biraz daha sabret canım, inşallah herşey yolunda gidecek....

canım evde yalnızım hiçbişi bilmiyorum korkuyorum o yüzden çıkamıyorum netten:( teşekkür ederim desteğin için canım

sana bişi diymi canım
aslında bilmemek daha güzel bişi ne kadar az bilirsen o kadar az korkarsın aslında fakat burdan veya netten okuduğun şeyler seni korkuya düşürüyor olay bu

nete hiç girmeseydin mesela bu kadar korkmazdın
bak köyde yaşayan insanlara karnı kaç aylık oluyor usgye bile girmiyor riskleri bilmediği için korkusunuda bilmiyor çoğu adeti geçiyor gebe 4-5 aylık olunca oynuyor tamam sonrasında doğum sancısı tutuyor doğruyor
ama olabilecek çoğu şeyi bilmiyor bilmediği için korkumuyorda

benden san tavsiye kötü şeyleri pek okuma ve pek araştırmada araştırdıkça kötü oluyor insan

evet doğru geç öğrenmek daha iii

ya ben bu tarihleri zaten çok anlayamıyorum ama burdaki takvimde oyle hesapladı.. bugün 10 hafta 0 gün gözüküyo .. oyle olunca tahmini doğumun 31 ocak olması gerekiyo...

doğru ya haklısın 9+0 la 10+0 ı karıştırdım ben
algılarım açık değik bugün uyukluyorum diyebilirim birde arada bir öğürtüler falan

haklısın yani

canımbende geliboluya geliyorum 1 aya kadar gelirimm.. benım eşimde inşaat mühendisi orda iş almışşş.. Gelibolu ile çaakkale merkez yakın mı peki ulaşımı nasıl oluyor bende özel hastane tercih edicemm...inşallah geldiğimizdede senınle görüşme fırsatımızda olur.. geliboluda eşyalı kiralık ev durumu nedir yanı böyle denize yakın yerlerde kiralık ev bulablirmiyim ve konforlu olmasıda gerekir..

Evler guzel canim ozellikle yeni insaatlar baya konforlu denize karsi bulabilirsiniz fakat digerlerine nazaran biraz farklidir kiralari.ulasima gelince canim mecburen gemiyle geciyoruz iki yol var zaten ya geliboludan vapur ile lapseki ordan canakkale. yada gelibolu kilitbahir oradan yine vapur ile Çanakkale...bu arada memleket neresi canim

kızlar sizlerinde karnı ağrıyor mu?eşim rahim büyüdüğü için o ağrılar diyor..birde hiç dinlenemiyorum..sürekli ev işi..zaten bu aralar oğlum birşey yemiyor acaip stres oluyorum..uyumak istiyorum saatlerce..yiyemediğim için hep halsizim..derdimi sadece buraya dökebiliyorum..gün içinde akşam nasıl oluyor anlamıyorum..ev işiydi,yemekti,çocuktu derken akşam olmuş..doktorum dinlen dedi ama nafile..dinlenirsem bu evi kimse haklayamaz..amaaann çok konuştum..

kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.

Ben de 53.5 kiloydum hala öleyim ama ben de değişiklik yok belimde. Hala ince.

canımbende geliboluya geliyorum 1 aya kadar gelirimm.. benım eşimde inşaat mühendisi orda iş almışşş.. Gelibolu ile çaakkale merkez yakın mı peki ulaşımı nasıl oluyor bende özel hastane tercih edicemm...inşallah geldiğimizdede senınle görüşme fırsatımızda olur.. geliboluda eşyalı kiralık ev durumu nedir yanı böyle denize yakın yerlerde kiralık ev bulablirmiyim

Bu arada insallah canim gorusuruz elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Esyali olarak pek bir bilgim yok ama duyarsam soylerim...

bugün çok bitkinim dışardanda öyle görünüyorum zaten midemde bulandığı için yüzümde sürekli tiksinik bir ifade var zaten son bi kaç haftadır durumum aşağı yukarı böyle
burdaki kızlardan biri naz yaptığımı sanıyor gibime geliyor "hadi ne bu surat ne gül biraz" akşam olsada eve gitsem diyorum eve gidip napcaksın işte burda otuyorsun diyor bana
hasbinallahhhhhhhhh çekiyorum içimden
sanki ben bişiyi kafama takıyorumda ondan böyleyim

sende evlen gebe kalda benim gibi olma dedim ona az önce bozuldu biraz
sanki ben iyi olmak istemiyorum naz yapıyorum millete :19:

Son düzenleme:
2 hafta arayla mı gidiyosunuz dr a kızlar...bana bi ay sora gel dedi dr um :26: 21 haziranda gitmiştim 21 temmuzda gidicem tekrar:31:

Bana da kalp atışını duyduktan sonra rutine alalım seni dedi bir ay sonra gel dedi, normal olan bu sanırım. Ama daha gebeliğin çok başında olduğumdan ben şahsen bugün gelişimi ne durumda diye bi ultrasona girmeyi düşünüyorum.
Burada çok güzel haberler de paylaşılıyor,İstemediğimiz sonuçlar da. Kötü haberleri duydukça insan endişeleniyor. Olacağın önüne geçilmez ama Rabbim korktuklarımıza uğratmasın kızlar.
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.
BU GÜZEL GÜN DE DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN

2 hafta arayla mı gidiyosunuz dr a kızlar...bana bi ay sora gel dedi dr um :26: 21 haziranda gitmiştim 21 temmuzda gidicem tekrar:31:

ben 3 hafta önce ilk randevuma gitmiştim.. dün de ikili test için 2 hafta sonraya verdi.. sanırım ondan sonra da ayda bire döner.. dr.lar haftayı hesaplayıp ona göre randevu veriyorlar genelde...

seeellllaaammmm
biz şimci doktordan geldik
6+5 olduk ve kalp atışımızı duyduk muhteşem bişey Allahım
hepimiz sağsalim bebişlerimize kavuşuruz inşallah
çok da komik bişey yaşadık eşimle
eşim güya sırf kalp atışı için dünden beri uyumadı gidice diye
ben uzandım, boyuna kesesine bakıldı sonra doktor duyuyo musunuz dedi bende eweeettt dedim
tam kalkıcam eşimdemez mi eeee ne duycaktık biz ben hiçbişey anlamadım
koptum yaaa
bidaha yatamıcam artık öbür ay dedik ama doktorda çok güldü
bizimki anlamamış doktorun ne dediğini ve duyamadı
neyse hepimiz günleri çooookkk güzel ve sağlıklı geçsin inşallah
ayrıca arkadaşım sana naz yapıyosun diyenler ya çekemiyo yada anlamıyo
ben hiiiiçççç kimseyi takmıyorum
sadece içimizdekini yaşayalım gerisi bomboşşş

seeellllaaammmm
biz şimci doktordan geldik
6+5 olduk ve kalp atışımızı duyduk muhteşem bişey Allahım
hepimiz sağsalim bebişlerimize kavuşuruz inşallah
çok da komik bişey yaşadık eşimle
eşim güya sırf kalp atışı için dünden beri uyumadı gidice diye
ben uzandım, boyuna kesesine bakıldı sonra doktor duyuyo musunuz dedi bende eweeettt dedim
tam kalkıcam eşimdemez mi eeee ne duycaktık biz ben hiçbişey anlamadım
koptum yaaa
bidaha yatamıcam artık öbür ay dedik ama doktorda çok güldü
bizimki anlamamış doktorun ne dediğini ve duyamadı
neyse hepimiz günleri çooookkk güzel ve sağlıklı geçsin inşallah
ayrıca arkadaşım sana naz yapıyosun diyenler ya çekemiyo yada anlamıyo
ben hiiiiçççç kimseyi takmıyorum
sadece içimizdekini yaşayalım gerisi bomboşşş

gözün aydın canım güzel heberlerde lazım topiğe tabiki allah tamıma erdirsin :nazar:
çekememek değilde anlamadığını düşünüyorum rutin uykusuzluk sanıyor etrafında akrabasında gebede görmemiş kendi zaten evli bile değil uzaktan davulun sesi hoş geliyor misali yani

merhaba arkadaşlar ben 2012 nisan annesiyim arasıra bebekliğini ve hamileliğimi özleyip geçmişte takılıyorum :)

bugün çok bitkinim dışardanda öyle görünüyorum zaten midemde bulandığı için yüzümde sürekli tiksinik bir ifade var zaten son bi kaç haftadır durumum aşağı yukarı böyle
burdaki kızlardan biri naz yaptığımı sanıyor gibime geliyor "hadi ne bu surat ne gül biraz" akşam olsada eve gitsem diyorum eve gidip napcaksın işte burda otuyorsun diyor bana

başlarda karnımız fln da çok büyümediği için insanlar anlayamıyor halbuki ilk aylar vcut bile bebeği yabancı bir nesne gibi algılarken alışmak ne kadar zor bilmiyorlar
boşver takma kafana göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bu mucizenin tadını çıkar
ben hamileliği çok özlüyorum ve seneye oğluma kardeş yapmak için can atıyorum :)

bulantılar genelde 3 bilemedin 4.ay bitiyor artık vücut alışmış oluyor sonuna kadar midesi bulanançok nadir durumlar duydum
çubuk kraket ve patlamış mısır çok iyi gelirdi bana tavsiye ederim

kızlar sizlerinde karnı ağrıyor mu?eşim rahim büyüdüğü için o ağrılar diyor..birde hiç dinlenemiyorum..sürekli ev işi..zaten bu aralar oğlum birşey yemiyor acaip stres oluyorum..uyumak istiyorum saatlerce..yiyemediğim için hep halsizim..derdimi sadece buraya dökebiliyorum..gün içinde akşam nasıl oluyor anlamıyorum..ev işiydi,yemekti,çocuktu derken akşam olmuş..doktorum dinlen dedi ama nafile..dinlenirsem bu evi kimse haklayamaz..amaaann çok konuştum..

benim ilk aylarımı anlatmışsın sanki
kasıklarım ve karnım çok ağrırdı adet olmuş gibiydim sürekli ama şimdi o ağrıyı bile özlüyorum :)

arkadaşlar eşim araştırmalarımı paylaşmak için kurduğumuz blogda erkek gözüyle hamilelik diye bir yazı yazmış
benim için de süpriz oldu, o dönemde neler hissettiğini merak ediyordum çünkü
mızmı yorgun uykulu bir eşle iyi idare etti sağolsun :)
hamileliğinize ya da baba olma fikrine hala alışamayan eşleriniz varsa okutabilirsiniz belki:)

hayat ÖZsöyler: O'nu beklerken - Erkek gözüyle hamilelik - Bölüm 1: İlk Aylar

ayy al bendedebo kadar.yok efendim çık gez.yok çok kafana takıyosun.malmıdır bu millet nedir

Back
X