adanayı bende özlüyorum.bıcı bıcıyı :) lokantaya gittiğimizde önümüze konan envayi çeşit salatayı,ucuz pazarlarını.adanayı özlüyorum
yaa bici bici dedin bak aklımı aldın:) burada da buldum öyle biryer ama:) birtek bici biciyi bulamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adanayı bende özlüyorum.bıcı bıcıyı :) lokantaya gittiğimizde önümüze konan envayi çeşit salatayı,ucuz pazarlarını.adanayı özlüyorum
Allahım kendisini de canlı canlı görmeyi nasip etsin,inşallah tez zamanda lekelerin de kesilir....ne dedi doktor lekeler için peki?
Kan olmadığı sürece korkma dedi sonuçta bebek yerlestikce büyüdükçe bu tür lekeler olabilir dedi ilaç vermedi sadece eğer sürekli durmayan bi akıntı olursa gel dedi
yaa bici bici dedin bak aklımı aldın:) burada da buldum öyle biryer ama:) birtek bici biciyi bulamıyorumhuzunbaz çok kötüsün yaaaaaaa
kızlar bulantılarınız nasıl gidiyo benim yine ağırlaştı sabah yediğim 1 tane pohaçayla ve krakerle duruyodum bu saate kadar az önce bıraz atıştırdım o da canım cok cektı yaptım yedim fff ya cok kötüyüm![]()
oh çok şükür güzelim yaa bence bir sorun olsa mutlaka mudahale ederdi ve söylerdi neden saklasın kii.....ama için rahat değilse başka doktora da git derim....galiba bebeklerimiz bizi doğana kadar kendilerini düşünmeye zorlayacaklar:)
benimde bulantılarım azalmıştı 3 gündür ii dim bugun akşama doğru yeniden bastırdı ya mahvetti beni ekşi elmayı bende cok yiyorum tatlıya cok düşkün biriydim şimdi tatlının t si bile midemi kaldırıyo hamılelığimi öğrendiğimden beri tatlı hiç bişey yemedim hiç eki elma mieme ii geliyo benimde canım gecer inşallahbenim hafifledi gibi ve hatta bu yüzden bugün doktora bile gittim:))) neden hafifledi bebişte birşey mi var diye:) ama senin haftanda acaip kötüydüm tansiyonum da yerlerdeydi....ekşi elma çok iyi geldi bana ve bulantımı bastırdı....hatta iştahımı bile açtı...deminden beri dolmaaa diye sayıklıyorumm:)
benimde bulantılarım azalmıştı 3 gündür ii dim bugun akşama doğru yeniden bastırdı ya mahvetti beni ekşi elmayı bende cok yiyorum tatlıya cok düşkün biriydim şimdi tatlının t si bile midemi kaldırıyo hamılelığimi öğrendiğimden beri tatlı hiç bişey yemedim hiç eki elma mieme ii geliyo benimde canım gecer inşallah![]()
aynen canım. gecen seferde ilk baska bi doktora gitmistim kese var ama bebek gözükmüo demişti. sonra bu doktoruma gidince görmüştüm bebişimi. dün de öyle olunca doktorda dio 3. sefere cinsiyetini öğrenmeye gel böle ağlayarak gelme dio =)
Allahım kendisini de canlı canlı görmeyi nasip etsin,inşallah tez zamanda lekelerin de kesilir....ne dedi doktor lekeler için peki?
çok iyi ozaman ama her doktorun bilgisi farklı oluyor demekki benim doktorum da bol miktarda akıntın olabilir hatta günlük ped kullanmak durumunda kalabilirsin bu tarz şeyler çok normal sakın korkma demişti...seninki bence de yerleşme kanaması çünkü aksi halde hematom görürlerdi ve önlem için ilaç verirlerdi demekki hiç sorun yok çok şükür yaaa....
süt yoğurt yiyemiyorum doktorada sordum dün bişey olmaz ilk 3 ay dedi.aynen kaderimizse yapcak bişey yok.tek bebeğim bırakmasın annesini ben bulanırım ayılırım amuda kalkarım ne isterse yaparım:) eşime diyorumki bu bebek doğsun dövecem onu poposuna vurucam anneyi niye üzdün neden bu kadar beklettın diye:)eşimde bende kızıcam ona seni üzdüğü için diyo :)sanırsam kafayı yedik mide bulentısından bebek içerden kemiriyo beni ben dışardanaynen yaa tatlı hiçbirşey yiyemiyorum maalesef.....ya yatarken mutlaka başına 2 yastık al düz yatma o da tetikleyebilir çünkü süt ve süt ürünleri çok tüketmemeye çalış o da tetikler bu dönemlerde başka birşey gelmiyor aklıma mecbur çilemizse çekeriz durumu olcak:))
hemen içicem bugun içmemiştim güde 1 taneyi gecmeyin kızlar dktora sordum..kızlar yaa yiyecek muhabbeti yapmayın![]()
bulantısı olanlara denenmiş onaylanmış bir seçenek sunuyorum soda(maden suyu) işe yarıyor krakerle birlikte bikaç yudum soda içtim bayağı hafifledi..
bugün hüngür hüngür ağlama modundayım iki karış surat ve bükük dudaklar çok çirkinim bugün çokkk
![]()
süt yoğurt yiyemiyorum doktorada sordum dün bişey olmaz ilk 3 ay dedi.aynen kaderimizse yapcak bişey yok.tek bebeğim bırakmasın annesini ben bulanırım ayılırım amuda kalkarım ne isterse yaparım:) eşime diyorumki bu bebek doğsun dövecem onu poposuna vurucam anneyi niye üzdün neden bu kadar beklettın diye:)eşimde bende kızıcam ona seni üzdüğü için diyo :)sanırsam kafayı yedik mide bulentısından bebek içerden kemiriyo beni ben dışardan![]()
hemen içicem bugun içmemiştim güde 1 taneyi gecmeyin kızlar dktora sordum..
limon tansiyonu düşürür aman dikkat et canım. aslında limonsuz içemem sodayı ekşi ekşi çok güzel oluyor ama (bak ağzım sulandı şimdiksodanın içine de bir kaç damla limon damlatın bakın nasıl rahatlicaksınız benden demesi....ben limonlu su içmiştim işe yaramıştı ama fazla içtiğim için ondan da midem bulandı:)
kızlar bulantılarınız nasıl gidiyo benim yine ağırlaştı sabah yediğim 1 tane pohaçayla ve krakerle duruyodum bu saate kadar az önce bıraz atıştırdım o da canım cok cektı yaptım yedim fff ya cok kötüyüm![]()
öpimde barışalımsende aklıma dolma soktun yaa :)