2014 Şubat Anneleri

adanayı bende özlüyorum.bıcı bıcıyı :) lokantaya gittiğimizde önümüze konan envayi çeşit salatayı,ucuz pazarlarını.adanayı özlüyorum

yaa bici bici dedin bak aklımı aldın:) burada da buldum öyle biryer ama:) birtek bici biciyi bulamıyorum:( huzunbaz çok kötüsün yaaaaaaa

Allahım kendisini de canlı canlı görmeyi nasip etsin,inşallah tez zamanda lekelerin de kesilir....ne dedi doktor lekeler için peki?

Kan olmadığı sürece korkma dedi sonuçta bebek yerlestikce büyüdükçe bu tür lekeler olabilir dedi ilaç vermedi sadece eğer sürekli durmayan bi akıntı olursa gel dedi

kızlar bulantılarınız nasıl gidiyo benim yine ağırlaştı sabah yediğim 1 tane pohaçayla ve krakerle duruyodum bu saate kadar az önce bıraz atıştırdım o da canım cok cektı yaptım yedim fff ya cok kötüyüm :35::35:

Kan olmadığı sürece korkma dedi sonuçta bebek yerlestikce büyüdükçe bu tür lekeler olabilir dedi ilaç vermedi sadece eğer sürekli durmayan bi akıntı olursa gel dedi

çok iyi ozaman ama her doktorun bilgisi farklı oluyor demekki benim doktorum da bol miktarda akıntın olabilir hatta günlük ped kullanmak durumunda kalabilirsin bu tarz şeyler çok normal sakın korkma demişti...seninki bence de yerleşme kanaması çünkü aksi halde hematom görürlerdi ve önlem için ilaç verirlerdi demekki hiç sorun yok çok şükür yaaa....

kızlar bulantılarınız nasıl gidiyo benim yine ağırlaştı sabah yediğim 1 tane pohaçayla ve krakerle duruyodum bu saate kadar az önce bıraz atıştırdım o da canım cok cektı yaptım yedim fff ya cok kötüyüm :35::35:

benim hafifledi gibi ve hatta bu yüzden bugün doktora bile gittim:))) neden hafifledi bebişte birşey mi var diye:) ama senin haftanda acaip kötüydüm tansiyonum da yerlerdeydi....ekşi elma çok iyi geldi bana ve bulantımı bastırdı....hatta iştahımı bile açtı...deminden beri dolmaaa diye sayıklıyorumm:)

oh çok şükür güzelim yaa bence bir sorun olsa mutlaka mudahale ederdi ve söylerdi neden saklasın kii.....ama için rahat değilse başka doktora da git derim....galiba bebeklerimiz bizi doğana kadar kendilerini düşünmeye zorlayacaklar:)

aynen canım. gecen seferde ilk baska bi doktora gitmistim kese var ama bebek gözükmüo demişti. sonra bu doktoruma gidince görmüştüm bebişimi. dün de öyle olunca doktorda dio 3. sefere cinsiyetini öğrenmeye gel böle ağlayarak gelme dio =)

benim hafifledi gibi ve hatta bu yüzden bugün doktora bile gittim:))) neden hafifledi bebişte birşey mi var diye:) ama senin haftanda acaip kötüydüm tansiyonum da yerlerdeydi....ekşi elma çok iyi geldi bana ve bulantımı bastırdı....hatta iştahımı bile açtı...deminden beri dolmaaa diye sayıklıyorumm:)
benimde bulantılarım azalmıştı 3 gündür ii dim bugun akşama doğru yeniden bastırdı ya mahvetti beni ekşi elmayı bende cok yiyorum tatlıya cok düşkün biriydim şimdi tatlının t si bile midemi kaldırıyo hamılelığimi öğrendiğimden beri tatlı hiç bişey yemedim hiç eki elma mieme ii geliyo benimde canım gecer inşallah:16:

benimde bulantılarım azalmıştı 3 gündür ii dim bugun akşama doğru yeniden bastırdı ya mahvetti beni ekşi elmayı bende cok yiyorum tatlıya cok düşkün biriydim şimdi tatlının t si bile midemi kaldırıyo hamılelığimi öğrendiğimden beri tatlı hiç bişey yemedim hiç eki elma mieme ii geliyo benimde canım gecer inşallah:16:

aynen yaa tatlı hiçbirşey yiyemiyorum maalesef.....ya yatarken mutlaka başına 2 yastık al düz yatma o da tetikleyebilir çünkü süt ve süt ürünleri çok tüketmemeye çalış o da tetikler bu dönemlerde başka birşey gelmiyor aklıma mecbur çilemizse çekeriz durumu olcak:))

aynen canım. gecen seferde ilk baska bi doktora gitmistim kese var ama bebek gözükmüo demişti. sonra bu doktoruma gidince görmüştüm bebişimi. dün de öyle olunca doktorda dio 3. sefere cinsiyetini öğrenmeye gel böle ağlayarak gelme dio =)

ayy tabi onlara normal böyle şeyler ama biz korkuyoruz bilgi de olmayınca fazla naparsın artık doktorun anlayışlısı nasip olsun ne diyelim:)

kızlar yaa yiyecek muhabbeti yapmayın :52:

bulantısı olanlara denenmiş onaylanmış bir seçenek sunuyorum soda(maden suyu) işe yarıyor krakerle birlikte bikaç yudum soda içtim bayağı hafifledi..

Allahım kendisini de canlı canlı görmeyi nasip etsin,inşallah tez zamanda lekelerin de kesilir....ne dedi doktor lekeler için peki?

çok iyi ozaman ama her doktorun bilgisi farklı oluyor demekki benim doktorum da bol miktarda akıntın olabilir hatta günlük ped kullanmak durumunda kalabilirsin bu tarz şeyler çok normal sakın korkma demişti...seninki bence de yerleşme kanaması çünkü aksi halde hematom görürlerdi ve önlem için ilaç verirlerdi demekki hiç sorun yok çok şükür yaaa....

Ya bebegimi gördüm içim rahatladı boş gebeliktende korkuyordum.bide bu dönemde çok internette araştırma yapma kafan karışır sadece dedi.bide msnime bi internet sayfası adresi yolladı onu oku sadece dedi şimdi cepten giriyorum eve geçince sizinlede paylaşırım

aynen yaa tatlı hiçbirşey yiyemiyorum maalesef.....ya yatarken mutlaka başına 2 yastık al düz yatma o da tetikleyebilir çünkü süt ve süt ürünleri çok tüketmemeye çalış o da tetikler bu dönemlerde başka birşey gelmiyor aklıma mecbur çilemizse çekeriz durumu olcak:))
süt yoğurt yiyemiyorum doktorada sordum dün bişey olmaz ilk 3 ay dedi.aynen kaderimizse yapcak bişey yok.tek bebeğim bırakmasın annesini ben bulanırım ayılırım amuda kalkarım ne isterse yaparım:) eşime diyorumki bu bebek doğsun dövecem onu poposuna vurucam anneyi niye üzdün neden bu kadar beklettın diye:)eşimde bende kızıcam ona seni üzdüğü için diyo :)sanırsam kafayı yedik mide bulentısından bebek içerden kemiriyo beni ben dışardan:16:

kızlar yaa yiyecek muhabbeti yapmayın :52:

bulantısı olanlara denenmiş onaylanmış bir seçenek sunuyorum soda(maden suyu) işe yarıyor krakerle birlikte bikaç yudum soda içtim bayağı hafifledi..
hemen içicem bugun içmemiştim güde 1 taneyi gecmeyin kızlar dktora sordum..

sodanın içine de bir kaç damla limon damlatın bakın nasıl rahatlicaksınız benden demesi....ben limonlu su içmiştim işe yaramıştı ama fazla içtiğim için ondan da midem bulandı:)

:14:bugün hüngür hüngür ağlama modundayım iki karış surat ve bükük dudaklar çok çirkinim bugün çokkk:43::14:

canım sıkma canını, sınavın birini geçsek biri başlar.. bide fazla duygusal dönemdeyiz. geçen bende eşimin biraz suratı asıktı neyin var dedim, bişeyim yok sıcaklardandır dedi, akşama kadar öle dolaşınca bişey varda söylemiyon diye kendimi yatak odasına kilitledim hüngür hüngür ağladım, adam dışar da deli oldu :1: hormonlarıma hakim olamadım napimmmm :27::27:

süt yoğurt yiyemiyorum doktorada sordum dün bişey olmaz ilk 3 ay dedi.aynen kaderimizse yapcak bişey yok.tek bebeğim bırakmasın annesini ben bulanırım ayılırım amuda kalkarım ne isterse yaparım:) eşime diyorumki bu bebek doğsun dövecem onu poposuna vurucam anneyi niye üzdün neden bu kadar beklettın diye:)eşimde bende kızıcam ona seni üzdüğü için diyo :)sanırsam kafayı yedik mide bulentısından bebek içerden kemiriyo beni ben dışardan:16:

ben kızımda kafamı yastıktan kaldıramıyordum yattığım yerde kilo bile vermiştim. sadece hap yutmak için azcık atırştırıyordum. doktorumda ilk 3 ay bişey yemesende bebeğe bişey olmaz zorlama kendini dedi. ama 4. aydan itibaren canıma okudu :1: dediklerimi yemiyosun diye :))

hemen içicem bugun içmemiştim güde 1 taneyi gecmeyin kızlar dktora sordum..

umarım sendede işe yarar..

sodanın içine de bir kaç damla limon damlatın bakın nasıl rahatlicaksınız benden demesi....ben limonlu su içmiştim işe yaramıştı ama fazla içtiğim için ondan da midem bulandı:)
limon tansiyonu düşürür aman dikkat et canım. aslında limonsuz içemem sodayı ekşi ekşi çok güzel oluyor ama (bak ağzım sulandı şimdik :D ) tansiyonum düşük seyrettiği için korkuyorum boş içiyorum. 9-6 çıkmıştı muayenemde. benim gibi olanlar dikkat etsin.

Son düzenleme:

bulantı cok kötü vallaha allah yardımcın olsun balık kraker iyi geliyo demişti dokyor bana

merhaba kizlar, bugun doktor randevumuz vardi, bebisimizi gorduk ordaymis, 6.7 mm minicik daha.
kalbi atiyordu doktor dinletti, dikdigi dikdigi diye atiyordu :) cok farkli bi duyguydu..
2 hafta sonra tekrar kontrole gitmem gerekiyormus. cok sukur her sey yolunda..
Allahima binlerce sukurler olsun...

limon tansiyonu dusuruyor muymus aa hic bilmiyodum, benim canim hep limonli bi seyler yemek istiyor,
patates hasliyorum, tuz karabiberle onu yiyebiliyorum, bi de ekmek arasi peynir.
tatli meyve filan da midem iyi olunca yiyebiliyorum ama cok degil...
bugun sabahtan beri kolonya kokluyorum, o biraz iyi geldi sanki..

Back
X