- Emoji Skoru
- 4.487
- Puanlar
- 773
Ahaa bir bimci dahabende sabah bimden kızıma termos aldim içinde 3 tane kapaklı kabı var ve catali kaşığı güzel bi takım parkta dışarda gezmeye giderken corbasini yogurdunu meyvesini koyucam sıcak olan sıcak soğuk olan soğuk durcak derli toplu 30 tl onu aldım bide eğitici piyanom diye bezden fisir fisir piyano tuşu hayvan sesleri müzikler çalıyor baktıkça 12 ay diyor zaten şurda 3 aya yaşlarına gircekler oda 15 tl kızıma bunları aldım tulum vardı 12 18 aynı tek kalmış başka yoktu bide kesimine falan guvenemedim az daha ekler mağazadan alırım dedim
![]()
12ay yazdıkalrına bakma canım ben kızıma davul aldım ondada 12 artı yazıyodu ama gayet güzel oynuyo hatta oynamayı ögrendi el çırpmayı öğrendi ailecek koro oluyoruz onun ali babayı tavşan kaçı söylüyoruz biz oynayıp el çırptıkça babasıyla kızımda mest oluyo
piyano bezden diye güvenemedim kızımda kucamda gittim inceleyemedim güzelmi :)) babannesine telefone delimde alsın
yemek kapları aklıma hiç kızıma diye gelmedi dediğin gb sıcak soguk bir arada koysan olur muki eşime düşündüm bende yemek koymayı şöför ya yola gidiyo ne kadar sıcak durur bilemedim valla sence güzel mi ?
uyku tulumuna gelince aksine benim kesimi hoşuma gitti benim kız 7 bucuk kilo malum minnak kızım waikikinin 6-9 aylıgının içinde kayboluyo bunun kesimi dar o yüzden bize uyucak gb yıkadım kurusun denicem hemen :)) eli ayada lastikli iyi bence tabi tombulları sıkar o
bu arada ben dün reçel alırken gördüm ilandan yoksa takip edemiyorum ama annem tam bi bim çılgınıdır hoş bu ara evlerinin yakınına a 101 açıldı orayla aldatıyo bimi ama yinede bimde ne varsa gelmiş geçmiş herşey annemde vardır dikiş makinasından masaj aletine süpürgesinden banyo aletlerine daha neler neler saysam roman olur:)))
kızlar merhaba, 2gün önce oğlumu sünnet ettirmek için doktora götürdük, uyuşturucu krem sürdüler 1 saat beklettiler ücreti falan ödedik ameliyathaneye girdik eşimle beraber, doktor baktı sünnet etmeyelim bu çocuk şişman çok sorunlu olur sünneti dedi, bekleyelin ne zaman zayıflarsa o zaman yapalım dedi,, artık 1 mi 3 mü 5 mi kaç yaşında zayıflarsa o zaman yaptıracağız. tüm hayallerim yıkıldı yaa ben aklı ermeden sünnet işi bitsin diyordum kısmet olmadı. hayırlısı buymuş demekki. bu arada oğlum 28 şubat doğımlu ve 10 kilo
tam hayırlı olsun dicektim yinede diyim canım hayırlısı olsun maşallah ya 10 kilo biz yaşımızda olmazyız herelde :)) biizm kızın 2 katı kadar duruyodur herelde
Ya benimkide 10.300 gr bende istiyyodum sünneti ne yani yapmıyolar mı?
kilolayla ne alakası varki 10 kilo ama benimki hiç öle göbek felan yok normal bir bebek gibi
10bucuk kiloda nasıl göbek yok yahu biizmki 7bucuk kilo ben göbüşünü yiyorum :))siiznki yastık gbdir vaklla bogum bogumdur :)) arkadaşınki yaşında 12 kilo herelde yakaladımmı affetmiyorum ısırıyorum etlerini böle mıncık mıncık çok şeker ya tombişler ama benim kızım bana göre onu bile taşıyamıyorum :)) boyuda gayet iyi 72 cm uzun ama kilodan yoksun :) çok şükür 6 aydan 8 aya kadar 2 kiloya yakın aldı ek gıdaya geçeli iyiyiz daha iyi olcaz azimle yetişcez size :))