• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Sanki silik bir çizgi var gibi görüyorum ben mi yanılıyorum acaba yorumlar mısınız 🥹🙏
Sanki bir gölge var gibi de fotoğrafta tam anlaşılmıyor ki burada 🧐 sen çıplak gözle bakınca görünüyor mu silikte olsa birşeyler 🙏 ben gördüm diyemiyorum tam olarak buraya yüklerken kalite düşüyor sanırım

Sanki bir gölge var gibi de fotoğrafta tam anlaşılmıyor ki burada 🧐 sen çıplak gözle bakınca görünüyor mu silikte olsa birşeyler 🙏 ben gördüm diyemiyorum tam olarak buraya yüklerken kalite düşüyor sanırım
Ya ben baktığımda silik bir çizgi görüyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iki gün sonra tekrarlayım o halde zaten varsa koyulaşır
Kaçıncı günündesin şu an kaçıncı gün embriyorsun bir de Ben de bugün test yaptım ben silik gördüm ama bazıları çizgi yok diyor

Eklentiler

• 1000024356.webp
    1000024356.webp
    50 KB · Görüntüleme: 83
benim de33,69 çıkmıştı t+7 de 3. gün embriyosu çarşamba tekrar kan istedim doktorum ve gayet iyi dedi 3. gün embriyosuna göre hatta erken yaptırdım diye de kızdı :D, sizin kaçıncı gün embriyosu
Benim de 3. gün embriyosu bugün transferin 8 günü test yaptım böyle çıktı yarın kan vermeli miyim veya test yapmalı mıyım tekrar

Eklentiler

• 1000024356.webp
    1000024356.webp
    50 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı akşamlar kızlar.. inanın çok kötüyüm en son 482 çıkan değerim 44 e düştü.. hayatımda ilk defa pozitifi görmüştüm hayatımın en güzel on günüydü.. sizlerden dua istiyorum tekrardan aynı yola başlamak aynı acıları çekmekten çok korkuyorum uzunca bir sürede buna cesaret edemeyeceğim biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. negatif alan ve benim durumumda olan arkadaşlarım Rabbim bizlere de elbet bir gün nasip edecektir🙏 dua eder dua beklerim..
Canım adet mi oldun neden böyle bir düşüş yaşanmış doktorun ne dedi?
Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır

Back
X