- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.961
Elhamdülillah benim de pozitif 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bir gölge var gibi de fotoğrafta tam anlaşılmıyor ki buradaSanki silik bir çizgi var gibi görüyorum ben mi yanılıyorum acaba yorumlar mısınız![]()
Ya ben baktığımda silik bir çizgi görüyorumSanki bir gölge var gibi de fotoğrafta tam anlaşılmıyor ki buradasen çıplak gözle bakınca görünüyor mu silikte olsa birşeyler
ben gördüm diyemiyorum tam olarak buraya yüklerken kalite düşüyor sanırım
Kaçıncı günündesin şu an kaçıncı gün embriyorsun bir de Ben de bugün test yaptım ben silik gördüm ama bazıları çizgi yok diyorHakkımızda hayırlısı olsun inşallah iki gün sonra tekrarlayım o halde zaten varsa koyulaşır
Hiç belirtiniz var mıBenimki 5.gun embriyosu yarin 1 hafta olacak test tarihim ayın 5 i bende dayanamadım test yapicam yarin prodoctordan siparis verdim
Ben ikinci çizgiyi görebiliyorum bence silik de olsa varKızlar internetten toplu prodoctor almıştım bakar mısınız hemen çıktı ama emin olamadım
Eki Görüntüle 3690385
Sadece bi kere et kokusundan rahatsız oldum onun dışında pek bir şeyim yok sizHiç belirtiniz var mı
Benim de pek belirtim yok gibi, yarın 1 hafta olacak 5. Gün embriyosu benim de. Dayanamıyorum ama beklemeye çalışıyorum test için.Sadece bi kere et kokusundan rahatsız oldum onun dışında pek bir şeyim yok siz![]()
23 ünde mi transfer oldunuzBenim de pek belirtim yok gibi, yarın 1 hafta olacak 5. Gün embriyosu benim de. Dayanamıyorum ama beklemeye çalışıyorum test için.
Benim de 3. gün embriyosu bugün transferin 8 günü test yaptım böyle çıktı yarın kan vermeli miyim veya test yapmalı mıyım tekrarbenim de33,69 çıkmıştı t+7 de 3. gün embriyosu çarşamba tekrar kan istedim doktorum ve gayet iyi dedi 3. gün embriyosuna göre hatta erken yaptırdım diye de kızdı, sizin kaçıncı gün embriyosu
O zaman tutunmuş olabilir canım görüyorsanYa ben baktığımda silik bir çizgi görüyorum
Evet 23’ünde saat 17.00’de :) 1 ocak test tarihim, sizin?23 ünde mi transfer oldunuz
15.00 da benimde 5 ocak benim tarihimEvet 23’ünde saat 17.00’de :) 1 ocak test tarihim, sizin?
İnşallah benim kafam çok karıştı yaaO zaman tutunmuş olabilir canım görüyorsanhadi inşallah
15.00 da benimde 5 ocak benim tarihimbiraz gec olmus sanki benimki
Ben internetten prodoctor test aldim dayanamadım yarına gelir herhalde yaparımbenim hastanem 1 ocak dedi. Bence siz de 1 ocak’ta kan verin. İkimizinki de 5. Gün embriyosu. Zaten beklemesi de zor.
Canım adet mi oldun neden böyle bir düşüş yaşanmış doktorun ne dedi?Hayırlı akşamlar kızlar.. inanın çok kötüyüm en son 482 çıkan değerim 44 e düştü.. hayatımda ilk defa pozitifi görmüştüm hayatımın en güzel on günüydü.. sizlerden dua istiyorum tekrardan aynı yola başlamak aynı acıları çekmekten çok korkuyorum uzunca bir sürede buna cesaret edemeyeceğim biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.. negatif alan ve benim durumumda olan arkadaşlarım Rabbim bizlere de elbet bir gün nasip edecektirdua eder dua beklerim..