Arkadaşlar bir kaç gündür benim ufaklık uyumuyo, yani uyuyo ama çok direniyo, çok ağlıyo, dün gece saat onbire kadar uyumadı (normalde sekiz dokuz gibi uyurdu) sonra zor bela ağlaya ağlaya uyudu, emzikle uyurdu normalde istemedi illa meme istedi, geldi açmaya çalışıyo memeyi, neyse verdim ama yine ağladı, sonunda uyudu ama gece ikide yine kalktı ve yok susmuyo, kucağa alıyorum olmuyo, uyutmaya çalışıyorum olmuyo, en sonunda bıraktım ağla madem dedim o da olmadı ve bi buçuk saat kesintisiz ağlamadan sonra yine yanımda uyudu bi şekilde ama iki saat sonra aynı bağırışla tekrar uyandı ve bugün de pek farklı olmıcak sanırım... nedendir? sizin bebeklerde de benzer bi şey oldu mu? ateşi yok, hasta değil, diş çıkarmadı henüz ondan mıdır diyorum ama bişeyler ısırmak (benim memem dışında) istiyo gibi de değil.. bilemedim ama o kadar yorgunum ki şu an (biraz önce annemin üstün çabaları sonucu uyudu) hemen yazayım istedim.. ne bileyim diş mi çıkaracak, canı mı sıkılıyo, bana mı kızgın, karşılıklı kave mi içelim istiyo ne istiyo bi anlasam :) sağolun şimdiden.