kız benim göğüslerimde çıktıyaaaaayyyyyyyyyy kaşınmaktan koparacam zaten sığmıyoda bişeye davul gibi
ya benim göğüslerim biraz büyüdü ama acı felan yok hatta sertlik bilem yook normal mii??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız benim göğüslerimde çıktıyaaaaayyyyyyyyyy kaşınmaktan koparacam zaten sığmıyoda bişeye davul gibi
yok canım sormadım ben zaten tutamıyodum bi kaç senedir....bu sene hiç tutamam...çalışıyorum..içerden avans ta aldım.....bas dönmesinden bulantıdan ayakta zor duruyorum....kötü olursam işe gelemem...bunu da istemem....çünkü ben borçlu gibiyim su an iş yerimebünyem cok zayıf yaaaaa
![]()
canım ben dr.uma sordum.. tutma dedi bana.. günler uzun oldugundan dayanamayabilirsin dedi..
Allah kabul etsin canım bende ettim hepimizekıslar dualarımı ettim rabbim yardımcımız olsun...burda ezan okunuyor Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin....ben de oruç tutamayacam maalesef hipoglisemi var bende ani şeker ve tansiyon düşmesi.....bayılırım yoksaa Allahım tutanlara yardım etsin...
sen pastaneye gidebildin mi???
ya benim göğüslerim biraz büyüdü ama acı felan yok hatta sertlik bilem yook normal mii??
ben çok üzülüyorum tutamıcam die seneye emzirme falan dinlemem eğer düşük riskim olmasa ilaç kullanmasam kesin tutardım gene.çünkü rbbim kendi rızası için yapılan şeyden bize zarar vermez ama herkesin durumu farklı tabi herkes kendini bilio.bende kanamam olduğundan beri namaz kılamıyorum korkuyorum onada üzülüyorum kılamıyorum ama napcam bilmiorum
canım namazını kılabilirsin 3 gunden sonrası özür oluyo ben de bir önceki düşüğümde lekelerimden dolayı kılmamıştım hem soğuyosun kılmayınca alışıyosun öyle benim içime sinmesede öyle kılmıştım biraz sonra düşük falan derken kılamadım sonra ara ara yine başladım ramazanda bzlere bi kapı oldu oruç tutamamanın verdiği üzüntüyü namazla kapatırım inşallah tekrar başladım Allahım devam ettirsin inşallah tek ramazanla kalmayalımben çok üzülüyorum tutamıcam die seneye emzirme falan dinlemem eğer düşük riskim olmasa ilaç kullanmasam kesin tutardım gene.çünkü rbbim kendi rızası için yapılan şeyden bize zarar vermez ama herkesin durumu farklı tabi herkes kendini bilio.bende kanamam olduğundan beri namaz kılamıyorum korkuyorum onada üzülüyorum kılamıyorum ama napcam bilmiorum
Kızlar bugün yemek yapıp evi toparladıktan sonra kasığıma ara ara tek taraflı ağrı giriyor.. Yordum mu kendimi acaba.. Sizde de oluyo mu..
canım düşün benim kanamam yok ama ben de korkuyorum oturarak kılıyorum,abdestimi ise küvette alıyorum lavoboya ayağımı kaldırmamak için...ama kanamam olsa ve doktor wc hariç kalkmayacaksın deseydi namaz kılamazdım heralde...rabbim bu mubarek ramazan ayında bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....
bu arada çok komiksin yaa eşinin doğum günü pastasini bile eşine aldırmak çok süpermiş:))))
canım düşün benim kanamam yok ama ben de korkuyorum oturarak kılıyorum,abdestimi ise küvette alıyorum lavoboya ayağımı kaldırmamak için...ama kanamam olsa ve doktor wc hariç kalkmayacaksın deseydi namaz kılamazdım heralde...rabbim bu mubarek ramazan ayında bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....
bu arada çok komiksin yaa eşinin doğum günü pastasini bile eşine aldırmak çok süpermiş:))))
canım namazını kılabilirsin 3 gunden sonrası özür oluyo ben de bir önceki düşüğümde lekelerimden dolayı kılmamıştım hem soğuyosun kılmayınca alışıyosun öyle benim içime sinmesede öyle kılmıştım biraz sonra düşük falan derken kılamadım sonra ara ara yine başladım ramazanda bzlere bi kapı oldu oruç tutamamanın verdiği üzüntüyü namazla kapatırım inşallah tekrar başladım Allahım devam ettirsin inşallah tek ramazanla kalmayalım![]()
oluyor arada bana da tabii hatta dün banyo yaparken sağ kasığımda oldu....ben bebeğin büyüdüğüne yoruyorum ya da öyle olsun istiyorda olabilirim:))
kızlar merhaba nasılsınız bakalım oruç tutacak mısınız doktora soran oldu mu aranızda
ne kadar çok şey paylaşmışsınız öyle ya oku oku bitmedi, çalışıyo olmasaydım bütün gün sizinle olmak isterdim
ay ben bütün gün nerdeyse burdayım:) kaynat kaynat dur,Allahtan kötü haberler almıyoruz da neşemiz bozulmuyor...çok dua ediyorum bir düşük yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum çok acı çook....neyse senin hamilelik nasıl gidiyor?