2014 Şubat Anneleri

yok canım sormadım ben zaten tutamıyodum bi kaç senedir....bu sene hiç tutamam...çalışıyorum..içerden avans ta aldım.....bas dönmesinden bulantıdan ayakta zor duruyorum....kötü olursam işe gelemem...bunu da istemem....çünkü ben borçlu gibiyim su an iş yerime :5:bünyem cok zayıf yaaaaa:5:

canım ben dr.uma sordum.. tutma dedi bana.. günler uzun oldugundan dayanamayabilirsin dedi..

kıslar dualarımı ettim rabbim yardımcımız olsun...burda ezan okunuyor Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin....ben de oruç tutamayacam maalesef hipoglisemi var bende ani şeker ve tansiyon düşmesi.....bayılırım yoksaa Allahım tutanlara yardım etsin...
Allah kabul etsin canım bende ettim hepimize :16:sanırsam bende tutamıcam kızlar akşamakadar dışardayım ben rabbim sabrını veriyo ama bebişimle tutamıca cok halsizim bende seneye tutarım diyodum tam:1: yine tutamıcaz kısmet olursa bebişlerimizi emziricez:16:

ben çok üzülüyorum tutamıcam die seneye emzirme falan dinlemem eğer düşük riskim olmasa ilaç kullanmasam kesin tutardım gene.çünkü rbbim kendi rızası için yapılan şeyden bize zarar vermez ama herkesin durumu farklı tabi herkes kendini bilio.bende kanamam olduğundan beri namaz kılamıyorum korkuyorum onada üzülüyorum kılamıyorum ama napcam bilmiorum

ya benim göğüslerim biraz büyüdü ama acı felan yok hatta sertlik bilem yook normal mii??

bence benimki anormal adet döneminden önce başladı benimki kaşınmaya öle böle değil hergün bi ara geliyor gidiyor.ama bugün baktım altları hep sivilcemsi bişiler olmuş çok kötü görünüo:(

ayyyyyyyyyyyy iyki tatilim benimki yemekle ilgili değil ama varya ben böle nasıl çalışıcam diorum o kadar halsizimki o kadar depresifimki şimdiden okul açılıncayı düşünüyorum:(

ben çok üzülüyorum tutamıcam die seneye emzirme falan dinlemem eğer düşük riskim olmasa ilaç kullanmasam kesin tutardım gene.çünkü rbbim kendi rızası için yapılan şeyden bize zarar vermez ama herkesin durumu farklı tabi herkes kendini bilio.bende kanamam olduğundan beri namaz kılamıyorum korkuyorum onada üzülüyorum kılamıyorum ama napcam bilmiorum

canım düşün benim kanamam yok ama ben de korkuyorum oturarak kılıyorum,abdestimi ise küvette alıyorum lavoboya ayağımı kaldırmamak için...ama kanamam olsa ve doktor wc hariç kalkmayacaksın deseydi namaz kılamazdım heralde...rabbim bu mubarek ramazan ayında bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....

bu arada çok komiksin yaa eşinin doğum günü pastasini bile eşine aldırmak çok süpermiş:))))

Kızlar bugün yemek yapıp evi toparladıktan sonra kasığıma ara ara tek taraflı ağrı giriyor.. Yordum mu kendimi acaba.. Sizde de oluyo mu..

canım namazını kılabilirsin 3 gunden sonrası özür oluyo ben de bir önceki düşüğümde lekelerimden dolayı kılmamıştım hem soğuyosun kılmayınca alışıyosun öyle benim içime sinmesede öyle kılmıştım biraz sonra düşük falan derken kılamadım sonra ara ara yine başladım ramazanda bzlere bi kapı oldu oruç tutamamanın verdiği üzüntüyü namazla kapatırım inşallah tekrar başladım Allahım devam ettirsin inşallah tek ramazanla kalmayalım:16:

Kızlar bugün yemek yapıp evi toparladıktan sonra kasığıma ara ara tek taraflı ağrı giriyor.. Yordum mu kendimi acaba.. Sizde de oluyo mu..

oluyor arada bana da tabii hatta dün banyo yaparken sağ kasığımda oldu....ben bebeğin büyüdüğüne yoruyorum ya da öyle olsun istiyorda olabilirim:))

canım düşün benim kanamam yok ama ben de korkuyorum oturarak kılıyorum,abdestimi ise küvette alıyorum lavoboya ayağımı kaldırmamak için...ama kanamam olsa ve doktor wc hariç kalkmayacaksın deseydi namaz kılamazdım heralde...rabbim bu mubarek ramazan ayında bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....

bu arada çok komiksin yaa eşinin doğum günü pastasini bile eşine aldırmak çok süpermiş:))))

ay bebeğim valla hiç benim işim değil bu işlerde o da ters zamanda doğmuş napim yaaaaaaaaaaa:(üzülüyorum ama şaka bi yana çıksam kesin bişi olurdu bide yol geçicem korktum evde tutunarak yürüyorum yaaa

oturarak nasıl olcak tam bilmiorumki sandalyedemi oturuosun canım ya

kıslar bana musade biraz yemek felan yiyeyim sonra uğrarım...bu arada labtopun hamilelikte zararlarına baktım ama bir zararı yokmuş yine de bir araştırın.....

canım namazını kılabilirsin 3 gunden sonrası özür oluyo ben de bir önceki düşüğümde lekelerimden dolayı kılmamıştım hem soğuyosun kılmayınca alışıyosun öyle benim içime sinmesede öyle kılmıştım biraz sonra düşük falan derken kılamadım sonra ara ara yine başladım ramazanda bzlere bi kapı oldu oruç tutamamanın verdiği üzüntüyü namazla kapatırım inşallah tekrar başladım Allahım devam ettirsin inşallah tek ramazanla kalmayalım:16:

kanamam geçtide tatlım benimki korku yaaaa:( aslında rabbim yatalak hastada olsan gözünle kılacaksın dio:(

oluyor arada bana da tabii hatta dün banyo yaparken sağ kasığımda oldu....ben bebeğin büyüdüğüne yoruyorum ya da öyle olsun istiyorda olabilirim:))

İnşallah öyledir canım ya ben de öyle diyorum yerleşiyor diyorum da hareketten sonra olunca endişelendim biraz .. Bu arada benim de sağ tarafım:)

kızlar merhaba nasılsınız bakalım oruç tutacak mısınız doktora soran oldu mu aranızda

tutmayı çok istiyordum canım ama doktor pek önermedi, yani tutma demedi ama tutmanı da tavsiye etmiyorum dedi, o yüzden bende tutmucam bu sene, allah sağlık versin de inşaallah sonrasına tutarız borçlarımızı

ne kadar çok şey paylaşmışsınız öyle ya oku oku bitmedi, çalışıyo olmasaydım bütün gün sizinle olmak isterdim

ne kadar çok şey paylaşmışsınız öyle ya oku oku bitmedi, çalışıyo olmasaydım bütün gün sizinle olmak isterdim

ay ben bütün gün nerdeyse burdayım:) kaynat kaynat dur,Allahtan kötü haberler almıyoruz da neşemiz bozulmuyor...çok dua ediyorum bir düşük yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum çok acı çook....neyse senin hamilelik nasıl gidiyor?

ay ben bütün gün nerdeyse burdayım:) kaynat kaynat dur,Allahtan kötü haberler almıyoruz da neşemiz bozulmuyor...çok dua ediyorum bir düşük yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum çok acı çook....neyse senin hamilelik nasıl gidiyor?

canım inşallah kimse kötü bir durumla karşılaşmaz, ya benim durumum normal arada midem bulanır gibi oluyor o kadar, onun dışın da sanki ben hamile değilim de başkası hamile normal hayata devam ediyorum, bazen bundan da korkuyorum allaha şükür çok rahat geçiyor

Back
X