2014 Şubat Anneleri

Kotu bi geceydi :( dun 10:30 da kalkti öğlen uykusu kaydi 13:30 da uyudu 16:00 da kalkti tabi aksam ustu uykusu da gitti dedik iyi gece uykusu 12 /1 de basliyo erken yatar dedik 10 da yatircaktim. 8 bucukta emerken uyuya kaldi bende yatirdim namaz kildim tesbih namazi kildim uyandi 10 a geliyordu saat kaldirmim dedim 11 Buca kadar agladi :( de lirtti beni sonra besige girdim yanina yatttim uyuma kalktim yatama butun gece kalkti mat etti beni :( ama yinede sallamadim çok kotu bir gec eydi

kızlar yılbaşına nasıl girdiniz? ben şahsen açık söyleyeyim uyuyarak. emit mete yani oğlum 10:30 gibi uyumuştu zaten. bende dayanamadım. leptopu alıp buradaki başka forumlarda zaman geçirmeye başladım ama bir süre sonra orada da canım sıkıldı. zaten artık iyice uyku bastırdı. sabah erken kalktım. saat 11:00 gibi leptopu koydum. eşimde yatağa geldi. telefonuyla. ışık bile açık ama beni etkilemedi. 2-3 kez dönüp uyumuşum. saat kaç tam hatırlamıyorum. eşim ""ışığı kim kapattı?" dedi. bende gözler yarı açık yarı kapalı "elektrikler gitmişsitir." eşim:hayır" ışıklar kapalıydı. saat 12 oldu. havai fişekler atılıyor. ben kalkıp bakmadım bile. metenin beşiği hemen yanımızda. onu hafif hafif salladım. ammada uzun attılar var ya. mete uyancak diyorum artık. güm güm korkuyo zaten yüksek sesten. bitişnce biraz sallayıp uyudum. tam uyuyarak olmasa da gözlerim yarı açık yarı kapalı salladım.
Biz de 11 e dogru uyuduk canim;cocuklari 10:30 gibi uyutabikince yorgunluktan sizip kalmisiz

kızlar yılbaşına nasıl girdiniz? ben şahsen açık söyleyeyim uyuyarak. emit mete yani oğlum 10:30 gibi uyumuştu zaten. bende dayanamadım. leptopu alıp buradaki başka forumlarda zaman geçirmeye başladım ama bir süre sonra orada da canım sıkıldı. zaten artık iyice uyku bastırdı. sabah erken kalktım. saat 11:00 gibi leptopu koydum. eşimde yatağa geldi. telefonuyla. ışık bile açık ama beni etkilemedi. 2-3 kez dönüp uyumuşum. saat kaç tam hatırlamıyorum. eşim ""ışığı kim kapattı?" dedi. bende gözler yarı açık yarı kapalı "elektrikler gitmişsitir." eşim:hayır" ışıklar kapalıydı. saat 12 oldu. havai fişekler atılıyor. ben kalkıp bakmadım bile. metenin beşiği hemen yanımızda. onu hafif hafif salladım. ammada uzun attılar var ya. mete uyancak diyorum artık. güm güm korkuyo zaten yüksek sesten. bitişnce biraz sallayıp uyudum. tam uyuyarak olmasa da gözlerim yarı açık yarı kapalı salladım.
canim kizim 22:35 uyudu esimle cerezimizi meyvemizi basbasa yedik dun gecemiz guzel gecti gece ikide uyuduk.

kızlar ben birşey sorucam. yalancı meme kullanıyor musunuz? ya da bıraktınız mı? hiç kullanmayan var mı? ben kullanıyorum. gazlı bir bebekti. uyurken istiyor. normal zamanda da olmasa da sesini çıkarmıyo. görürse emekleye emekleye almaya çalışıyor ya da direk ağlıyor
Yok oğlum hiç kullanmadı.göreceği yere koyma jelibon .eğer birakmasini istiyosan:KK56:

Kotu bi geceydi :KK43: dun 10:30 da kalkti öğlen uykusu kaydi 13:30 da uyudu 16:00 da kalkti tabi aksam ustu uykusu da gitti dedik iyi gece uykusu 12 /1 de basliyo erken yatar dedik 10 da yatircaktim. 8 bucukta emerken uyuya kaldi bende yatirdim namaz kildim tesbih namazi kildim uyandi 10 a geliyordu saat kaldirmim dedim 11 Buca kadar agladi :KK43: de lirtti beni sonra besige girdim yanina yatttim uyuma kalktim yatama butun gece kalkti mat etti beni :KK43: ama yinede sallamadim çok kotu bir gec eydi
Du bakalım haksever inat etmiş zeynep biraz pes etme aynen devam yine.:KK51:

Aglamadi nasıldı çokmu siddetliydi
o_Omesala muhammed emir bi aglarsa tam aglar çatlayana kadar:KK51:o yüzden bu uyuma tekniğine geçmeye cesaretim yok

:KK51:

Ben iki bucukta yattim:KK22:

Oğlum 11 de yattı ama yatakta değil bir bucağa kadar kucagimizda yattı.çünkü bombadan koktu:mad:yatakta her 5 dk bi uyandi:KK64:

Du bakalım haksever inat etmiş zeynep biraz pes etme aynen devam yine.:KK51:

Aglamadi nasıldı çokmu siddetliydi
o_Omesala muhammed emir bi aglarsa tam aglar çatlayana kadar:KK51:o yüzden bu uyuma tekniğine geçmeye cesaretim yok

:KK51:

ayy sesi haal klagımda bildigin bi böğürme canım :)) arada bi volüm düşüyo sersemliyo ses gidiyo hüühooooo barış işte kulaklarımı tıkadım uyku egitiminden önce bi kulaklık edinmeli :((( cesaretini herşeyini toplaman lazım canım zor işler ben zaten ağlıyo sallarkende aglıyo sallaerken mutlu olmuyoki ben onun için başladım sen sallamıyosun bildigim kadarıyla sallıyo muydun sen ?

Yok oğlum hiç kullanmadı.göreceği yere koyma jelibon .eğer birakmasini istiyosan:KK56:
canım şu köpek dişlerimiz çıksın sonra bıraktıracam. aslında bazen almak istemiyor ama şu zsıralar alttaki köpek dişlerinden birisi çıkıcak galiba. çok hafif kabardı ama varla yok arası. memesiyle dişlerini kaşımaya çalışıyor. diş kaşıma oyuncağı var ama memeyle kaşıyor yine sonra bıraktırırım her halde.

Jelibon mete ne zaman doğdu en son kilosu ve boyu kacti:KK3:
27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.

Ben iki bucukta yattim:KK22:

Oğlum 11 de yattı ama yatakta değil bir bucağa kadar kucagimizda yattı.çünkü bombadan koktu:mad:yatakta her 5 dk bi uyandi:KK64:
valla canım metede uyanırdı ama akşam 20:00 ile 10 arası abisiyle hopladı, zıpladı. gündüzde hareketliydi. öğle uykusunu 1 saat kadar uyudu. bir daha da saat 18 gibi 20 dakika uyudu ancak. o yüzden uyanmadı. bizim gece uykularımız düzenli genelde. 22-00, 22-30 arası uyur. sabaha karşı 04:30 gibi süt içer, uyur. sonrada 08 ile 09 arası kalkar. saat 9 u geçtikten sonra kalkarsa o gece 11'den sonra uyumuş demektir. sizin uyku düzeniniz nasıl canım?

27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.
Kis jelibon:KK57:yaw sen omuydun:KK48:hatırladım tabi:rolleyes::KK9:cevap bile yazmıştım:rolleyes:emir di diğer adı oglunun

:rolleyes:yaw önce desene bunlari:KK73:maşallah kilosu boyu iyi:KK36:hay Allah:-)

Yaw tanışmisiz daha önce haberim yok:KK30:

valla canım metede uyanırdı ama akşam 20:00 ile 10 arası abisiyle hopladı, zıpladı. gündüzde hareketliydi. öğle uykusunu 1 saat kadar uyudu. bir daha da saat 18 gibi 20 dakika uyudu ancak. o yüzden uyanmadı. bizim gece uykularımız düzenli genelde. 22-00, 22-30 arası uyur. sabaha karşı 04:30 gibi süt içer, uyur. sonrada 08 ile 09 arası kalkar. saat 9 u geçtikten sonra kalkarsa o gece 11'den sonra uyumuş demektir. sizin uyku düzeniniz nasıl canım?
Ooo maşallah sizinki çok iyi.yaw bizim bi ayda 7 diş çıktı düzen ne kalMadi.doğdu doğali diş çıkana kadar çok iydi uykusu.hiç yormadan beni.şimdi Bi aydır bittim.1 de uyuyo genelde.sabah 10 da uyanir.ama bu süre de saymadim ama 20 kere uyaniyo.:confused:aç değil.olsa bişey icer oda yok:confused:öylesine uyaniyo:KK4:alışkanlık oldu Bu duzen:cry:

Aaaa bidaha mi oğlun var.allah bağışlasın.o kaç yasinda:KK36:

canım şu köpek dişlerimiz çıksın sonra bıraktıracam. aslında bazen almak istemiyor ama şu zsıralar alttaki köpek dişlerinden birisi çıkıcak galiba. çok hafif kabardı ama varla yok arası. memesiyle dişlerini kaşımaya çalışıyor. diş kaşıma oyuncağı var ama memeyle kaşıyor yine sonra bıraktırırım her halde.
Hımm ozaman emsin biraz rahatliyo demekki:KK31:

Back
X