• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    44
kızlar selamlar ben asırı derecede mide yanması problemi yasıyorum ne yersem yiyim rahatsız ediyor beni sabah öğle aksam öğün farketmeksizin bu durumu yasayan var mı benim gibi yada bu duruma ne iyi gelir bilen var mı
Bir yerde laktossuz sütden bir yudum bile içmek bıçak gibi kesiyormus diye okudum isterseniz deneyin inşallah şifa olur

2 li test yaptıranlar kadın doğum druna mı gitti yoksa perinatologa mı gitmek gerekiyor bilgi verebilir misniz? kadın dğum dr. ense kalınlıüğını ölçebiliyor mu yada burun kemiğini görebiliyor mu?
Kuzum ben kadın doğum druna gittim o ölçtü ense kalınlığını burnuna da baktı. Perinatolojiye yönlendirmedi beni

İşte ben de böyleyim ve uyuyamıyorum artık. Aldığım nefes bana yetmiyor. Doktorum panik atak geçiriyorum sandı ilk. Hayır panik atak değilim ben bilirim ne olduğunu dedim kendimi biliyorum yani nefesim bana yetmiyor dedim. Gerçekten çok sıkıntı. Göğüs doktoruna başvuracağım. 🥺
Cok gecmis olsun insallah cozumu olur
kızlar selamlar ben asırı derecede mide yanması problemi yasıyorum ne yersem yiyim rahatsız ediyor beni sabah öğle aksam öğün farketmeksizin bu durumu yasayan var mı benim gibi yada bu duruma ne iyi gelir bilen var mı
Bende yasiyorum canim 2 saatte bir agzima kuru bisi ekmek gibi atiyorum bi de cok doymuyorum hiç o da arttiriyor gibi hissediyorum. Ama daha coktu bendeki bir haftadir falan epey azaldi umarim seninko de oyle olur

Kızlar selam, bugün kontrolüm vardı, tansiyon problemim hiç yoktu bugün tansiyonum çıktı, doktor ilaç verdi. Takip edeceğim sabah akşam ama aldığım cihaz pazartesi gelecek. Mide bulantısından hep kraker yiyordum, turşu ve zeytin gibi şeyler de. Uyku düzenim çok bozuldu zaten gece uyuyamıyorum kolay kolay. Bugün çok korktum. 😞 Hayatımda hiç tansiyon problemi yaşamadım, gerildim. Çocuğum da güldürdü bugün beni, ilk başta anlam veremedim ultrasona, meğerse plasentayı yatak yapmış. Ters yatıyor, u şeklinde, yüzünün olması gereken yerde sırtı var. Sordum sıkıntı olur mu diye de doktorum ne sıkıntısı olacak keyfi yerinde, böyle rahat ediyor demek ki deyip güldü. Baya baktı döner diye de bugün niyeti yok göstermeye annesi dedi, zaten kollarını başının altına koydu artık anlıyorum neresi olduğunu. 🤣🤣 Eşim de hep öyle uyuyor, stresin yanında gülümsetti bugün beni. İnşallah sağlıkla alırım. Tansiyon canımı sıktı. 😢

Fetal dna nın sonuçları daha güvenilir oranlarla sabit. İkili taramanın yanılma payı daha yüksekmiş. Bana doktorum fetal yaptırırsan ikiliye gerek yok dedi tercih bana bıraktı yine. Allah korusun ikilide bir risk görülürse fetale yönlendirliyormuş o yüzden direk fetal yaptırmak daha mantıklı geldi bana canım

Fetal dna nın sonuçları daha güvenilir oranlarla sabit. İkili taramanın yanılma payı daha yüksekmiş. Bana doktorum fetal yaptırırsan ikiliye gerek yok dedi tercih bana bıraktı yine. Allah korusun ikilide bir risk görülürse fetale yönlendirliyormuş o yüzden direk fetal yaptırmak daha mantıklı geldi bana canım
Kızlar merhaba, bugün Fetal DNA testi yaptım Acıbadem Hastanesinde. Laboratuarları kendilerine bağlı Labgen, Acıbadem bünyesinde. Acaba buraya fetal dna testi yaptıran var mı? Sonuçlarının güvenirliliği nasıldır? Yaptıranlar yorumlarını paylaşabilir mi? Biraz kafam karıştı; çoğu kişi Amerika’ya göndermiş. Acaba yurt içinde sonuçlar yeterli olur mu? Teşekkürler 🙏

Kizlar dayanamadım açtık esimle kağıdı:),

Kiz bebeğim olacak. Rabbim saglikla kavustursun. Kaderi bahtı guzel olsun amin amin

P Prettywomaan cinsiyeti ekler misin.

Allah tum annelerin gonlunden geçeni nasip etsin amin.

Kizlar dayanamadım açtık esimle kağıdı:),

Kiz bebeğim olacak. Rabbim saglikla kavustursun. Kaderi bahtı guzel olsun amin amin

P Prettywomaan cinsiyeti ekler misin.

Allah tum annelerin gonlunden geçeni nasip etsin amin.
Kahkaha attim😂😂 artik arkadaslarina sennsurpriz yap bence😂😂
Hayirli ugurlu olsun insallahh ailesine vatana millete hayirli bir kızçe olsunn🥰🥰

Kızlar selam, bugün kontrolüm vardı, tansiyon problemim hiç yoktu bugün tansiyonum çıktı, doktor ilaç verdi. Takip edeceğim sabah akşam ama aldığım cihaz pazartesi gelecek. Mide bulantısından hep kraker yiyordum, turşu ve zeytin gibi şeyler de. Uyku düzenim çok bozuldu zaten gece uyuyamıyorum kolay kolay. Bugün çok korktum. 😞 Hayatımda hiç tansiyon problemi yaşamadım, gerildim. Çocuğum da güldürdü bugün beni, ilk başta anlam veremedim ultrasona, meğerse plasentayı yatak yapmış. Ters yatıyor, u şeklinde, yüzünün olması gereken yerde sırtı var. Sordum sıkıntı olur mu diye de doktorum ne sıkıntısı olacak keyfi yerinde, böyle rahat ediyor demek ki deyip güldü. Baya baktı döner diye de bugün niyeti yok göstermeye annesi dedi, zaten kollarını başının altına koydu artık anlıyorum neresi olduğunu. 🤣🤣 Eşim de hep öyle uyuyor, stresin yanında gülümsetti bugün beni. İnşallah sağlıkla alırım. Tansiyon canımı sıktı. 😢
Merhabalar cok gecmis olsun. Gebelikte tansiyon onemli derler. Ilacinizi ve takibinizi aksatmadiginiz surece bir sey olmaz Allahin izniyle. En azindan erkenden frkedilmis

Back
X