Ben uyurken kesiyorum bide böyle denekızlar emirin tırnak kesiminde şuana kadar zorlanmıyordum ama bugün yavrum çok ağladı. nasıl yapıcam bilmiyorum. önceden sorun çıkartmıyordu. sizin bebişler ağlıyor mu? ne yapıyorsunuz?
Gecmis olsun gecenlerde minaninda parmagida cekmecede sîkıstı..Bugunde konsularim gelicek kirkgun kirk gece dogum gunu kutlucaz herelde(
Sabah kuzumun parmagi sIkIstI oldum oldum korkudan(( cok ama cok uzuldum rabbim korusun yarin hemen cekmece dolap kikitleri alicam
Canim ben minanin tirnagini kesemiyorumcesaretim yok ondan babasi kesiyor..babasi keserken bende minayi oyalandiriyorum bi sorun olmuyor.kızlar emirin tırnak kesiminde şuana kadar zorlanmıyordum ama bugün yavrum çok ağladı. nasıl yapıcam bilmiyorum. önceden sorun çıkartmıyordu. sizin bebişler ağlıyor mu? ne yapıyorsunuz?
Cnmkzm bazen bura okuyorum ama yazamıyorum. Aslında biraz moralimde bozuk.oglum Bi aydır hasta ..iyilesemedi. .bogaz bademcik çok kizarik iltihap olmuş. Kuzum huzursuz du. .halende biraz öyle. 3 haftadır bazen ateş 40 çıkıyo. .bogaz yapiyomus. ..bi kez hastaneye 3 kez kendi doktoruna götürdüm. ..iki kes antibiyotik ne kullandı halen Boğazı geçmedi. Ateşi şükür fitil le hemen düşüyor. ..ama ertesi gün huysuz ne oluyo. .Yeme hiç yok desem yeri. .ne güzel duzelmisti iştahı. ..süt biberon almıyor. .Öksürük var özellikle geceri. .surup az fayda etti ona..bi aydır kilo almıyor yavrum yemiyo ki alsın. Hele Bi ara 5 gün sadece su icmisti. .300 gram verdi bu sürede. .en son 9 aylıkken 9 kilo 200 dü. .Ana 10 gün önce 10 kg geldi.. boy 78 di..çok sarsıldı çünkü. .Şükür şimdi bi kaç gündür çok az yiyo ama yetersiz. .17 şubatta Nasip se 1 yaşında olacak. 19 şubatta randevu var..bakalım nolacak. Belki kilo almaz ama ins vermezde. .bize durumlar böleYasakhayal neredesin,bir ses ver
Ben kaç aydır zorlanıyorum jelibonum. .ayaklarini babama sıkıştıriyorum. .elini sıkıca tutup kesiyor um. ..kızlar emirin tırnak kesiminde şuana kadar zorlanmıyordum ama bugün yavrum çok ağladı. nasıl yapıcam bilmiyorum. önceden sorun çıkartmıyordu. sizin bebişler ağlıyor mu? ne yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun.haksever bunca zaman yaw zeynebi nası zapdettin kilitte almamissin cekmecelereBugunde konsularim gelicek kirkgun kirk gece dogum gunu kutlucaz herelde(
Sabah kuzumun parmagi sIkIstI oldum oldum korkudan(( cok ama cok uzuldum rabbim korusun yarin hemen cekmece dolap kikitleri alicam
Cok guzel olmus doğum günü maşallah kuzuya sana..menüde çok güzelmiş.
Wawwww pasta süper olmuS..Biz de bugün memleketten evimize döndük dun çok güzel bi şekilde dogum günümüzü kutladik. Allahim omurlerini sağlıklı ve uzun kilsin inşallahEki Görüntüle 1406534
Canim hosgeldin...emirede cok gecmis olsun...Cnmkzm bazen bura okuyorum ama yazamıyorum. Aslında biraz moralimde bozuk.oglum Bi aydır hasta ..iyilesemedi. .bogaz bademcik çok kizarik iltihap olmuş. Kuzum huzursuz du. .halende biraz öyle. 3 haftadır bazen ateş 40 çıkıyo. .bogaz yapiyomus. ..bi kez hastaneye 3 kez kendi doktoruna götürdüm. ..iki kes antibiyotik ne kullandı halen Boğazı geçmedi. Ateşi şükür fitil le hemen düşüyor. ..ama ertesi gün huysuz ne oluyo. .Yeme hiç yok desem yeri. .ne güzel duzelmisti iştahı. ..süt biberon almıyor. .Öksürük var özellikle geceri. .surup az fayda etti ona..bi aydır kilo almıyor yavrum yemiyo ki alsın. Hele Bi ara 5 gün sadece su icmisti. .300 gram verdi bu sürede. .en son 9 aylıkken 9 kilo 200 dü. .Ana 10 gün önce 10 kg geldi.. boy 78 di..çok sarsıldı çünkü. .Şükür şimdi bi kaç gündür çok az yiyo ama yetersiz. .17 şubatta Nasip se 1 yaşında olacak. 19 şubatta randevu var..bakalım nolacak. Belki kilo almaz ama ins vermezde. .bize durumlar böle
Saol taubem hosbuldumCanim hosgeldin...emirede cok gecmis olsun...
Halt etmiş bence bizde aşı olduk bugün aynı şekilde agladi çaresiz bi şekilde 19 kilo 74 cm olmuş tam ideal 1 yas ölçüleri dedi bize herseyi yiyo benimki sıkma canını9 şubat bugün benim minik prensesimin doğum günü ve bugün aşıya gittik,iki kol bir bacaktan yapıldı,ilk aşıda öyle çok canı yandı ki sesi gitti morardı ağlayamadı bile,bişey oldu sandım beraber ağladık içerdekilerde bize Güldü gıcıklar..
Kilosu 9.5 boyu 74cm geldi
hemşire hem kilosunu hem boyunu az buldu,yemek vermedin mi sen bu kıza dedi,ben veriyorum da o yemiyor çok iştahsız,iki öğün ek gıda yiyor gerisi süt dedim.olmaz bu beslenmeyle yürümeye başladığında bir gram bile almaz,öyle yada böyle yedireceksin dedi.moralim altüst oldu yedireyim de nasıl,istemiyor ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?