Cnm kan ilacını bende vermiyorum ama d vit veriyorum bıngıldağımız kapanmadı 9-18 ay arası kapanır sıkıntı etme bizim kusmamızda bitti çok şükür bide gece uykuları düzene girse 10 kere kalkıyor emmeyi çok seviyor acaba yetmiyormu gece diye düşünüyorum devam sütü falan hiç. Vermedim versemmi ki acaba
canım geçmiş olsun. melekler koruyor onları. burun en çok acıyan organ diyorler. 2-3 ay önce 1 yaşında yengemin oğlu düştü. tekrar geçmiş olsun.
benim oğlumda 26 şubat doğumlu :)Bugun kizimin atesi vardi dusmedi hastaneye goturduk bogazi halen kizarirlik var..25 gun once yine geceleri atesi yukseliyorduusutmustu o gunden beri kizim bisey yemiyor tamamen ek gidadan kesildi sadece anne sutu icti bu 25 gun icinde kizim 200 gr almis.
muhammedin bıngıldağı 9. ayda kapandı doktor 9. ay ve 18. ay arası kapanır dedi bol bol güneşe çıkar.senin kızında mı 27 şubatta doğru? bende bir ben sona kalmışım diyordum. sevindim.
Ya kizlar basinin uzerindeki kikirdak kapandimi sizin zeynebin az bi tepesi hala yunusak gb eskisi kadar degil ama hala tam sert degil. Ve ben 8 .aydan beri d 3 vermiyorum. Hele kan ilacini hic vermedim desem yeri((
Bizimkinin adini bora koymasaydik mete koyacaktik :)emir mete gibi. oda emmiyor canım. 6 ayda bıraktı. çok üzüldüm. halada biraz üzüntüsü var içimde. doktor o zaman kilosu normal demişti. maşallah şuanda her şey yiyiyor. onunla kendimi teselli ediyorum ben.
canım önemli değil. bende tam anlatamamış olabilirim. :) tabaktan kastım kaşıkla ben veriyorum. ara ara elindede yiyiyor ama bu programda ben yediriyorum.Yine anlamadım canım kusura bakma:))) yani eline Alıp yiyor öyle mi
Bunları da yiyorsa sizde de sorun yok afiyet olsun kuzuya
tam kapanmadı canım bizim. daha vakti var biraz.Ya kizlar basinin uzerindeki kikirdak kapandimi sizin zeynebin az bi tepesi hala yunusak gb eskisi kadar degil ama hala tam sert degil. Ve ben 8 .aydan beri d 3 vermiyorum. Hele kan ilacini hic vermedim desem yeri((
yemeyen çocuk daha zor canım. benim 13 yaşında kızım var. şimdide iştahı pek yok. bebekkende yoktu. biberonla zor veriyorduk.Ben de yaziuorum yemek sistemini bizim sistemimiz yok anneler kizim istahsiz sabah kahvaltisi yok diyebikirim inatla her gun deniyorum birgun ister belki asla zorlamiyoum zorlayinca kusuyor ya da zorla agzina verince tukurup cikariyor kendi parmagiyla yemeyi seviyor arada oyle yediriyorum bir saat sonra dalan corba iciyor sonra meyvesi var aksam yemegi iki saat sonra da yogurt gun icinde mutlaka kuruyemis kuru uzum vs yiyor haftada bur balik et tavuk yiyor kemik suyu dondurucuda hazir daima arada cirbalarina katiyoum boyle ama dun mesela sadece muz yedi ben ogunleri hazirladim ama istemedi yemeden once dilini cikartip tadiyo begenirse oyle yiyor
Canim ceylinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yilllara...bugunde hakseverin kizi zeynebinde dogum gunu...zeynebinde dogum gunu kutlu olsun...Geçen yıl bugün beni saatlerce sanciyla bekleten sonra küçük poposunu tutamayip sezeryanla dünyayla gelen küçük meleğim hayatım seninle renklendi gelisin bizi başka bi boyuta geçirdi çook mutlu olduk bugün artık 1 yasin var ömrün de yüzün gibi güzel geçsin benim tatlı cadım iyiki doğdun benim kızım oldun seni cookk seviyoruz
Çokkk güzelll Zeynep 1 yaşında doğum günü gibi hergünü güzel geçsin inşşş... Uzun zamandır dolaşıyorum buralarda pek yazmıyordummm sizi görünce dayanamadımmmm.. Bizimde 18 Şubat'ta inşşş melek bunlar melekkk......Dogum gunumuzden kareler herkezin midesi sisti suan :) kizimda yegenleriyle oynuyo cok sukur rabbime onu bana verdi .... iyiki dogmus prensesim
Canim hersey cok guzel pastanizi cok begendim...masallah anne kizaa....zeynebin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillaraaa..mutlulugunuz daim olsun.Dogum gunumuzden kareler herkezin midesi sisti suan :) kizimda yegenleriyle oynuyo cok sukur rabbime onu bana verdi .... iyiki dogmus prensesim
Canim dogum gununuz kutlu olsun.nice mutlu yillara pastaniza bayildim..pastanizi esime gosterdim oda cok begendi..Biz de bugün memleketten evimize döndük dun çok güzel bi şekilde dogum günümüzü kutladik. Allahim omurlerini sağlıklı ve uzun kilsin inşallahEki Görüntüle 1406534
canım üzülme. gçmiş olsun. böyle böyle büyüyecekler.Bugunde konsularim gelicek kirkgun kirk gece dogum gunu kutlucaz herelde(
Sabah kuzumun parmagi sIkIstI oldum oldum korkudan(( cok ama cok uzuldum rabbim korusun yarin hemen cekmece dolap kikitleri alicam
maşallah canım kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel senelere...Dogum gunumuzden kareler herkezin midesi sisti suan :) kizimda yegenleriyle oynuyo cok sukur rabbime onu bana verdi .... iyiki dogmus prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?