- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
geçmiş olsun canım. inşallah hemencecik iyileşir. özlettin kendini.Cnmkzm bazen bura okuyorum ama yazamıyorum. Aslında biraz moralimde bozuk.oglum Bi aydır hasta ..iyilesemedi. .bogaz bademcik çok kizarik iltihap olmuş. Kuzum huzursuz du. .halende biraz öyle. 3 haftadır bazen ateş 40 çıkıyo. .bogaz yapiyomus. ..bi kez hastaneye 3 kez kendi doktoruna götürdüm. ..iki kes antibiyotik ne kullandı halen Boğazı geçmedi. Ateşi şükür fitil le hemen düşüyor. ..ama ertesi gün huysuz ne oluyo. .Yeme hiç yok desem yeri. .ne güzel duzelmisti iştahı. ..süt biberon almıyor. .Öksürük var özellikle geceri. .surup az fayda etti ona..bi aydır kilo almıyor yavrum yemiyo ki alsın. Hele Bi ara 5 gün sadece su icmisti. .300 gram verdi bu sürede. .en son 9 aylıkken 9 kilo 200 dü. .Ana 10 gün önce 10 kg geldi.. boy 78 di..çok sarsıldı çünkü. .Şükür şimdi bi kaç gündür çok az yiyo ama yetersiz. .17 şubatta Nasip se 1 yaşında olacak. 19 şubatta randevu var..bakalım nolacak. Belki kilo almaz ama ins vermezde. .bize durumlar böle
canım ben ilk 8 ay uyurken kestim, sonra bu zamana kadar pek sorun yoktu. şimdi iyice uyandı. ağlıyor.Ben kaç aydır zorlanıyorum jelibonum. .ayaklarini babama sıkıştıriyorum. .elini sıkıca tutup kesiyor um. ..
Bole yapmak zorundayım çünkü kimse cesaret edemiyo mecbur kesmek zorundayım. ..hallediyor um iste
Ilk 6 ay uyurken kestim
Ondan sonra imkansız oldu çünkü uykusu çok hafif hemen uyaniyo
canım o an yanımda kimse yoktu. bazen öyle idare ediyoruz ama yanımda kimse olmayınca canım çıktı.Canim ben minanin tirnagini kesemiyorumcesaretim yok ondan babasi kesiyor..babasi keserken bende minayi oyalandiriyorum bi sorun olmuyor.
canım ilk 8 ay öyle yapıyordum ama. 9. aydan itibaren uanmaya başladı. sonra 2 ay sorunsuz kestirdi. ara ara ağlıyordu ama şimdi çok ağladı.Ben uyurken kesiyorum bide böyle dene
Masallah çok tatlı olmuş. .çok güzel. Olmus suslemeler. .kutlu olsun 1 yaşı ceylininDoğum günü kızı boyleydi başka resim yüklemeye çalışıyorum boyut büyük diyo deniycem ama suslemeleri falan
maşallah canım kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel senelere...
Pastası da çok güzel ayrıca sen de Kızın da çok güzelsiniz maşallah sizlere...
Menüdeki dilim kekleri kinder süt dilimine benzettim,hazır aldığın bişey değilse tarif yada ismini verir misin netten bulurum,büyük kızım sever böyle şeyleri ona Yaparım
Sağol canım darısı sana biran önce atlatirsin inşallah çok özel bir gün ama insan yoruluyoMasallah çok tatlı olmuş. .çok güzel. Olmus suslemeler. .kutlu olsun 1 yaşı ceylinin
Ins tsk selinimSağol canım darısı sana biran önce atlatirsin inşallah çok özel bir gün ama insan yoruluyo
Bende sözde büyük bişey yapmadım babam abim halam kuzenim kardeşim kv hepsi bu ama yetti tıklım sıkış herkes yedi içti kıymalı börek anında bitti patatesli kaldı puaça humus patlıcan salatası havuç salatası mercimek köftesi sarma pasta biri çay ister öbürü meyve suyu öbürü kola dışarı çıkarlar sigara içmeye falan kalabalık baş döndürdü yaniIns tsk selinim
Bide biz atlatsaydik. .Gerçi büyük bişey Yapamiycam OĞLUMda TAM. Iyilesmedi
zaten
Saol reyyanim.yaw ole deme herkes seni sever ..Bazen banada herkesede oluyo bazı mesaj lar havada kalıyo. ..küsme kisay kendi kendime konuşup çıkıyorum kimse beni sallamıyor mu anlamıyorum yabirine bilmeden bişey mi dedim acaba sanırım şubat anneleri beni sevmedi neyse kızlar doğum gününü kutlayanlara güzel yaşlar dilerim yasakyasal çok geçmiş olsun muhammed de hasta ne oldu anlamadım öksürüyor ventolin işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?