2014 Şubat Anneleri

Hepsini bir arada yapamadım uzun oldu ama paylaşmak istedim kartondan kendim kestim cizdim herseyi kendim yaptım güzel geçti ama çok yoruldum kaç gün önce temizlik kosturma misafir sıcak geldi bunaldim bi ara atlattık şükür seneye dışarda yapalım dedim eşime

geçmiş olsun canım. inşallah hemencecik iyileşir. özlettin kendini.

canım ben ilk 8 ay uyurken kestim, sonra bu zamana kadar pek sorun yoktu. şimdi iyice uyandı. ağlıyor.

Sut dilimi o canim hazirindan guzel oldu herkez bayildi :) milfoyden kulahlar tahinli kurabiye cok begendiler herkez sag olsun sizinde yaslariniz hayirli olsun bugunde komsulari agirladim yatili misafirlerim var

Kızlarımızın doğum günü kutlu olsun haksever ceylin ve zeynep aynı gün çocukları bugün aşı olduk 2 koldan bir bacaktan çok agladi kuzum babasida hemen agladi bidaha gelme dedim ona benide etkiliyo geçti şükür bugün Yarinda doktoruna randevu alır gideriz bakalım ne der şunu yesin falan gibi

Ins tsk selinim

Bide biz atlatsaydik. .Gerçi büyük bişey Yapamiycam OĞLUMda TAM. Iyilesmedi
zaten
Bende sözde büyük bişey yapmadım babam abim halam kuzenim kardeşim kv hepsi bu ama yetti tıklım sıkış herkes yedi içti kıymalı börek anında bitti patatesli kaldı puaça humus patlıcan salatası havuç salatası mercimek köftesi sarma pasta biri çay ister öbürü meyve suyu öbürü kola dışarı çıkarlar sigara içmeye falan kalabalık baş döndürdü yani

ay kendi kendime konuşup çıkıyorum kimse beni sallamıyor mu anlamıyorum ya birine bilmeden bişey mi dedim acaba sanırım şubat anneleri beni sevmedi neyse kızlar doğum gününü kutlayanlara güzel yaşlar dilerim yasakyasal çok geçmiş olsun muhammed de hasta ne oldu anlamadım öksürüyor ventolin işe yaramadı.

Saol reyyanim.yaw ole deme herkes seni sever ..Bazen banada herkesede oluyo bazı mesaj lar havada kalıyo. ..küsme kis

Ne sordunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…