- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
canim bildigim kadariyla 1 yas ustunde boyle bir risk yok. ama tabii dikkatli olmak lazim. gece beslenmesini biraktirmak istiyorsan yatmadan once gece mamasi yani kasik mamasi yedir. sabaha kadar tok tutar onu.Kızlar selamlar... Ben çok mu pimpirikliyim sürekli soruyorum ama aklıma birşey daha takıldı. Gece yatttıktan sonra Zeynep 120 mama içiyor. Bir de sabaha karşı saat 6 gibi içiyor. Doktorumuz 10 aydan sonraki bebekler gece beslenmemeli dedi ama buna alıştırmak kolay değil. Yavaş yavaş alıştıracağız inşallah. Gecen gün mamayı yedi uyurken sonra da çok az miktarda kusup uyandı. İlk kez gece kustu. Size soracağım konu şu: Bebek gece emince kusarsa tıkanır mı Allah korusun yoksa bir yaşını geçmiş bebek kendini kurtarır mı?
Kaşık maması dediğin nedir canım? Yani hazır mı satılıyor?canim bildigim kadariyla 1 yas ustunde boyle bir risk yok. ama tabii dikkatli olmak lazim. gece beslenmesini biraktirmak istiyorsan yatmadan once gece mamasi yani kasik mamasi yedir. sabaha kadar tok tutar onu.
Kızlar selamlar... Ben çok mu pimpirikliyim sürekli soruyorum ama aklıma birşey daha takıldı. Gece yatttıktan sonra Zeynep 120 mama içiyor. Bir de sabaha karşı saat 6 gibi içiyor. Doktorumuz 10 aydan sonraki bebekler gece beslenmemeli dedi ama buna alıştırmak kolay değil. Yavaş yavaş alıştıracağız inşallah. Gecen gün mamayı yedi uyurken sonra da çok az miktarda kusup uyandı. İlk kez gece kustu. Size soracağım konu şu: Bebek gece emince kusarsa tıkanır mı Allah korusun yoksa bir yaşını geçmiş bebek kendini kurtarır mı?
Canım Zeynep uyanıkken süt ya da mama hiç içmiyor. Hep uyurken içer. Farkında olmadan içiyor yani :) uyanıkken veremiyorum yani... Anne sütü 3 ay vardı zaten toplamda. Anne sütü vereceğim diye neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah... Mama vermemek için çok direnmiştim. Sabah 7den gece 3e kadar yerimden kalkmadan hep emzirdim. Sadece tuvalete kalkıyordum memede uyurdu hep. Meğerse sut yokmuş ki... O yüzden hep emmeye calısıyormuş. 1 aylıkken doktor hiç kilo almamış senin sutun yok dedi. Acil mama başlayacaksın dedi. Ben de mecburen ağlaya ağlaya mama verdim. Doktor sutun yok deyince başladım ağlamaya... Olmayınca olmuyor maalesef... Mama başlayınca zaten meme emmedi. Toplamda 3 ay sürdü anlayacağın... Herkes sutun vardır sen uğraşmamışsın diyordu... Bir anne uğraşmaz mı hiç??? Hiç uyumadım bir ay neredeyse... Neyse buna da şükür... İçimi döktüm... :)Canim benim zrynebim dogdugu gunden 11 ayina kadar fidkirip kustu ilaclara ragmen kustu cok sukur gecti ve bogulma gb bisey olmadi ilk 5 ay diye biliyorum ben hep ana kucaginda meyilli uyudu zeynep hic yatana koyamafik korkudan yastikla yatirdim simdi yastiksiz yatiyo bence yatarken ictigi sut rahatsiz ediyodur biraz once icir yatarken illa bisi isterse su ver ben muhallebi yefiriyorum eskiden kesniyodu o bile ama aetik sabaha kadar emmese oluyo uyandikca su iciyo uyuyo devam ediyo dislerden cok aglarsa emziriyorum oda bir iki cekip uyuyo bi sabah namaxinda biraz emmip daliyo. Benimki illa mama icerdi arada onu birakti sut icmiyo muhallebi yogurt yiyo simdi pipetle alistirmaya calisiyorum
Kızlar selamlar... Ben çok mu pimpirikliyim sürekli soruyorum ama aklıma birşey daha takıldı. Gece yatttıktan sonra Zeynep 120 mama içiyor. Bir de sabaha karşı saat 6 gibi içiyor. Doktorumuz 10 aydan sonraki bebekler gece beslenmemeli dedi ama buna alıştırmak kolay değil. Yavaş yavaş alıştıracağız inşallah. Gecen gün mamayı yedi uyurken sonra da çok az miktarda kusup uyandı. İlk kez gece kustu. Size soracağım konu şu: Bebek gece emince kusarsa tıkanır mı Allah korusun yoksa bir yaşını geçmiş bebek kendini kurtarır mı?
Kaşık maması dediğin nedir canım? Yani hazır mı satılıyor?
evet canım bizde de 8 diş var ama iştah desen yok...zaten bir bak dişi olmayan bebeler daha kilolu, neden dersen bizim gibi diş çıkarma olaylarını yaşamadılar, biz 6.aydan beri her ay diş yüzünden iştahsızlık hzuzursuzuk uykusuzluk çektik ve hala da çekiyorz kzıımın damağında azı dişllerinin yerleri bemmbeyazzz yakında geliorlar çok korkuorummGeçmiş olsun ins bi an once iyileşir. Baya kilo vermiş. Kıyamam. Oglumda tam bi ay hastalık çekmişti. Ateşi 39 cikiyodu. Istahi hiç yoktu.ama çok kilo vermemisti. 200 gr ne vermişti. .
Yemeye dişin keşke alakası olsa 9 dişi var hiç yemeyi sevmiyo
Banyo bizimde aynı aglaya aglaya yikaniyoruz dün babasıyla yıkadık oyun oynaya oynaya bebeklerini yikadik balık yuzdurduk türlü sebeklik yaz gelsede onlarda suyu isteseSelam arkadaşlar ,
biz hala banyoda ağlıyoruz ne yapacağımı şaşırıdm.
Bide bana ucuz bir bebek arabası tavsiye eder misiniz ? haftasonu böyle alıp parka çıkacağım seviyede dandik :)
Banyo bizimde aynı aglaya aglaya yikaniyoruz dün babasıyla yıkadık oyun oynaya oynaya bebeklerini yikadik balık yuzdurduk türlü sebeklik yaz gelsede onlarda suyu istese
Selam arkadaşlar ,
Bide bana ucuz bir bebek arabası tavsiye eder misiniz ? haftasonu böyle alıp parka çıkacağım seviyede dandik :)
marketlerde satilan toz haldeku mamalardan.fece mamasi olanlardan al. 7 tahilli, pirinc tanecikli, sutlu biskuvili falan diye cesitleri var. suyla hazirlananlari da var, devam sutuyle hazirlanani da.Kaşık maması dediğin nedir canım? Yani hazır mı satılıyor?
senin bebe tombiş deil mi kuzum neden yediriyorsun? gece acıkıp sık sık uyanıyor mu yemeyince?marketlerde satilan toz haldeku mamalardan.fece mamasi olanlardan al. 7 tahilli, pirinc tanecikli, sutlu biskuvili falan diye cesitleri var. suyla hazirlananlari da var, devam sutuyle hazirlanani da.
ben yatirmadan once cizgi film acip yediriyorum. yani asssssslaaaaaa yapmam dedigim birseyi yapiyorum(
selam canım,
bizimki de ağlıyordu birkaç a ydır banyo yaparken, şimdi ağlamıyor, ördeklerini koyuyoruz onlarla oynuyor, oyuncak koymayı denedin mi,biz de defalarca koyduk oyuncak hepsinde ağlıyordu ama ne olduysa bir süredir ağlamıyor,
marketlerde satilan toz haldeku mamalardan.fece mamasi olanlardan al. 7 tahilli, pirinc tanecikli, sutlu biskuvili falan diye cesitleri var. suyla hazirlananlari da var, devam sutuyle hazirlanani da.
ben yatirmadan once cizgi film acip yediriyorum. yani asssssslaaaaaa yapmam dedigim birseyi yapiyorum(
canim kucaginda yikamayi denedin mi. benim kizim yikanmayi cok sever ama dusakabine veya kendi kuvetine koymaya kalkarsan kiyameti kopariyor.aslinda korkuyor. biz 4-5 ayliktan beri kucagimizda yikamaya basladik. e tabii o da buna alisti. yazin balkona sisme havuz koyucam alismasi icinSelam arkadaşlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?