- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canim kucaginda yikamayi denedin mi. benim kizim yikanmayi cok sever ama dusakabine veya kendi kuvetine koymaya kalkarsan kiyameti kopariyor.aslinda korkuyor. biz 4-5 ayliktan beri kucagimizda yikamaya basladik. e tabii o da buna alisti. yazin balkona sisme havuz koyucam alismasi icin
Canım bu 1günlük öğünüyse akşam yemeğinde yedir bence 3 ana öğün ara öğün meyve yoğurt doktor böyle dedi bizesizin öğünler nasıl bende gece maması veriyorum ama kessem mi diyede düşünüyorum.
kahvaltı
meyve püresi
çorba
yoğurt
gece maması
sıralamamız böyle neyi akşam yemeğinde yedireyim anlamadımCanım bu 1günlük öğünüyse akşam yemeğinde yedir bence 3 ana öğün ara öğün meyve yoğurt doktor böyle dedi bize
yok canim tombis degil ama zayif da degil. 11.5 kilo civari. evet canim mama yemezse gece uyaniyor. bu sefer de devam sutu veriyorum. uykusu bolunuyor, tekrar uyumuyor.. bir de sagolsun aksam yemegiyle pek arasi yok. ancak balik kofte pilav gibi bisey varsa istahla yer. oglen yemeklerini guzel yiyor.aksam yemegini 6-6:30 gibi yiyoruz. 8:30 gibi uyuyor. sabaha kadar cok acikir.senin bebe tombiş deil mi kuzum neden yediriyorsun? gece acıkıp sık sık uyanıyor mu yemeyince?
sabah uyaninca 7:30 8:00 arasi 120 ml devam sutusizin öğünler nasıl bende gece maması veriyorum ama kessem mi diyede düşünüyorum.
kahvaltı
meyve püresi
çorba
yoğurt
gece maması
sabah uyaninca 7:30 8:00 arasi 120 ml devam sutu
10:00 kahvalti
13:30 oglen yemegi corba-kofte-yogurt
15:30 16:00 kek, kurabiye,tost evde hangisi varsa
18:30 aksam yemegi bizim yedigimizden ve yogurt
20:00 20:30 arasi gece mamasi
ben yogurdu ara ogun olarak degil de, ogle ve aksam yemeklerinin yaninda yediriyorum. meyve olarak sadece yesil elma seviyor. onu da bir tabaga dogruyorum. gun icinde cani istedikce ordan alip kemiriyor. benim cins kizim muz falan sevmez..
mesela kahvaltida da bazen sadece 6-7 zeytin yiyor o kadar...
Canım Zeynep uyanıkken süt ya da mama hiç içmiyor. Hep uyurken içer. Farkında olmadan içiyor yani :) uyanıkken veremiyorum yani... Anne sütü 3 ay vardı zaten toplamda. Anne sütü vereceğim diye neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah... Mama vermemek için çok direnmiştim. Sabah 7den gece 3e kadar yerimden kalkmadan hep emzirdim. Sadece tuvalete kalkıyordum memede uyurdu hep. Meğerse sut yokmuş ki... O yüzden hep emmeye calısıyormuş. 1 aylıkken doktor hiç kilo almamış senin sutun yok dedi. Acil mama başlayacaksın dedi. Ben de mecburen ağlaya ağlaya mama verdim. Doktor sutun yok deyince başladım ağlamaya... Olmayınca olmuyor maalesef... Mama başlayınca zaten meme emmedi. Toplamda 3 ay sürdü anlayacağın... Herkes sutun vardır sen uğraşmamışsın diyordu... Bir anne uğraşmaz mı hiç??? Hiç uyumadım bir ay neredeyse... Neyse buna da şükür... İçimi döktüm... :)
Selam arkadaşlar ,
biz hala banyoda ağlıyoruz ne yapacağımı şaşırıdm.
Bide bana ucuz bir bebek arabası tavsiye eder misiniz ? haftasonu böyle alıp parka çıkacağım seviyede dandik :)
top hacuzu toplariyla astik biz bu korkumuzu cok sukur ama simdide cikarken agliyo; )Banyo bizimde aynı aglaya aglaya yikaniyoruz dün babasıyla yıkadık oyun oynaya oynaya bebeklerini yikadik balık yuzdurduk türlü sebeklik yaz gelsede onlarda suyu istese
marketlerde satilan toz haldeku mamalardan.fece mamasi olanlardan al. 7 tahilli, pirinc tanecikli, sutlu biskuvili falan diye cesitleri var. suyla hazirlananlari da var, devam sutuyle hazirlanani da.
ben yatirmadan once cizgi film acip yediriyorum. yani asssssslaaaaaa yapmam dedigim birseyi yapiyorum(
Akşam öğünunde de yemek yedir demek istedim. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği 3 ana öğünsıralamamız böyle neyi akşam yemeğinde yedireyim anlamadım
Canim ben tv onunde kizama hic yemek yedirmedim..biz yemegimizi hep mutfakta yeriz ordada tv yok..benim kizimda istahsizdir hemem hemen hicbir sey yemez sadece anne sutu icer..yinede ben tv onunde yedirmeyi denemedim...bence sende tv onunde yedirme bildigim kadar zararlidir...Merhaba kızlar nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
az önce yaklaşık 10 sayfalık sohbetinizi okudum,hala aktif olmanız çok güzel:))
Ben ara ara girip okuyorum,devamlı giremediğim için sohbetlerinize katılmıyorum sadece...
Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim,aranızda bebeğine reklam yada çizgi film izleterek yemek yediren var mı?benim iştahsız kızım reklamları çok seviyor,Hipnoz olmuş gibi bakıyor ben de bunu fırsat bilip yaklaşık 1 aydır her öğünde reklam izleterek yediriyorum,eskiden bukadar düşkün değildi şimdi izlemeyi çok seviyor
Hep duyuyorum Zararlı diye ama nedenini anlamış Değilim,sizler nasıl yediriyorsunuz
Merhaba kızlar nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
az önce yaklaşık 10 sayfalık sohbetinizi okudum,hala aktif olmanız çok güzel:))
Ben ara ara girip okuyorum,devamlı giremediğim için sohbetlerinize katılmıyorum sadece...
Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim,aranızda bebeğine reklam yada çizgi film izleterek yemek yediren var mı?benim iştahsız kızım reklamları çok seviyor,Hipnoz olmuş gibi bakıyor ben de bunu fırsat bilip yaklaşık 1 aydır her öğünde reklam izleterek yediriyorum,eskiden bukadar düşkün değildi şimdi izlemeyi çok seviyor
Hep duyuyorum Zararlı diye ama nedenini anlamış Değilim,sizler nasıl yediriyorsunuz
sabah uyaninca 7:30 8:00 arasi 120 ml devam sutu
ben yogurdu ara ogun olarak degil de, ogle ve aksam yemeklerinin yaninda yediriyorum. meyve olarak sadece yesil elma seviyor. onu da bir tabaga dogruyorum. gun icinde cani istedikce ordan alip kemiriyor. benim cins kizim muz falan sevmez..
aferim zeynebeee :)) bu makarna etkinligi guzelmis. biz de yapalim kizimla.Eki Görüntüle 1475419 makarnalari siseye soktuk ses cikarttik :) dile dikkat :))))
Eki Görüntüle 1475424 cok sulu etkinlkti yaaaa heryer nisastali su oldu sonrada top havuzunda banyo keyfi yaptik :)))
Haksever çok güzel şeyler yaptirmissinEki Görüntüle 1475419 makarnalari siseye soktuk ses cikarttik :) dile dikkat :))))
Eki Görüntüle 1475424 cok sulu etkinlkti yaaaa heryer nisastali su oldu sonrada top havuzunda banyo keyfi yaptik :)))
Masallah ne güzel düzen var hersey yeniyosabah uyaninca 7:30 8:00 arasi 120 ml devam sutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?