2014 Şubat Anneleri

Ayy yatağında uyumak isteyen çocuk ne güzel yatağında uyku arkadaşı var oyuncak ayisi odası pembe beyaz oyuncak dolu renkli halısı daha ne ister tam bebek odası heryer civil civil ama yok aramızda eciş būcūş bayiliyo gece yarısı sırtına bi tekme yada hop kafasını kaldırıp benim yastığa pat atmalar çok tatlı ama rahat yatamiyoruz bide nereye kadar sonu yok

maşallah canım emirin kilosu güzel bende tartıyım kaç olmuş :)

Reyyanim herseyi veriyorum hemen yere firlatir tadına bakmadan

Şükür Emir iyi kilo almis yere yarıyo çok hareketli olmasına ragman
hayırlı cumalar..

Hayirli cumalar bu arada
selin ben uyku eğitimi verdim ilk 1 hafta çok zor oldu ama pes etmedim tam 7 gün sürdü önce ayakta salla ayaklarım kopuyordu dişi çıkınca yine huysuzlandı derken şuan tekrar yatağında kendi kendine uyuyor ben yaptığımı yazayım önce baktım uyku hali var göz kaşıma bide nen nen diyor kendi aldım beşiğe koydum tam 45 dakika o kalktı ben yatırdım ilk 20 dakika oyun oynadığı zannetti kahkaha attı aman allahım 20 dk sonra çığlıklar ağlamalar bana sarılmalar ama pes etmedim o kalktı ben yatırdım 45 dk sonra düştü uyudu,tam 3 gün kıyamet koptu yatakta ertesi günler zaman 15 dk kadar düştü 7. gün sonunda sanırım tam 2 dk sürdü yataga yattı arkasını döndü uyudu sen kararlı olmalısın hiç konuşma ve gözüne bakma sadece o kalktıkça sen yatır inan o kadar akıllı ki bebekler senin zayıflığını kullanıyor yalandan ağlıyor bağırıyor geceleri ağlayınca kucagıma aldım sakinleştirdim geri yatırdım ama kucaktada hiç sallamadım eşine ve sanada yazık canım bide beşiğine fazla oyuncak koyma boğulma tehlikesi olabilir bol şans pes etme canım..

Ayy zor günler desene babada herseye karismasa fazla ağlama diyo hemen 1 tane küçük ayisi var oda pijamasini giymiş uyuyan ayı düğmesi ivir ziviri yok yatağa uygun inşallah basaririm

Ayy zor günler desene babada herseye karismasa fazla ağlama diyo hemen 1 tane küçük ayisi var oda pijamasini giymiş uyuyan ayı düğmesi ivir ziviri yok yatağa uygun inşallah basaririm
canım ben babası konusunda şanslıyım ben ne yapsam onaylıyor sonuçta tüm gün ben bakıyorum o işe gidiyor sen de eşinle konuş hatta muhammed baba gelince daha çok ağlıyor ben hayır diyince direk babaya bakıyor ondan yardım bekliyor ama eşin diyor ki anne banada kızar veremem yada yapamam diyince anlıyor :)
kızlar benim sizlere sorum var muhammed hala yataktan yada kanepeden inerken düşecegini anlamıyor pat diye atıyor kendini normal mi öğretiyorum yok yine bildiği gibi atlıyor daha zamanımı var acaba

Benimkide öyle canim havada yürür gibi devam ediyo koltukta inerken banyo müza 1 basamakla cikiliyo dizini bukmeye akil edemiyo dümdüz patakute iniyor simdileri el uzatiyo yardım et diye bence normal daha bebekler

canım merhaba. bence bu konuyu tüp bebek forumuna da açmalısın. burada pek kimsek yok öyle. orada daha çok yardımcı olurlar.

h
kizlar cok sagolun..c

Canim minada masallah daha onceleri herseyi yerdi..11 aylikken hastalandi ondandan sonra herseyden nefret etmeye basladii..
canım haklısın. hastalık düzeni bozuyor. inşallah iştahı açılır minanın.

Seriser arkadasimiz birsey sormus tüp bebekle ilgili gecmisi okuyamadim zamanim yok amerikan hastanesi prof.dr bülent urman tavsiye ederim mükemmel bir dr işin ehli bende tüp bebek tedavisi gördüm antalyada 3 kere olmadi oraya gittik ilk seferde oldu umarim cok cekmeden hemen olur cok zor allah kimseyi okadar zora sokmasin cok şükür bugünümüze

canım merhaba. bence bu konuyu tüp bebek forumuna da açmalısın. burada pek kimsek yok öyle. orada daha çok yardımcı olurlar.

Teşekkür ederim kızlar, cevap veren alıntı yapamadığım arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Umarım hallederiz arkadaşımın derdini de. Çok zor gerçekten, ben yardımcı olmaya çalışıp olamıyorum da çünkü sanırım ne kadar istesem de onu anlayamam, neler çektiğini vs. Parktaki çocuklara bile bakamıyorum diyor, evde çocuk sesleri duyuyor, çok zor çok.. Umarım halledeceğiz tekrar teşekkür ederim.

Ben artik kendi üzüntümü gecmistim etrafimdaki insanlar bari üzülmesin diye cabaladim hep sanki hic takmiyomusum gibi davrandim olsada olur olmasada diyodum abimin esi dogum yapicagi gün dogumhanenin önünde bekledim birsürü kisi dogurup dogurup cikiyodu camekan vardi orda giydiriyolardi bebekleri herkezden sakli izledim bogazimda koca bi dügüm bi damla yas akmadi gözümden ama aksa herkez aglardi sevinçli günlerini burnundan getirmek isstemedim biri geldimi uzaklastim kapidan ayy yazik bak nasi özenerek bakiyo diyip üzülmesinler diye 4 yil boyunca buna benzer okadar cok sey yasadim onu cok iyi anliyorum ilet lutfen msjimi amerikan hastanesi bülent urman

1 kg vermis oglum 15 gün gecmedi hastalik yipratti onu kilosu iyidi allahtan normal halaa merak etme dedi dr hep sevdigi seyleri yapiyorum istahi duzelir insallah yemeyen cocuk zormus yaa hic sıkıntı yasamamistim yemek konusunda ilk defa zor yediriyorum zor bi durum dişide sadece altta 2 tane var daha cok bisey yiyemiyoki kiyamam ciksada disler istedigim herseyi yedirsem

Geçmiş olsun ins bi an once iyileşir. Baya kilo vermiş. Kıyamam. Oglumda tam bi ay hastalık çekmişti. Ateşi 39 cikiyodu. Istahi hiç yoktu.ama çok kilo vermemisti. 200 gr ne vermişti. .

Yemeye dişin keşke alakası olsa 9 dişi var hiç yemeyi sevmiyo

Yenimi çıkmaya başladı reyyan.

Bizde olmuyo ama oğlum 9 ayliktan beri çıkıp iniyor tecrübe kazandı

Bizde düşme çıktığında hoplayıp zıplarsa yaramazlik yaparsa oluyo

iyi iner dusmeden

Çok çok geçmiş olsun. Yalnız yemenin hakikaten dişle ilgisi yokmuş. Hatta çocuklar tüm dişler çıktıktan sonra bile bir süre damaklarıyla çiğnemeye devam edermiş yani sevebileceği şeyler varsa dişi yok diye endişe etme. Benim ufaklığın da iki dişi var ama simit, kurabiye, elma, muz, armut, kuru kayısı hepsini eline veriyorum kendi kendine yiyor. Kabuk soymayı bile bıraktım artık. Hiç püre vermedim mesela, sekiz aylıktan bu yana ezmeyi de bıraktım yemekleri, bildiğin benim gibi yiyor yani ve gayet de damağıyla çiğniyor. Kolay gelsin.

İletirim hemen. Sekiz sene oldu onların. Ama ilk defa deneyecekler tüp bebeği. Bir yandan çok endişeli bir yandan çok heyecanlı, ne yapacağını bilmiyor, ufacık negatif bir şey duysa gözleri doluyor. Benim bebeğimi sadece bir kere görmeye gelebildi, biliyorum çok istiyor ama yapamıyor, çocukları öyle çok seviyor ki ama görmeye tahammülü yok artık bir de tabi aile baskısı sürekli, hadi çocuk hadi çocuk diye diye yıprattılar kadını... Her şey yolunda gitsin nolur. Teşekkür ederim.

Kızlar selamlar... Bebeğimle hiç yatmadım korkudan... Hep kendi yatağında yattı... Ama şimdi tatile gidince ne yaparız diye düşünüyorum. Bebek yatağı yok ki her yerde... Sizler ne yaptınız merak ettim...

Az bile kalkmis bizim iyi geceleromizde bundan daha cok kalkiyo normal gece beslenmedi kesmeden kalkmalarida bitmez uyaninca emziriyosan su ver yatir bolelille alisabilir benimki hep kalkiyo carem yok umutsuz vakkayiz biz (

Nasi doguruyolarmis ciddrn ben olana kadar bir cektim oldu bin cekiyorum rabbim acilarini godtermesin eskm dediyse eh ayaklarinizin altina cenneti koymus aallah bosuna degil sabret diyo dogru...

Bu azi maf etti bizi ne uyuzmus ya hala tam cikmadi cildircam puff cocun burnu hem tikali hem akiyo yeni bi siprey aldim bakalim bu gece uyucakmi yorgunum arginim bide kayinvaldemler bizde kocam yolda pofff

aslında canım sürekli düştüğü bir yer var orayı öğrendi artık daha dikkatli ama kanepeye hiç tek çıkmadı belki ondan kavrayamıyordur bakalım biraz daha büyüsün kuzucuklar.

Benimkide öyle canim havada yürür gibi devam ediyo koltukta inerken banyo müza 1 basamakla cikiliyo dizini bukmeye akil edemiyo dümdüz patakute iniyor simdileri el uzatiyo yardım et diye bence normal daha bebekler
canım muhammedin dişi çok geç çıkmıştı ama eline hep elma havuç verdim inan damağı ile yiyordu hiç sıkıntı yaşmadı sende yavaş yavaş eline elma ver alışsın çok geçmiş olsun yavruna.

canım aslında hala çıkamıyor kanepaler biraz yüksek bize el uzatıyor alıyoruz lap diye kendine atıyor öğrettim bi kaç defa yok almıyor daha.hoplamayı hiç kanepede yapmadı elinden tutarsam hadi zıpla dersem yapıyor maşllah muhammed emire.

Yenimi çıkmaya başladı reyyan.

Bizde olmuyo ama oğlum 9 ayliktan beri çıkıp iniyor tecrübe kazandı

Bizde düşme çıktığında hoplayıp zıplarsa yaramazlik yaparsa oluyo

iyi iner dusmeden
canım bende geç buldum ilk tüp bebek denemem de oldu çok korktum çok ağladım ama kendimi hiç bırakmadım arkadaşların bebeklerini sevdim hatta komşumun kızı bizden çıkmazdı içine ne kadar kapanırsan o kadar bulanılıyorsun arkadaşına de kendini kasmasın bebekleri sevsin bebek sevmek hormon salğılıyormuş biliyormusun dr demişti allahım onada hayırlı tatlı bir yavru nasip etsin sağlıkla inşallah.

tatilllerde araba ile giderseniz bebekler için yer minderi var yanında taşı onda yatır ben hep öyle yaptım çok rahat kenarınada yastık diziyorum düşme riski yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…