- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
canım senin cevabından sonra denedim şu anda içine ekmek ve bebe bisküvisi koyuyorum bir çay bardağı kadar yiyor. gerçi yedikleri çay badağını geçse şaşarım:)) sağol canım çok iyi oldu.Oglumda mama hic icmedi sevmedi gerci bende cok vermemistim basta ama keske alistirsaydim zaten keskelerim cok var bidaha anne olursam ki düsünmüyorum teoride kalcak fikirlerimaman emzik emmesin disi bozulur aman emsin mama vermeyim aman ayagimda sallamayim beyni taze sonuc hic biseye alismamis bir cocuk neyse bunada sükür acemilik iste oglum inek sütü iciyo oda bazen 100 bazen 30cc bazen 120cc belli olmuyo ama icine biseyler koyup denedinmi? Cici bebe filan koyuyorum 3 yada 4 tane bide öyle dene emiyormu oglun?
Canım idrari niye veremediniz? Biz 1 yas kontrolünde verirken çözüm bulmustuk o verdikleri idrar torbasini bezinin altını yuvarlak kesip oraya yapistirmistik ayakta gezerken yapiverdi herkese öneririm hele kız çocuklarda dahada zorselam anneler girmeyeli çok oldu temizliktir( bahar temizliği), okuldur, ev işi, koca, kaynana,kayın, çocuk derken çok olmuş. özledim valla sizleri.iyisinizdir inaşallah bebşlerde iyi olsunlar. bizim idrar problemimiz var galiba ya sürekli eli ppisine gidiyor. sanki iki yaşına giren çocuklar var ya onlara benzedi. ama sanırım ucundan kaynaklı dokundurtmuyor, ağlamıyor ama rahatsız oluyor.(doktora götürdüm ultrasondda bişey çıkmadı, idrar tahlii istedi, veremedik. tabi ben eşimle her zamanki gibi kavga ettim, niyeymiş dvlet hastanesine niye gidiyoruz özele gitmiyoruz geçen gititk te ne oldu doğru düzgün bakmadılr özelde ve 270 verip geldik hatta yapmaığımız idrar tahliline bile para verdik eşim öylw dişli fLn değil evde ben mi erkeğim o mu bilmwiyorum. mesela laptop aldık problemli götür daha bir kaç ay oldu diyorum yok diyor. ne zaman onun sözünü dinlesem sıkıntı (çok yoruldum. (ama çok şükür oğlum bu aralar iyi bu arada dün ayakkabı aldık görsneiz bi mutlu bi mutlu öyle böyle değil. gidip gidip getiriyor giydiriyor. çocukluk çok güzel şey yaaa:))neyse ben geçmişi okuyayım yine aklıma geldikçe yazarım..
Selin selam, daha önce uykuyla ilgili uzunca bir soru sormuştum, kimse cevaplamadı, sana sorayım bari kızını günde 2 kez uyutuyor musun hala yoksa teke düştünüz mü? teşekkür ederim şimdiden.Kızımı uyuttum ütlerimi yaptım ama yemek yapasim yok dinleniyim azcık kimseler yok ya bugün
Canim ben gunduz kizimi 2 kez uyutuyorum..Selin selam, daha önce uykuyla ilgili uzunca bir soru sormuştum, kimse cevaplamadı, sana sorayım bari kızını günde 2 kez uyutuyor musun hala yoksa teke düştünüz mü? teşekkür ederim şimdiden.
2 kez uyutuyorum canım uyku aralığı 2.5 3 saate göre ayarladim mesela sabah 9 da kalktı 11.30 12 gibi uyur 13.30 14.00 gibi kalk sa 4 buçuk 5 gibi uyur bidahada 10 gibi akşam uykusu bu saatleri kendi seçti uykusu geldiğini belli eder yani. Daha önce aksamlari 9 930 gibi yatirirdim sabah 6da 7 de dikelirdi bana çok zor olurdu o yüzden biraz geçe cektim. Dün 1 kere uyudu gündüz akşamüstü unuttum uyutmayiSelin selam, daha önce uykuyla ilgili uzunca bir soru sormuştum, kimse cevaplamadı, sana sorayım bari kızını günde 2 kez uyutuyor musun hala yoksa teke düştünüz mü? teşekkür ederim şimdiden.
selamlar kızlar,
ya bebeğiniz size yapışık mı :) yahu benimki kimseyi sevmiyo, kimseye gitmiyo, anca anası, anca anası.. hayır hoşuma gidiyo ama bazen çoook yoruluyorum bir de acaba sosyal olmayacak mı endişesi taşıyorum. bu arada uykuyla ilgili bir şeyler konuşulmuş, benim ufaklık da günde iki kez uyuyodu üç saat arayla, kendi kendine teke düşürdü, akşam da 7.30da uyurdu şimdiler sekiz buçuk dokuz gibi uyuyup sabah 9 gibi kalkıyor. memeden keseceğim yavaş yavaş, yani bir buçuk yaşına kadarlık bir süreçte keseceğim, bakalım nasıl olacak.. uyku işi zor ama, uyku eğitimi verdim her şey çok güzeldi mis gibi yedi saat uyanmadan uyur sonra uyanır bir beş saat daha uyurdu bu aralar sık sık uyanır oldu ama yine de on iki saat uyuyo valla iyi oluyor:)
selamlar sevgiler..[/QUOTE
Seriser ben de seninle aynı durumdayım hem uyku hem yapışıklık konusunda:) akşam babası gelir bir sevinir sonra hooop anne... Bırakmaz beni ama sosyal olmayla ilgili en ufak bir kaygın olmasın. Bununla ilgisi yok emin ol... Zeynep çok sosyadir herkese gider ama en fazla 2 dakika... Bir de şimdi en çok bize ihtiyaç duydukları donem oyle düşünüyorum. Sen kendini hatırla... 3 yaşında bile anneci değil miydin:) guvende hissediyor annesi:) uykuyu Zeynep de 1e dusurdu. Gunduz evde bakıcı varken ohhhh uyur... Bana gelince hepp ayakta:) bir de bu konuda en muzdarip olan benim sanırım. Saat 12de uyur gece... Ve bir turlu erkene çekemiyorum maalesef. Ama sabah da 9da uyanır... Bu iyi yani gece kalkması yok. Fakat 12de uyuması tuhaf değil mi bu ne ya gece kuşu...
seriser ben de seninle
Selin selam, daha önce uykuyla ilgili uzunca bir soru sormuştum, kimse cevaplamadı, sana sorayım bari kızını günde 2 kez uyutuyor musun hala yoksa teke düştünüz mü? teşekkür ederim şimdiden.
Ne güzel bence hiç sikayet etme, benimki hiç öyle değil herkesle durur. ama ben 4 aylıkken bırakıp işe başladım belki de çocuk zorunlu olarak böyle oldu bilmiyorum. Uyku ile ilgili cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de teke düşüreceğim sanırım. Bu aralar dişten ötürü geceleri az uyuduğu için yapamıyorum.selamlar kızlar,
ya bebeğiniz size yapışık mı :) yahu benimki kimseyi sevmiyo, kimseye gitmiyo, anca anası, anca anası.. hayır hoşuma gidiyo ama bazen çoook yoruluyorum bir de acaba sosyal olmayacak mı endişesi taşıyorum. bu arada uykuyla ilgili bir şeyler konuşulmuş, benim ufaklık da günde iki kez uyuyodu üç saat arayla, kendi kendine teke düşürdü, akşam da 7.30da uyurdu şimdiler sekiz buçuk dokuz gibi uyuyup sabah 9 gibi kalkıyor. memeden keseceğim yavaş yavaş, yani bir buçuk yaşına kadarlık bir süreçte keseceğim, bakalım nasıl olacak.. uyku işi zor ama, uyku eğitimi verdim her şey çok güzeldi mis gibi yedi saat uyanmadan uyur sonra uyanır bir beş saat daha uyurdu bu aralar sık sık uyanır oldu ama yine de on iki saat uyuyo valla iyi oluyor:)
selamlar sevgiler..
Özgecim bizimki de öyle merak etme. Mesela dün akşamı anlatayım sana. Dün 10:00-11:00 arası 1 saat uyumuş, 14:30-17:10 arası bir daha uyumuş. Akşam ben 9 gibi çalışmalara başladım (ayakta sallıyorum) 10a 20 kala uyudu. Sonra 11 buçukta ağladı geri uyuttuk, 1 buçukta ağladı, 120 cc aptamilini içti uyudu, 2.40ta yine ağladı yanımıza aldım. Sabah 6.50ye kadar döne döne kah uyudu kah mızıldandı zaten 7de kalktık 7.30da evden çıktık...Sese hemen uyanır. Bu arada azı dişimizin birinin yarısı içeride yarısı dışarıda onu da belirteyim ama uyku bozukluğumuz neredeyse 1 ayı geçkindir bu şekilde devam ediyor.Bi uykusu hafif ve zor dalan az uyuyan benim kiz var herelde( zeynepte 8/9gb kalkiyo 11/12 gbyatip 1/2gb kalkiyo 3bucuk 4gb yatip 5/6 da kalkiyo 9 da uykuya hazirlanmaya basliyoruz muhallebi yedir ayak yuz yika ust degis altni degis uyu 10 u buluyo. Bazen gec yatarsa 9 u gecerse sabah kalkmasi oglen uykusunu gec yapip tek ogun uyuyo genelde 2 ama yazin disarda gezse tozsa istemez uyku. Butun aile bikti bizden sanirim gittimiz yerde bende cok yoruluyorum ses istemiyo cunku uykusu cok hafif alistir diyolar nasil alistirayim 4 ay hic ses duymadi sonra hep uyandi zaten zor uyuyo sallanmamayya zor alistirdim bide ses cikarip uyandirim mi hic bozmuyorum evde teknik tis tis ses cikmiyo o uyurken :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?