2014 Şubat Anneleri

Ne güzel değişik işte ben kivircik baba kivircik ceylin kivircik ben beyaz baba esmer ceyloş beyaz ataları dedelere cekmis senin kız birde benim annem abim yeşil gözlü bende 6 aya kadar yeşil sonra ela olmuş bal rengi çerçevesi yeşil ben çok istedim ceylin yeşil olsun diye ama aynı baba koyu kahverengi

Dün gece eşim diyor ki ucumuz yanyana yatiyoruz ya işte uyuyamiyomus sabah kalkamiyomus işyerinde uyukluyomus hep ben alistirmisim yememis yatağa koyup almak şimdi çocuk olsa odasında uyumuş ill günden gider gider emzirirmisim oranın kokusuna alisirmis. ..Ne çabuk unuttu acaba gece 10 kere uyuyan bebege kalkıp baktığını nefes alıp almadığını kontrol ettiğini beresi burnunu kapamiş mi diye kontrol ettiğini. Sallayarak uyumayi keseyim diye yanyana uyutup yatağına alırken hata yaptım yanıma alıştı ama böyle eleştirel dan dan konuşmalar yemedi falan demeler çok acimasizlar bizimde ilk çocuk neticede ilk anneligimiz bi başıma başımda annem olmadan güzel büyüttügumu düşünüyorum . Icimi bosalttim sinirlenmisim

bizim kızın da gözleri ilk doğduğunda duman grisiydi, sonra yeşil oldu hatta 3 aylıkken filan bildiğin yeşildi. herkes hatta doktoru bile böyle kalır demişti. ama şu an açık kahve. ten rengi de babası gibi bembeyaz. ben esmerim, koyu renk su dalgası saçlarım var. kızımın açık kumral kıvırcık saçları var, hatta güneşte sarı gibi. yalnız babanne ve halası bildiğin zenci kıvırcığı saçları var,onlara benzemesin istedim hep.çünkü saç konusunda çok zorluk çekiyorlar. sonuç olarak kızım renk bakımından babası, yapı olarak ağzı, gözleri, kulakları,burnu bana benziyor, elmacık kemikleri benimki gibi çıkık olacak, öyle tombiş yanaklı değil...bu yüzden bana benzemesi çok hoşuma gidiyor. bir de babasının yüzü biraz uzundur, çene yapısı dişleri bozuktur, orantısız bir yüzü vardır, eğer ona benzerse Allah korusun bir de kız çocuğu Şabaniye gibi bir sey olurdu:)...umarım değişmez yüz yapısı...uzun boylu oluşu da babası ve benim karmamız:)

cnm az daha sabredin, yakında geçer kendi odasına, o beresi yüzünü kaptma olayı bizde de vardı, kuzum ne kadar küçüktü o zmanlar...
uyuduktan sonra kaldırıp yatağına yatırdığınızda gece uyanıyor mu? mesela bizimki o gün karnını iyi doyurmuşsa, dişi mişi çıkmıyorsa, huzuru yerindeyse akşam 21.00 gibi ya emerken, ya ayağımda sallarken, ya da kucağımda uyuyor. yatırıyoruz yatağına, sabaha kadar uyuyor.

ah bu babalar ahhhh. hic ama hiiiiiiic kimse bebeklerimize bizden daha iyi bakamaz ve bizden daha cok onlari dusunemez... icin cooook rahat olsun..

Sabaniye ye koptum çok güldürdün beni

hatta haftasonu olursa eşlerle de birlikte buluşabiliriz. benim eş beni haftasonu pek yalnız bırakmıyor da...anca beraber kanca beraber diyor hep:)
Benimkide bırakmaz aile günü der hep beraberiz

gunaydin kizlaaaar :))
bebisi haaaaaalaaaaa yurumeyen anneler, biz kizimizi bugun dra goturduk. hem yurumuyor hem de ice dogru basiyordu. dr hic birseyi yok, yurumedigi icin uce basiyormus gibi gorunuyor, cani ne zaman isterse yurur dedi :)) usengeeeeec :))
dr amca kizima koca kafali dedi :)
basi 47,5 cm.
11 kilo 82 cm boy.
dru gorur gormez aglamaya basladi kucuk cadi.. bizden haberler boyle.
optuk hepinizi..

Ah canım nerdeee keşke deliksiz uyusa ilk 5 ay deliksiz uyudu kuzum şimdi uyaniyo niye uyaniyo bilmem e bi bakıyo yatakta basiyo çığlığı niye yanımda değilsiniz diye güzelce yer yatmadan yarım saat önce 2 tane meyve püresi ni yer uyuruz. Yanımızda yatarken dönerken falan uyaniyo elini yüzüme atiyo başını yastigima getiriyo devam ediyo uykuya yoksa ben çok mu rahatım iki buklum yatmayla dibinde bi bebek uyku sersemi ezicem sacimi gözümü oynar sinir eder yapma dersin ağlar

kalksın o alıştırsın hiç bir şey için geç değil ki !
madem geceleri uyuyamıyor uykusuz kalkıyor bundan sonra yatırın yatağına gece uyandıkça kalksın eşin baksın ,
çocukta yatağına alıştı mı ? uzun uzun uyur 1 ay acısını çeker uykusuz kalır oda koymaz zaten uykusuz ya :)

İki gündür gece 2 de uyanıyor 5 e kadar falan diş sancısı ama biraz ağlıyor sonra deli gibi oynuyor.
Dün gece 4,5 ta evin içinde ceeee oynayan bir aile olduk , :) öyle komikti ki tipi biz ilgilenelim diye

kısacası iki gecedir uykusuz yaşıyorum

haa super... biz de haftaya dr a götürecez inşallah... bizimki de yürümüyor ya :) dışa basıyor bizimki de...

boy uzun değil mi? bizimki de 12 aylık konrolde 81 cm idi. dr uzun dedi.

Masallah ezgiye...bizim bu kizlar cok tembel ciktilar..

Doğru dedin kız ama nerde laf hazır hemen SEN ANNESİN

Bizimkide hirpalayarak sevilsin yuvarlansin takla atsin cok seviyo sadece hopp atilmaktan temassiz kalmaktan hoslanmiyo

Bende cok istiyoriistiyorum ise yaramazsa esimin cenedinden korkuyorum;:))

canım kehribarı sen de görmüşsün, 50-60 lira fiyatı ben de almak istiyorum ya belki de çok fayda göreceğiz dur eğer alırsam haber veririm sana

Daha pahali benim gorduklerim ben kendimede bileklik istiyorum sitresi felan atiyomus

BENİMDE bursa da arkadaşım var hatta bu yaza planımız var ona geleceğiz,
sende müsait olur ise seninle de görüşmek isterim.

Tabi canim haberim olursa neden olmasin uyar ins. Gorusuruz

:)))) ay cok guldum ablam esmer kara enistem sarisin kivircik mavi gozlu ablam derdi bi saci benzemesin bitek saclari babalari gb kivircik kara 2 kizi var enistem alamanci gb yanlarinda :) ablama kiziyodum bekarken ben mavi gozlu sarisin yegen ostiyorum diyodum;:)))

Seninki anasinin evinde rahata alisti tabi :) zaten erkekler calisiyo biz evdeyatoyoruz bizimkide asla oz bakimiyla ilgilenmez uyutmaz alt almaz yedirmez sadece sever cinnet gecirirsem biraz bakar :)) gecen sohbete gittim cirmalamadigi cocuk kalmadi esimin isi erken bitmis gel al dedim o bizi alcak sanmis geldi bende zeynebi tutusturdum al bak dedim eeee sen gelmiyonmu dedi yok biraz daha durcam dedim nabim ben diyo nabarsan yap dedim eve gitmis iceri sokamamis msj atiyo girmiyo diye cocuktanmi korkuyosun sok dedim yarim saat sonra geldim eve salliyodu patik giydirmis ayana yanliz kalinca kafadi calismis beni gorunce seyehatten gelmisim gb karsiladi :)))

Haaaaaa cok guldum :))

Bizim zeynepte minnakligi ayni ben minyon tipli.

Kaslari gozleri babasi. Babannesi kaslari ayni oglum tek sira der hep sanki ben recep ivedik kasliyim :)))) sarisinim zaten kasim yok hih :)

Dudak sima sac bas ben tip ben hele saclarimida kisa kestirince ayni olduk:))

Babasi kel tabisi bana benzicek bi kiz olarak

dogdugunda babasiydi simdi kucuk ozge diyolar :)))

recep ivedik he

o bizde de var kızım her daim aynısı babası ( eşimin tarafı )
ama geçen yeter artık dedim küçüklük resimlerimi döktüm %99 ben yani
hatta bi keresinde de ya bana ya babasına benzeyecek sütçüye tüpçüye benzerse sorun dedim.

doğduğunda aynı eşimdi , hala da benziyor ama abartacak kadar değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…