- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Ne güzel değişik işte ben kivircik baba kivircik ceylin kivircik ben beyaz baba esmer ceyloş beyaz ataları dedelere cekmis senin kız birde benim annem abim yeşil gözlü bende 6 aya kadar yeşil sonra ela olmuş bal rengi çerçevesi yeşil ben çok istedim ceylin yeşil olsun diye ama aynı baba koyu kahverengiKızlar bu zamandan sonra bebişin göz rengi değişir mi? Zeynep in gözleri koyu yeşil gozbebeğine yakın kısmı bal rengi. Ama renkli göz benim annemin amcasında falan var . Yani çok önceki kuşaktan geçer mi bilmem. Bir de kız bembeyaz... Ben kumral sayılırım. Baba esmer. Ben duz saçlıyım. Babası kel :) kız kıvırcık saçlı :) bu bebe kimin:)
Kızlar bu zamandan sonra bebişin göz rengi değişir mi? Zeynep in gözleri koyu yeşil gozbebeğine yakın kısmı bal rengi. Ama renkli göz benim annemin amcasında falan var . Yani çok önceki kuşaktan geçer mi bilmem. Bir de kız bembeyaz... Ben kumral sayılırım. Baba esmer. Ben duz saçlıyım. Babası kel :) kız kıvırcık saçlı :) bu bebe kimin:)
Dün gece eşim diyor ki ucumuz yanyana yatiyoruz ya işte uyuyamiyomus sabah kalkamiyomus işyerinde uyukluyomus hep ben alistirmisim yememis yatağa koyup almak şimdi çocuk olsa odasında uyumuş ill günden gider gider emzirirmisim oranın kokusuna alisirmis. ..Ne çabuk unuttu acaba gece 10 kere uyuyan bebege kalkıp baktığını nefes alıp almadığını kontrol ettiğini beresi burnunu kapamiş mi diye kontrol ettiğini. Sallayarak uyumayi keseyim diye yanyana uyutup yatağına alırken hata yaptım yanıma alıştı ama böyle eleştirel dan dan konuşmalar yemedi falan demeler çok acimasizlar bizimde ilk çocuk neticede ilk anneligimiz bi başıma başımda annem olmadan güzel büyüttügumu düşünüyorum . Icimi bosalttim sinirlenmisim
Olur tabi belki çok güzel dostluklar kurarız kim bilir
ah bu babalar ahhhh. hic ama hiiiiiiic kimse bebeklerimize bizden daha iyi bakamaz ve bizden daha cok onlari dusunemez... icin cooook rahat olsun..Dün gece eşim diyor ki ucumuz yanyana yatiyoruz ya işte uyuyamiyomus sabah kalkamiyomus işyerinde uyukluyomus hep ben alistirmisim yememis yatağa koyup almak şimdi çocuk olsa odasında uyumuş ill günden gider gider emzirirmisim oranın kokusuna alisirmis. ..Ne çabuk unuttu acaba gece 10 kere uyuyan bebege kalkıp baktığını nefes alıp almadığını kontrol ettiğini beresi burnunu kapamiş mi diye kontrol ettiğini. Sallayarak uyumayi keseyim diye yanyana uyutup yatağına alırken hata yaptım yanıma alıştı ama böyle eleştirel dan dan konuşmalar yemedi falan demeler çok acimasizlar bizimde ilk çocuk neticede ilk anneligimiz bi başıma başımda annem olmadan güzel büyüttügumu düşünüyorum . Icimi bosalttim sinirlenmisim
Sabaniye ye koptum çok güldürdün benibizim kızın da gözleri ilk doğduğunda duman grisiydi, sonra yeşil oldu hatta 3 aylıkken filan bildiğin yeşildi. herkes hatta doktoru bile böyle kalır demişti. ama şu an açık kahve. ten rengi de babası gibi bembeyaz. ben esmerim, koyu renk su dalgası saçlarım var. kızımın açık kumral kıvırcık saçları var, hatta güneşte sarı gibi. yalnız babanne ve halası bildiğin zenci kıvırcığı saçları var,onlara benzemesin istedim hep.çünkü saç konusunda çok zorluk çekiyorlar. sonuç olarak kızım renk bakımından babası, yapı olarak ağzı, gözleri, kulakları,burnu bana benziyor, elmacık kemikleri benimki gibi çıkık olacak, öyle tombiş yanaklı değil...bu yüzden bana benzemesi çok hoşuma gidiyor. bir de babasının yüzü biraz uzundur, çene yapısı dişleri bozuktur, orantısız bir yüzü vardır, eğer ona benzerse Allah korusun bir de kız çocuğu Şabaniye gibi bir sey olurdu:)...umarım değişmez yüz yapısı...uzun boylu oluşu da babası ve benim karmamız:)
Benimkide bırakmaz aile günü der hep beraberizhatta haftasonu olursa eşlerle de birlikte buluşabiliriz. benim eş beni haftasonu pek yalnız bırakmıyor da...anca beraber kanca beraber diyor hep:)
Ah canım nerdeee keşke deliksiz uyusa ilk 5 ay deliksiz uyudu kuzum şimdi uyaniyo niye uyaniyo bilmem e bi bakıyo yatakta basiyo çığlığı niye yanımda değilsiniz diye güzelce yer yatmadan yarım saat önce 2 tane meyve püresi ni yer uyuruz. Yanımızda yatarken dönerken falan uyaniyo elini yüzüme atiyo başını yastigima getiriyo devam ediyo uykuya yoksa ben çok mu rahatım iki buklum yatmayla dibinde bi bebek uyku sersemi ezicem sacimi gözümü oynar sinir eder yapma dersin ağlarcnm az daha sabredin, yakında geçer kendi odasına, o beresi yüzünü kaptma olayı bizde de vardı, kuzum ne kadar küçüktü o zmanlar...
uyuduktan sonra kaldırıp yatağına yatırdığınızda gece uyanıyor mu? mesela bizimki o gün karnını iyi doyurmuşsa, dişi mişi çıkmıyorsa, huzuru yerindeyse akşam 21.00 gibi ya emerken, ya ayağımda sallarken, ya da kucağımda uyuyor. yatırıyoruz yatağına, sabaha kadar uyuyor.
Dün gece eşim diyor ki ucumuz yanyana yatiyoruz ya işte uyuyamiyomus sabah kalkamiyomus işyerinde uyukluyomus hep ben alistirmisim yememis yatağa koyup almak şimdi çocuk olsa odasında uyumuş ill günden gider gider emzirirmisim oranın kokusuna alisirmis. ..Ne çabuk unuttu acaba gece 10 kere uyuyan bebege kalkıp baktığını nefes alıp almadığını kontrol ettiğini beresi burnunu kapamiş mi diye kontrol ettiğini. Sallayarak uyumayi keseyim diye yanyana uyutup yatağına alırken hata yaptım yanıma alıştı ama böyle eleştirel dan dan konuşmalar yemedi falan demeler çok acimasizlar bizimde ilk çocuk neticede ilk anneligimiz bi başıma başımda annem olmadan güzel büyüttügumu düşünüyorum . Icimi bosalttim sinirlenmisim
gunaydin kizlaaaar :))
bebisi haaaaaalaaaaa yurumeyen anneler, biz kizimizi bugun dra goturduk. hem yurumuyor hem de ice dogru basiyordu. dr hic birseyi yok, yurumedigi icin uce basiyormus gibi gorunuyor, cani ne zaman isterse yurur dedi :)) usengeeeeec :))
dr amca kizima koca kafali dedi :)
basi 47,5 cm.
11 kilo 82 cm boy.
dru gorur gormez aglamaya basladi kucuk cadi.. bizden haberler boyle.
optuk hepinizi..
gunaydin kizlaaaar :))
bebisi haaaaaalaaaaa yurumeyen anneler, biz kizimizi bugun dra goturduk. hem yurumuyor hem de ice dogru basiyordu. dr hic birseyi yok, yurumedigi icin uce basiyormus gibi gorunuyor, cani ne zaman isterse yurur dedi :)) usengeeeeec :))
basi 47,5 cm.
11 kilo 82 cm boy.
optuk hepinizi..
Masallah ezgiye...bizim bu kizlar cok tembel ciktilar..gunaydin kizlaaaar :))
basi 47,5 cm.
11 kilo 82 cm boy.
optuk hepinizi..
Doğru dedin kız ama nerde laf hazır hemen SEN ANNESİNkalksın o alıştırsın hiç bir şey için geç değil ki !
madem geceleri uyuyamıyor uykusuz kalkıyor bundan sonra yatırın yatağına gece uyandıkça kalksın eşin baksın ,
çocukta yatağına alıştı mı ? uzun uzun uyur 1 ay acısını çeker uykusuz kalır oda koymaz zaten uykusuz ya :)
Biz de de tam tersi haksever sevinç çığlığı atiyo yukarı ne kaldirdigimiz zaman bide ben ters takla ne attiriyom hoşuna cok gidiyo.hergun yanıma gelir yap diye belli eder. Bu oğlan kime cekmis adrenalin şeyleri seviyo. Bitince yere yatiyo bitti başardım diye gösteri yapiyo
bizimki de tam 9 aylıkken emeklemişti, 10 bucuk aylıkken de yürümeye başlamıştı. bazı şeyleri erken yapıyor bazılarını da geç yapıyor sanki, hiç belli olmuyor. mesela 6 aylıkken ba-ba demeye başladı. hala anne demiyor. nannanne diyor anneannesine. daha zor yani. bir de diş çıkarma olayı çocuğu fena sarsıyor...o dönem tam yürüyecekken 1 ay yürümüyor mesela...
ya diş çıkarırken huzursuzluk duymasın diye instagramda hep görüyorum kehribar diş kolyesini. topikte kullanan yok galiba. valla alıp almamakta çok kararsızım. yasakhayal demişti, almanya da kullanılıyormuş,
canım kehribarı sen de görmüşsün, 50-60 lira fiyatı ben de almak istiyorum ya belki de çok fayda göreceğiz dur eğer alırsam haber veririm sana
BENİMDE bursa da arkadaşım var hatta bu yaza planımız var ona geleceğiz,
sende müsait olur ise seninle de görüşmek isterim.
Kızlar bu zamandan sonra bebişin göz rengi değişir mi? Zeynep in gözleri koyu yeşil gozbebeğine yakın kısmı bal rengi. Ama renkli göz benim annemin amcasında falan var . Yani çok önceki kuşaktan geçer mi bilmem. Bir de kız bembeyaz... Ben kumral sayılırım. Baba esmer. Ben duz saçlıyım. Babası kel :) kız kıvırcık saçlı :) bu bebe kimin:)
bizim kızın da gözleri ilk doğduğunda duman grisiydi, sonra yeşil oldu hatta 3 aylıkken filan bildiğin yeşildi. herkes hatta doktoru bile böyle kalır demişti. ama şu an açık kahve. ten rengi de babası gibi bembeyaz. ben esmerim, koyu renk su dalgası saçlarım var. kızımın açık kumral kıvırcık saçları var, hatta güneşte sarı gibi. yalnız babanne ve halası bildiğin zenci kıvırcığı saçları var,onlara benzemesin istedim hep.çünkü saç konusunda çok zorluk çekiyorlar. sonuç olarak kızım renk bakımından babası, yapı olarak ağzı, gözleri, kulakları,burnu bana benziyor, elmacık kemikleri benimki gibi çıkık olacak, öyle tombiş yanaklı değil...bu yüzden bana benzemesi çok hoşuma gidiyor. bir de babasının yüzü biraz uzundur, çene yapısı dişleri bozuktur, orantısız bir yüzü vardır, eğer ona benzerse Allah korusun bir de kız çocuğu Şabaniye gibi bir sey olurdu:)...umarım değişmez yüz yapısı...uzun boylu oluşu da babası ve benim karmamız:)
Bizim zeynepte minnakligi ayni ben minyon tipli.
Kaslari gozleri babasi. Babannesi kaslari ayni oglum tek sira der hep sanki ben recep ivedik kasliyim :)))) sarisinim zaten kasim yok hih :)
Dudak sima sac bas ben tip ben hele saclarimida kisa kestirince ayni olduk:))
Babasi kel tabisi bana benzicek bi kiz olarak
dogdugunda babasiydi simdi kucuk ozge diyolar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?