2014 Şubat Anneleri

CANIM BENİM OĞLANDA SABAH ALTIDA MIRIN KIRIN EDER BENDE BIRAKMAYACAK YATAYIM DİYİP KALKARIM. EV İŞLER YAPMAYA BAŞLAR ONUN UYANMASINI BEKLERİM AMA O SAAT DOKUZA KADAR MIŞIL MIŞIL YATAR. BEN UYANMASAM HEMEN KALKAR AMA..EV İŞİ YAPINCA BEN ÇOK RAHAT EDDİYOR. O YÜZDEN UYUYOR GALİBA DİYORUM.

SEN CANIM SEN..

Aynı benimki . Resim yüklemeyi sevmez niye bizi görsünler der insanlara güvenmez hep pinpirik ve supheci yaklaşır face falan sevmez bakmami bile istemez . Amma ve lakin bizimde bir zevklerimiz oyalanmamiz var canım
Benim esimde oyle izin vermiyor..face kullanmama izin vermez...yani facem yoktur...

merhaba anneler ben hala kahvaltiya baslatamadim kizimi cok az yiyor ama saglikli olsun yeter corbayi cok seviyor zaten bi kase corbayi yarim saatten fazla surede iciyor geze geze bilgisayari acip kapatiyor pepe ac diyor ama izlemuyor butun cekmeceleri bosalltiyor bulasik makinesini beraber bosaltiyoruz tabaklari alip bana veriyor cok tatli mi oldular artik ne

Alttaki komsunun oglu vardiyali calisiyo delirtcekler beni gececi oldugunda ( sessiz olun diye arayip duruyo sinir oldum iyice. Burasi aile apartmani kayinpederim babasina para verip arsasini alip yapmis ilk kati sonra uste cikmislar amcasi gelmis konmus 3. Kat yapmis. Kayinvaldemler tadinmis bize kaldi 2. Kattayiz ustte amcasi var. Alttada amca vardi satti gitti. Bunlarda bole iste cok iyilerdi ama kendileri borazan gb sesleri var bi gorumcesi gelir erkek gb horultulu yuksek sesli butun ramazan bunlarda kalir balkonda bogurur butun gun sigara icer 3-4 kadar otururlar. BIz bisey demiyoduk ama. Benim mutdmutfamin alti onun cocuk odasi orda yatiyo cocuk. Koca herif gitsin on odada yatsin yatak odasinda yatsin butn gun girmuyoruz o odalara bi cocuk odasi mitfaktayiz. Zeynep agliyo zaten mizmiz deliricem dis bitane daha azi patladi ahagzinin ici benbeyaz surekli miz miz agliyo beynim tirmalaniyo bide bunlarla igrasiyorum. KEndinin 8 mi 9 mu cocu var dogulular esi olmus kayniyla evlenmis ben bole cocuk gormedim dodiyo bizimkine kendi veriyomus anasonu uyuyolarmis butun gun. Uyusturucu resmen diyorum olur mu besler semiz olur cocuk diyo harbiden deve gb butun cocuklari zaten cok kotuyim cok bunaldim hicbiseye yetisemiyorum onca helak oluyorum ne zeynep mutlu nede esim aglamaktan biktim cok moralim bozuk;((

uvvv bu kadar konuşuyor mu pepe aç maşallah,bide biz beraber bulaşık makinasını boşaltsak sağlam takım kalmaz evde maşallah.
canım allah yardımcın olsun laf anlamaz komşu zor bende çok şikayetçiyim ama hiç kapılarına gitmem kadın sabah 8 de başlar makina çalıştırmaya çocukları bağırır yetmez kocası gece gece matkap çalıştırır ama bizim eve bir misafir gelse pat telefon kendini yıpratma sen iyi anne ve iyi eşsin tek başına bakmak kolay mı ağlama ve sakin ol sen ağlarsan zeynepte etkilenir kendini motive et olmazsa havanın güzel olduğu zamanlarda bol bol gezin anason vermek ne demek ya cehalat başka bişey değil...

canım maşallah oğluşuna çok tatlı...en azından iş güç bitiyormuş ellerine sağlık bizimki kurulu saat gibi 7.15 ayakta sanki mesaiye gidecek ama ahtım var okula başlasın sabahçı yazdıracam erkenden kalksın gittin eziyeti görsün :)

Labne sevmiyor mu? Bir de tahin çok sever bebekler... Ya da sute cicibebe doğrasan? Ben yumurtayı artık katı vermiyorum. Az pişmiş halde yiyor... İştahsız bebek zor evet... Benim ablam da çok çekti... Ama inan bebeklerin bünyesi de çok iyi biliyor. Yemeseler de sağlıksız olmuyorlar emin ol... Kilo alımı az olur . Olsun... Zaten diş donemi çoğu bebek kilo veriyor.

İkinci ya da ucuncu bebeği olan annler... Ben dusunmuyorum ikinciyi ama ablam istiyor. Ama ne zaman yapmalı? İlk çocuk ezilir mi? Aralarındaki yaş farkı ne kadar olsa iyi olur? Bunlar hakkında kafası karışık.. Tavsiyesi olan var mı? Ablamın oğlu şimdi 2 yaşında...

Yumurtayi ben hep rafadan veriyorum icine minik ekmek dograyip hep oyle verdim kati olsun asla yemiyo ben sagliklisinin rafadan oldugunu okumustum yanlis mi bu bakiyorum herkez kati veriyo cunku bu zamana kadar yanlis mi yaptim?

Canim benim tek ama gorumcem ps pese yapti ilki kuzu gbydi kiskancliktan maf oldu okula bile yollayamadilar ilk sene bu sene 6 yasinda anaokulunda ikincisi desen oda iki erkekler evde surekli mac car disarda cok zorlaniyo evlerinde iyiler artik ama surekli emzir surekli alt al modundaydi. Kardesi ilk dogdugunda biz bunun bakicisiyiz annesi babasi iste gelip alcaklar diyodu ki annesi ev hanimi hic kimseye birakilmis cocuk degil bakicinin ne oldugu bile bilmez derken boyle cumleler kurdu. 20 gun tuvaletini yapmadi inim inim inliyodu psikolojik olarak cok etkilendi simdi biri 6 biri 3 yasindalar. Buyuk olani tuvalete kucuk goturuyo korkuyo herseyden. Seneye daha rahat edicekler ikiside iyice alismis okullu olucaklar. Bu sene de kardeside okula gidiyo saniyo o cikarken hadi emiralp seninde servisin gelir diyolar :) yoksa o evde doye gitmez. Ilk 1 ay annesi birini babasi birini alip cikti evden guya okula gittiler arka sokaktan dolasip geldilr sonra o bebek ya biraz daha gec gidiyo diye ikna ettiler. Somdi bazen diyo o gec gidiyo erken geliyo biben cok duruyorum diye. Okulda asla tuvaletini yapmiyo. Bende anaokulu ogretmeniyim guven problemi var yani. Bunu ddoguma giderken ilk ccocugu bize biraktilar ona bagliyorum dogumunu gormedi ertesi gun gittik hastanede gordu ama kabullenemedi. Simdi daha sakinler ama anne icin cok yipratici. Ne yapilmasi ggerektigi ogrebilmeli illa bi kiskanclik oluyo en az sekilde atlatilmali.

Ablam 7 yasinda yapti 2. Yi. O daha iyi bebege yardim etti oynatti oualadi bez getir su getir eli ayagi oldu onlar 2 kizlar. Buyukte kiskanmadi guya ama mesela sofraya oturuyoduk banasi en ufak kizim guzel ye desin beni sevmiyonus beni bu evde istemiyonus gb seyler diyip aglayip kalkiyodu sofradan :) baya bi ergen modinda gezdi onlarda sonsomdi biri 10 biri 4 yasinda gayet iyiler biri dagitiyo oteki topluyo. Kiz cocugu tabi baska yardimci oluyo erkekte yaparda dogamizda var eli yakisiyo cunku bebekken cay takimlari viledalar mutfaklar bizimki bile benden guzel fincan tasiyo :)))

Boyle iste yas araliklari az olunca daha zor bence buyuklerin ikisi beraber buyur felsefeleri gunuz cocuklarinda sokmuyo. Cok bilmisler. Sabirliyim diyosa ilk cocugu kolay bi cocuksa yapsin. Ama tam hamile kalicak tuvalet egitimi filan zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…