- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
CANIM BENİM OĞLANDA SABAH ALTIDA MIRIN KIRIN EDER BENDE BIRAKMAYACAK YATAYIM DİYİP KALKARIM. EV İŞLER YAPMAYA BAŞLAR ONUN UYANMASINI BEKLERİM AMA O SAAT DOKUZA KADAR MIŞIL MIŞIL YATAR. BEN UYANMASAM HEMEN KALKAR AMA..EV İŞİ YAPINCA BEN ÇOK RAHAT EDDİYOR. O YÜZDEN UYUYOR GALİBA DİYORUM.merhaba şubat anneleri bizim muhammed biri hapşırınca kendisi de hapşırıyor o uyurken evi temizliyorum uyanmıyor ama kapı ziline ve telefon sesine uyanıyor bir gariplik var yani bu işte bu ara kule yapmaya heves sardık üst üste diziyoruz sonra alkışlıyoruz bide babası elinden tutuyor tırnarak omzuna çıkıyor nasıl mutlu oluyor ben nerdeysem dönüp gözüm içine bakıyor bak ne yaptım diye konuşmada bizde geri kaldık baba aşığı oldu babam diyor mama,nen bum atı dıgıdık ve düt ama anne yok yok yokkkk
SEN CANIM SEN..Haha yok benimki oyle diyince baskasinin yaninda bakiniz ben tek kasin diyorum aaa olurmu incecik kaslarin ayni sen diyolar :) hic yormuyorum kendinisimidogdugunda ayni babasiydi ggozleri felan simsi ayni ben herseyine ben bakiyorum ben ilgileniyorum uzum uzume baka baka benzer hesabi bana benziyo artik :) Eki Görüntüle 1486252 Eki Görüntüle 1486253 Eki Görüntüle 1486260
Hangimize benziyo :) herkes fotoraf koysun bagimsiz kurulus olarak karar h relim
Canim ozelden foto nssil yuklendigini bilimiyorum bide ben telefndan giriyorum..pc yoktur...çok merak ettim özelden yollasana resmini :)
bebekler gerçekten birbirine benzermiş demek ki
Canim ozelden foto nssil yuklendigini bilimiyorum bide ben telefndan giriyorum..pc yoktur...çok merak ettim özelden yollasana resmini :)
Benim esimde oyle izin vermiyor..face kullanmama izin vermez...yani facem yoktur...Aynı benimki . Resim yüklemeyi sevmez niye bizi görsünler der insanlara güvenmez hep pinpirik ve supheci yaklaşır face falan sevmez bakmami bile istemez . Amma ve lakin bizimde bir zevklerimiz oyalanmamiz var canım
canım allah yardımcın olsun laf anlamaz komşu zor bende çok şikayetçiyim ama hiç kapılarına gitmem kadın sabah 8 de başlar makina çalıştırmaya çocukları bağırır yetmez kocası gece gece matkap çalıştırır ama bizim eve bir misafir gelse pat telefon kendini yıpratma sen iyi anne ve iyi eşsin tek başına bakmak kolay mı ağlama ve sakin ol sen ağlarsan zeynepte etkilenir kendini motive et olmazsa havanın güzel olduğu zamanlarda bol bol gezin anason vermek ne demek ya cehalat başka bişey değil...merhaba anneler ben hala kahvaltiya baslatamadim kizimi cok az yiyor ama saglikli olsun yeter corbayi cok seviyor zaten bi kase corbayi yarim saatten fazla surede iciyor geze geze bilgisayari acip kapatiyor pepe ac diyor ama izlemuyor butun cekmeceleri bosalltiyor bulasik makinesini beraber bosaltiyoruz tabaklari alip bana veriyor cok tatli mi oldular artik ne
Alttaki komsunun oglu vardiyali calisiyo delirtcekler beni gececi oldugunda( sessiz olun diye arayip duruyo sinir oldum iyice. Burasi aile apartmani kayinpederim babasina para verip arsasini alip yapmis ilk kati sonra uste cikmislar amcasi gelmis konmus 3. Kat yapmis. Kayinvaldemler tadinmis bize kaldi 2. Kattayiz ustte amcasi var. Alttada amca vardi satti gitti. Bunlarda bole iste cok iyilerdi ama kendileri borazan gb sesleri var bi gorumcesi gelir erkek gb horultulu yuksek sesli butun ramazan bunlarda kalir balkonda bogurur butun gun sigara icer 3-4 kadar otururlar. BIz bisey demiyoduk ama. Benim mutdmutfamin alti onun cocuk odasi orda yatiyo cocuk. Koca herif gitsin on odada yatsin yatak odasinda yatsin butn gun girmuyoruz o odalara bi cocuk odasi mitfaktayiz. Zeynep agliyo zaten mizmiz deliricem dis bitane daha azi patladi ahagzinin ici benbeyaz surekli miz miz agliyo beynim tirmalaniyo bide bunlarla igrasiyorum. KEndinin 8 mi 9 mu cocu var dogulular esi olmus kayniyla evlenmis ben bole cocuk gormedim dodiyo bizimkine kendi veriyomus anasonu uyuyolarmis butun gun. Uyusturucu resmen diyorum olur mu besler semiz olur cocuk diyo harbiden deve gb butun cocuklari zaten cok kotuyim cok bunaldim hicbiseye yetisemiyorum onca helak oluyorum ne zeynep mutlu nede esim aglamaktan biktim cok moralim bozuk; ((
canım maşallah oğluşuna çok tatlı...en azından iş güç bitiyormuş ellerine sağlık bizimki kurulu saat gibi 7.15 ayakta sanki mesaiye gidecek ama ahtım var okula başlasın sabahçı yazdıracam erkenden kalksın gittin eziyeti görsün :)CANIM BENİM OĞLANDA SABAH ALTIDA MIRIN KIRIN EDER BENDE BIRAKMAYACAK YATAYIM DİYİP KALKARIM. EV İŞLER YAPMAYA BAŞLAR ONUN UYANMASINI BEKLERİM AMA O SAAT DOKUZA KADAR MIŞIL MIŞIL YATAR. BEN UYANMASAM HEMEN KALKAR AMA..EV İŞİ YAPINCA BEN ÇOK RAHAT EDDİYOR. O YÜZDEN UYUYOR GALİBA DİYORUM.
Labne sevmiyor mu? Bir de tahin çok sever bebekler... Ya da sute cicibebe doğrasan? Ben yumurtayı artık katı vermiyorum. Az pişmiş halde yiyor... İştahsız bebek zor evet... Benim ablam da çok çekti... Ama inan bebeklerin bünyesi de çok iyi biliyor. Yemeseler de sağlıksız olmuyorlar emin ol... Kilo alımı az olur . Olsun... Zaten diş donemi çoğu bebek kilo veriyor.merhaba anneler ben hala kahvaltiya baslatamadim kizimi cok az yiyor ama saglikli olsun yeter corbayi cok seviyor zaten bi kase corbayi yarim saatten fazla surede iciyor geze geze bilgisayari acip kapatiyor pepe ac diyor ama izlemuyor butun cekmeceleri bosalltiyor bulasik makinesini beraber bosaltiyoruz tabaklari alip bana veriyor cok tatli mi oldular artik ne
İkinci ya da ucuncu bebeği olan annler... Ben dusunmuyorum ikinciyi ama ablam istiyor. Ama ne zaman yapmalı? İlk çocuk ezilir mi? Aralarındaki yaş farkı ne kadar olsa iyi olur? Bunlar hakkında kafası karışık.. Tavsiyesi olan var mı? Ablamın oğlu şimdi 2 yaşında...
Canim ozelden foto nssil yuklendigini bilimiyorum bide ben telefndan giriyorum..pc yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?