2014 Şubat Anneleri

merhaba benim ablam 2.yi doğurduğunda yegenim 3 yaşındaydı pek sorun olmadı eve ilk geldiği gün biraz ağladı baba benim anne benim diye ama ablam çok iyi idare etti beraber büyütelim dedi zamanla alıştı şimdi çok rahat hatta 3. doğurdu ama bu sefer yaş farkı var her ikisinde de rahat etti süreçi annenin iyi ayarlması lazım büyük olanı idare etmeli hadi gel beraber bezleyelim beraber doyuralım diyordu bol şans şimdiden bana kalsa ben 2. istiyorum oğlum doğduktan 2 ay sonra isteme başladım ama tık yok olmuyor :)

muhammed artık herşeyi anlıyor hadi çorabını getir diyorum getiriyor bezini al getir diyorum yatak odasından alıp geliyor birlikte mutfaga gidiyoruz çekiştire çekiştire mam mam diye bağırıyor bide yakkabıları alıp kapıya gidiyor bana byby yapıyor herşeye alkış istiyor kule yaptı alkış yemek yedi alkış otrdu alkış sürekli takdir bekliyor bu ara...

Neee ? 2. Mi? Bende korunma yolu arıyorum spiral taktirmayi düşünüyorum Allah korusun Allah isteyene versin
Ben de aslında sabırlı bir insan değilim. Çocuk sabırlı olmayı ogretiyor insana ama ikinciye hem cesaretim hem sabrım yok. Amaaaaa.... Ben kardeşsizliğin hep eksiklik olduğunu düşünüyorum. Yani kardeş şart ama Allah doğrusunu bilir... Hayırlısı neyse o olsun...

selin biz de neden olmuyor diye gün tutumaya başladık hadi bugun hadi 14. gün ama olmuyor...spiral herkese yaramıyor canım fazla kan kaybı olabilir aklında olsun.
Neee ? 2. Mi? Bende korunma yolu arıyorum spiral taktirmayi düşünüyorum Allah korusun Allah isteyene versin
canım amaç güzel bizimkide öperken tam ağzını açıyor tüm yüz salya oluyor :)

babasına benzetiyorlar canım ama bugün oğlum beni öptü hem de 20 kez gerçi tam öpücük değildi dilini değdiriyordu ama olsun amacı güzel yaaaa:)))

Haksever gerçekten yalnız değilsin yazmiyoruz ama çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz.niye zeynep yada eşin mutlu değil.

Hepimizin Bi gunu Bi gününü tutmuyabiliyor

Şunu bilelimki çocuk bakmak buyutmek çok zormus

Ben komşudan 6 aydır çekiyorum hatta burayada yazmistim

Anm elimden geleni yapıyorum çocuğa araba ne vermiyorum saat 7 den sonra vermiyorum yine gürültü oluyo diye kalorifere vuruyo pat pat bi ağla sesi duysun yine vuruyo

dahada çocuğu bagliycak değilim

yaramaz diyorum hırçın diyorum kabul ederse eder etmezse yeni ev arar

bellı ki daralmissin şimdi en zor zamanlarimiz ins 2 yaşından sonra daha kolay diyolar dorudur ins

Kizlar bebeleriniz sizi dinliyomu

Oğlum hiç dinlemiyo

Atma dersem hemen firlatiyo

Yapma dersem yapiyo

Isirma son hız devam.mor her yerim

Istedigin bişeyi vermeyince catlarcasina ağlama susmadan

Isim çok zor ins yuvada ne uyum sağlar

Ben ve babadan başka kimseye gitmiyo dakikalarda agliyo bagirarak
Bakalim büyüdükçe nolacak

Bide halen tabak çatal kaşık kullanmiyo saniyede hepsi yerde

Bi kere bile çatal ve kaşıkla ağzına goturmuyo

Araba metro otobüs gibi taşıtlarda 5 dk fazla oturmuyo indirin diye bagiriyo biyere gidemiyoruz

Ayrıca Kendi arabasini da sevmiyo

başka evleri sevmiyo kendi evinin her köşesini biliyo ya rahat oralarda bilmediği için rahat edemiyo

tv ve masalarına pat pat vuruyo misafirlikte

Aylık sorunumu yazdım diğer ay gorusuruz

tschuss

Nee çok derdim var

Hahaahhha bizimki de eline bisküvi verince hepsini ağzına atıyor. Sonra yutamıyor. Her seferinde hayır diyorum ısır diyorum. Gosterdiğim halde hep gözümün içine baka baka ağzına atıveriyor. Sonra da saklanıyor.
Ayrıca bugün kakasından kocaman çikolata ambalajı çıktı... Nerden buldu nasıl ağzına attı... Hayret birşey... Bu kadar dikkate rağmen...

Günaydın ,

bu atarlanmalar nedir ya 2. yaş sendromu mu anlamadım ki ben ,

banyo yapmak istemiyor ama denize girmek istiyor ,
altını açtırmıyor ama yıkatmıyor da nasıl temizleyeceğim bilmiyorum

Bizde dün gezdik hava güzeldi arada esiyordu hasta etmesek diye korktuk hep yürüdü gezdi mafetti bizi çok yorulduk derlerdi ya yürüyünce daha zor diye uykusu geldi uyumadi artık bebeklikten çıktı çocuk oldu telefonu alıyo o küçük parmağıyla basıp aciyo sayfa çeviriyor demin rehberdeki ilk insanı aramış fener açmış şifre koydum şimdi çok bilmiş oldular

Bu azi zormus bi azi çıktı iki azi şiş istah uyku kalmadı
canım bizimde 1. azımız çıkacak ama uyku düzenimiz 0 her 1 saatte bazen 45 dakikada bir kalkar. gece bu böyle. güjndüzde 1 saat belki uyuyor. bazen hiç uyumuyor. 1,5 saat uyusa şükür ediyorum. canım emir ateşlendi mi?

h

canım emir mete kafasına eserse dinliyo, esmesse hiiççç. umru değijl. ısırmamız yok çok şükür.

Yok ateş yapmadi jelibonum ama uyku berbat istah yok sayilir

Ayagimda uyumak istiyo
Bittim bırakınca hemen uyaniyo

Ağzına ne alırsa kusuyo du yememek için şükür iki gündür cikarmiyo

3 azi yeri şiş baya mahfolacagiz belki

Allah bize yawrularimiza kuvvet dayanma gücü versin

KIRK BİN KERE MAŞALLAH KIZINA.ALLAHIM KENDİ GİBİ BAHTINIDA GÜZEL EYLESİN..

Amin canim hepimizin evladini korusun gozetsin. Hepimizin evladinin gelecegini aydinlik olsun

Günaydın ,

bu atarlanmalar nedir ya 2. yaş sendromu mu anlamadım ki ben ,

banyo yapmak istemiyor ama denize girmek istiyor ,
altını açtırmıyor ama yıkatmıyor da nasıl temizleyeceğim bilmiyorum

Canim benim kizimda banyoda agliyodu top havuzlariyla hallettik onu. Altini acarken durmuyo bende once bebegini yatiriyorum oda gorcegi sekilde ayseeee gel altini alayim oggg olmus aferimmmmmm kizima misss oldu opuyorum bole buyuk hhareketler yapiyorum gelito boynuma atliyo yatiriyorum o bebekle bezle ugrasirken aliyorum altini cok zor oluyo bide buyuk tuvaletini yapinca zor oluyodu durmuyo kipirdiyo elliyodu onuda oyle hallettik. Bide you tubede cocuk sarkilari yazinca kesintisiz 45 dk cocuk sarkilari var onu aciyorum ali babaya felan bayiliyo hayvan sesleri cikariyo onunla yemek yediriyorum cidden erken 2 yas sendromundalar disler huzursuzluk uykusuzluk istahsizlik herseyi ben yaparim havalari o yuzden zor sularina gitmek lazim goz altinda ozgur kalmaya ihtiyaclari var cok fevri bizimkide :)))

Alttanda bi azimiz gorundu dis jeliyle sanirim biraz daha kolay geciyo geceler parol veriyorum dis jeli surup yatiriyorum rahatliyo vermek istemiyorum ama osa bende maf oluyoruz herseyimiz gidiyo duzen kalmiyo bole biraz kontrollu iyi oluyoruz

amin canım amin. bizdede ateş yok ama bu gece toplasan 4 saat uyumuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…