- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Normal canım bizimkide aynısını yapıyo iki parmağıyla tutup soğan kabuğu bile getiriyo vurur sert bakınca sarılır gulersem dahada vurur
canım bizimki 10. ayda kapandı.Normal tabi ki:) Zeynep de buzdolabından yumurta alıp herkese dağıtıyor:) ayrıca her gün dayak yiyorum:) önemli olan ağzına atmaması her bulduğunu... Ama maalesef yerde birşey bulunca hoop mideye... Geçen karınca yiyordu. Zor aldım elinden :)
Kıslar bebeginizin bıngıldağı ne durumda
Oglumun ki halen nerdeyse 2.5 cm büyüklüğünde açık
Dün aşı için gittik göstermeyi ve sormayı unuttum
Diğer randevu bi ay sonra
Acaba 14 aylık ta bu kadar açıklık normalmi ki
Çooook haklısın. Ben çalışıyorum. Haftasonları ben de bunalıyorum. Hatta bu ev hanımları nasıl idare ediyor diyorum. Kendimi butun gün ev bebek dusunemiyorum. Ayrıca ben ne yemek yapıyorum ne de ev temizliyorum... Buna rağmen dayanamazdım. Zeynep'in yemeklerini bile ben yapmam... Bilmem çünkü yemek yapmayı... Şimdi siz de bana kızacaksınız ama annem çocukluğumuzdan beri yemek yapmayı temizliği oğrenmeyin oğrenirseniz yapmak zorunda kalırsınız demişti. Ben oğrenmedim çok da mutluyum. :)kızlar size bişey yazacam ama bana kızmayın enerjimin bittiğini düşünüyorum bazen istemsiz muhammed e kızıyorum yada ağlama nöbetleri geçiriyorum oğlum olsun diye çok savaştım ama bütün gün onunla aynı evde olmak sabah artık 6.30 da uyanıyor özel yemek yap yok onu begenmedi başka bişey yap evi temizle eşime yemek yap sonra ütü yap sürekli aynı işler eve gelene hazırlık yap kimse sana nasılsın demiyor ben mi çok abartıyorum onuda bilmiyorum ama çok sıkıldım bazen halası muhammed i istiyor ona bırakıp tek başıma tatile gidesim var ama yapamam onuda biliyorum bu sefer de ona haksızlık ettim gibi geliyor eşime de çok kızmaya başladım adam 5 dk geç gelse evde terör estiriyorum yorgun olsa erkek uyusa kızıyorum her şey gözüme batıyor bu sefer de kötü anneyim diye ağlıyorum
Ayni şeyleri bence hepimiz yaşıyoruz reyyan.kızlar size bişey yazacam ama bana kızmayın enerjimin bittiğini düşünüyorum bazen istemsiz muhammed e kızıyorum yada ağlama nöbetleri geçiriyorum oğlum olsun diye çok savaştım ama bütün gün onunla aynı evde olmak sabah artık 6.30 da uyanıyor özel yemek yap yok onu begenmedi başka bişey yap evi temizle eşime yemek yap sonra ütü yap sürekli aynı işler eve gelene hazırlık yap kimse sana nasılsın demiyor ben mi çok abartıyorum onuda bilmiyorum ama çok sıkıldım bazen halası muhammed i istiyor ona bırakıp tek başıma tatile gidesim var ama yapamam onuda biliyorum bu sefer de ona haksızlık ettim gibi geliyor eşime de çok kızmaya başladım adam 5 dk geç gelse evde terör estiriyorum yorgun olsa erkek uyusa kızıyorum her şey gözüme batıyor bu sefer de kötü anneyim diye ağlıyorum
Bir de bu soyledikleriniz biraz fazla mukemmeliyetçilikten oluyor farkında mısınız? Eskiden 6-7 hatta daha çok çocuk yapan insanlar ne yapıyormuş bir duşun. Salıyolarmış etrafa... Çocuğumun annesi babası çok kardeşe sahip bir sorun anneanne babaannenize o çocuklar sağlıklı buyumedi mi? Elbette buyudu. Mesela Reyyan yemeği beğenmiyor başka yapıyorum diyorsun. Bu da mukemmeliyetçilik. Halbuki acıkan çocuk yer... Biz çok mükemmel yetiştirmek istiyoruz. Bundan kaynaklanıyor. Biraz kaderci olmak lazım bence. Yanlış mı düşünüyorum?Ayni şeyleri bence hepimiz yaşıyoruz reyyan.
Çocuğa çokta kızıyorum bazen öyle an oluyoki malesef silkeliyorum.eşimle çok tartistigim oluyo.
Yani kısaca eskisi biz değiliz.bebekle hayatlarimiz psikolijim iz duygu düşünceleriniz baya değişti.
Tatil iyi fikir tabi oğlun dan ayrı kalabilirsen..bende o cesaret yok.bigün bile teyzesine bırakamadim
Ama sen ikinci bebeği istiyodun eminmisin bunu iii dusun
Hayatın dahada degisecek
Hani bu tedaviyle oldu diye acele ediyorsan böyle düşünme bence
Farzetki ikinci bebegin oldu yaw sen sağlıklı düşünen psikolijisi mükemmel bir anne olabilecekmisin
iki ayrı sorumluluk yükleneceksin çünkü.
Çünkü muhammed de küçük daha
Oo eskilerle bu zamani kıyaslarsak işin icinden cikamayizki.ben hep şunu derim eskilere gerçekten allah o zamana ve imkanlara göre güç sağlık sabır vermiş.şimdi öyle değil.eskiler maşallah tarlada bahçede sağlıklı bebek dogururken şimdi çoğunluk özel hastanede doğurur özel odada yatiyoruz.bence eskiyle kıyaslamak yanlış.B
Bir de bu soyledikleriniz biraz fazla mukemmeliyetçilikten oluyor farkında mısınız? Eskiden 6-7 hatta daha çok çocuk yapan insanlar ne yapıyormuş bir duşun. Salıyolarmış etrafa... Çocuğumun annesi babası çok kardeşe sahip bir sorun anneanne babaannenize o çocuklar sağlıklı buyumedi mi? Elbette buyudu. Mesela Reyyan yemeği beğenmiyor başka yapıyorum diyorsun. Bu da mukemmeliyetçilik. Halbuki acıkan çocuk yer... Biz çok mükemmel yetiştirmek istiyoruz. Bundan kaynaklanıyor. Biraz kaderci olmak lazım bence. Yanlış mı düşünüyorum?
yok aslında mükemmel anne olayım diye bir cabam yok sadece bebeğim vicdanlı allahı anneyi babayı bilen biri olsun yeter inan şartlar değişti eskisi gibi değil,kaderci olmak bilemiyorum yapamam ben bunu.Ayni şeyleri bence hepimiz yaşıyoruz reyyan.
Çocuğa çokta kızıyorum bazen öyle an oluyoki malesef silkeliyorum.eşimle çok tartistigim oluyo.
Yani kısaca eskisi biz değiliz.bebekle hayatlarimiz psikolijim iz duygu düşünceleriniz baya değişti.
Tatil iyi fikir tabi oğlun dan ayrı kalabilirsen..bende o cesaret yok.bigün bile teyzesine bırakamadim
Ama sen ikinci bebeği istiyodun eminmisin bunu iii dusun
Hayatın dahada degisecek
Hani bu tedaviyle oldu diye acele ediyorsan böyle düşünme bence
Farzetki ikinci bebegin oldu sen sağlıklı düşünen psikolijisi mükemmel bir anne olabilecekmisin
iki ayrı sorumluluk yükleneceksin çünkü.
Çünkü muhammed de küçük daha
B
Bir de bu soyledikleriniz biraz fazla mukemmeliyetçilikten oluyor farkında mısınız? Eskiden 6-7 hatta daha çok çocuk yapan insanlar ne yapıyormuş bir duşun. Salıyolarmış etrafa... Çocuğumun annesi babası çok kardeşe sahip bir sorun anneanne babaannenize o çocuklar sağlıklı buyumedi mi? Elbette buyudu. Mesela Reyyan yemeği beğenmiyor başka yapıyorum diyorsun. Bu da mukemmeliyetçilik. Halbuki acıkan çocuk yer... Biz çok mükemmel yetiştirmek istiyoruz. Bundan kaynaklanıyor. Biraz kaderci olmak lazım bence. Yanlış mı düşünüyorum?
Sağlık ocağında kan tahlili yok mu? Devlet hastanesinde mi yaptırmak gerekiyor?Evi bi dagittim bi dagittim dormayin nasil toparlancam bilmiyorum fazlalik esya mobilya kiyafet hepsini postalicam butun yatak odasi dolap cekmece bosattim misafir odama tek tek didikliyip ayiricam nasil becericem bilmiyorum ama dagittim mecbur toplancak(( yorgunum mutsuzum 6 gundur bi damla leke geliyo adetim sokulmuyo sinir asabiyet hat safhada namaz kilmiyorum adetim diye adet degilim sıkınti oldu bana adet miyimdegol miyim diye offf (( ole iste yarin zeynebi saglik ocana mi gotursem ama kan tahlili yapmiyolar ki orda pofff
Çooook haklısın. Ben çalışıyorum. Haftasonları ben de bunalıyorum. Hatta bu ev hanımları nasıl idare ediyor diyorum. Kendimi butun gün ev bebek dusunemiyorum. Ayrıca ben ne yemek yapıyorum ne de ev temizliyorum... Buna rağmen dayanamazdım. Zeynep'in yemeklerini bile ben yapmam... Bilmem çünkü yemek yapmayı... Şimdi siz de bana kızacaksınız ama annem çocukluğumuzdan beri yemek yapmayı temizliği oğrenmeyin oğrenirseniz yapmak zorunda kalırsınız demişti. Ben oğrenmedim çok da mutluyum. :)
Canim ya cok tebrik ederim, ne guzel kizinin kardesi olacak oyle dusun :) ikinciler cok kolay buyuyormus diyorlar :)Kizlar saglik ocana gittim ayaklarina kansizliktan olabilir dedi 6 gundur adet olcam gb olmadim butun evide ksldirdim doktum temizlik yapiyorum gitmisken test yapim dedim ve hamileyim..... ne dicemi ne dusuncemi bilmiyorum 6 sene doktor koseleronde evlat icin agladim cok ama cok zor bi cocuk zeynep nabcam bilmiyorum ama rabbim bilir en guzelini...
Saol canim tabi rabbim aratmasin zeynebi 6 sene sonra kavustum hep aratmadin dedim ama cok kucuk zeynep bana cok ihtiyaci var yetebilirim ins. Bogazim dugum dugum kendimi degil onlari dusunuyorumCanim ya cok tebrik ederim, ne guzel kizinin kardesi olacak oyle dusun :) ikinciler cok kolay buyuyormus diyorlar :)
hic uzulme, su akar yolunu bulur...Saol canim tabi rabbim aratmasin zeynebi 6 sene sonra kavustum hep aratmadin dedim ama cok kucuk zeynep bana cok ihtiyaci var yetebilirim ins. Bogazim dugum dugum kendimi degil onlari dusunuyorum
Kizlar saglik ocana gittim ayaklarina kansizliktan olabilir dedi 6 gundur adet olcam gb olmadim butun evide ksldirdim doktum temizlik yapiyorum gitmisken test yapim dedim ve hamileyim..... ne dicemi ne dusuncemi bilmiyorum 6 sene doktor koseleronde evlat icin agladim cok ama cok zor bi cocuk zeynep nabcam bilmiyorum ama rabbim bilir en guzelini...
ÇOK Sevindim ...
evet çok zor olacak ama sen şanlısın doğal yolla bir bebeğin daha olacak , kızının kardeşi değil ileride en yakın arkadaşı olacak
ve en güzeli de 1 defa zor günleri geçirip sonra ayaklarını uzatıp sanat eserini izleyeceksin.
Rabbim sana bu mucizeyi verdiyse hiç üzülme sıkı sıkı sarıl ona
şuan yanında olmak sana sıkı sıkı sarılmak isterdim güçlü ol sen kızına da yeni bebeğine de yetersin hiç düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?