- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
tebrikler canım rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin zeynep kendini kurtardı artık yakında konuşmaya da başlar hiç canını sıkma darısı bana olsun :)Kizlar saglik ocana gittim ayaklarina kansizliktan olabilir dedi 6 gundur adet olcam gb olmadim butun evide ksldirdim doktum temizlik yapiyorum gitmisken test yapim dedim ve hamileyim..... ne dicemi ne dusuncemi bilmiyorum 6 sene doktor koseleronde evlat icin agladim cok ama cok zor bi cocuk zeynep nabcam bilmiyorum ama rabbim bilir en guzelini...
Saol canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins zeynep biraz sakinlesir bende daha sakin ve sabirli olabilirim su bi haftadir acayip asabiydim adetmiyim degil miyim diye icim tuhaf simdi banyomu yaptim namazimi kilip kuran okucam icim ferahlar ins neylerse guzel eyler ustesinden gelebilirim ins. Emmek istiyo nabicam emzirme diyolar sut vurur diyolar kafam karisik yarin ogrenelim kesin de doktorada sorarimtebrikler canım rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin zeynep kendini kurtardı artık yakında konuşmaya da başlar hiç canını sıkma darısı bana olsun :)
Canim tebrikler cok sevindim..canim herseyde var bi kismet bak ne guzel tedavisiz hamile kaldin...darisi istiyenlerin basina.Kizlar saglik ocana gittim ayaklarina kansizliktan olabilir dedi 6 gundur adet olcam gb olmadim butun evide ksldirdim doktum temizlik yapiyorum gitmisken test yapim dedim ve hamileyim..... ne dicemi ne dusuncemi bilmiyorum 6 sene doktor koseleronde evlat icin agladim cok ama cok zor bi cocuk zeynep nabcam bilmiyorum ama rabbim bilir en guzelini...
Saol canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins zeynep biraz sakinlesir bende daha sakin ve sabirli olabilirim su bi haftadir acayip asabiydim adetmiyim degil miyim diye icim tuhaf simdi banyomu yaptim namazimi kilip kuran okucam icim ferahlar ins neylerse guzel eyler ustesinden gelebilirim ins. Emmek istiyo nabicam emzirme diyolar sut vurur diyolar kafam karisik yarin ogrenelim kesin de doktorada sorarim
amin canim sagol birazdan doktora gidicez bakalim ne var gorucez saka gb tekrar hamile olmak yani o uzun yola yeniden giricem kendimi cok yorgun hissediyorum tuhafCanim tebrikler cok sevindim..canim herseyde var bi kismet bak ne guzel tedavisiz hamile kaldin...darisi istiyenlerin basina.
Aylardır giremedim sayfaya az önce girdim ve sadece en son sayfayı okudum çok şaşırdım ve de çok sevindim canım ilk önce sana yazayım sonra kendimden bahsederim :)
Kendine güven canım sen çok çok iyi bir annesin eminim çok iyi başedersin. Evet Zeynep zor bir bebek ama çok da akıllı hiç zorluk çıkarmaz sana inşallah Hele bir kaç yıl sonra çok rahat olacaksın herşey çok güzel olacak içini ferah tut
İyi geceler güzel anneler umarım hepiniz ve tatlı kuzularınız çok iyidir.
Çooook uzun zamandır giremedim. Çok karışık biz de durumlar Eşim işi bıraktı problem yaşadı çalıştığı firmayla ben ücretsiz izindeyim 1aydan fazla memleketlere felan gittik.Sonra yeni.bir firmada ve şehirde ise girdi 1aydir orada biz anneanneye geldik. İş düzenini kurup ev bulana kadar buradayız Sonra taşınıyoruz inşallah gerci haberi olan arkadaşlar vardır belki ben öğretmenim yönetmelik değişti eşi özel sektörde çalışan devlet memurlarınin es durumu tayiniyle esinin yanına gidebilmesi cok zorlasti. Eskiden 2yil içerisinde 360gun sigorta iken simdi aynı ilde 3 yıl kesintisiz sigorta istiyorlar. Esim 1ay önce başladı hem farklı bir il hem 1ay işsiz kaldı sigorta kesildi bakalım ne olacak bu iş degişmezse 3 yıl nasıl ayri kalırız bilmiyorum. Birde eşim inşaat mühendisi zaten bir yerde 3,4 yıl anca kalıyor bir ömür bir araya gelmemiz problem olacak onun sıkıntısı mahvetti beni bakalım ne olacak
Kuzuya gelirsek Muhammed iyi cok şükür babasına çok düşkün her gün onu sayıklıyo2gun önce kontrole gittik kıyafetle tam 11kilo geldi tamamen giyinikdi 10.700 civarı olur sanırım. Boy 82cm. Artık resmen koşuyor Her hareketi anlam kazandı resmen çok çabuk büyüdüler.Bir sürü yeni kelime öğrendi bu ara bir de sevgisini belli etmeyi :) çok uzun ensesini tamamen kapatıp omzuba gelen kıvırcık saçlarımız vardı onlara veda ettik babamız gitmeden saçlar gidince çok değişti kocaman adam oldu sanki :))
Cok uzun yazdım okuyanlar hakkınızı helal edin.Insallah bundan sonra fırsat bulup yazarim iyi geceler herkese :)
Kizlar saglik ocana gittim ayaklarina kansizliktan olabilir dedi 6 gundur adet olcam gb olmadim butun evide ksldirdim doktum temizlik yapiyorum gitmisken test yapim dedim ve hamileyim..... ne dicemi ne dusuncemi bilmiyorum 6 sene doktor koseleronde evlat icin agladim cok ama cok zor bi cocuk zeynep nabcam bilmiyorum ama rabbim bilir en guzelini...
Saol canim benim hic cesaretim yoktu 1 yasina kadar tam korunduk gecen ayda kistim var diye bu ay dikkat etmedim ama ne bilim iste olcagi varmis ne yapicam hic bilmiyorum daha hrsey cok taze suan hastanedeyiz esim kizimin pesinde kosuyo daha o bebek aksamdan beri bakip bakip agliyorum yazik olcak diye cok uzuluyorum rabbim cok buyuk sabir ve kuvvet versin babana ins iyi olur. Bizim zeynepler ayni bbizimde kan sinirda surup vericem ben dun basladik istah acar diyolar hem ins yuruyunce duzelir canim zaten hepsi paytak yuruyo :)Tebrik ederim... çok sevindim. arka arkaya iki bebiş çok güzel olacak inşallah... ben de çok özeniyorum ama cesaretm yok maalesef
Biz de Dün Zeynep'i kontrole götürdük. kan değerlerinde hemoglobin biraz düşüktü. sonra yeni test istedi dr. ikinncisnde iyi çıktı şükür. bir de kendi kendine tam olarak yürüyemiyor ya... ayağını biraz yan basıyordu. dr. ortopedist görsün dedi. ortopedist gördü. birşey yok ama röntgen çekilsin içimiz rahat etsin dedi. röntgen sonucunu gösterdik. o da gayet iyi. genetiktir dedi. kendi kendine yürüsün düzelir dedi. gerçekten babası da yan basar. neyse şimdilik böyle
Saol canim benim hic cesaretim yoktu 1 yasina kadar tam korunduk gecen ayda kistim var diye bu ay dikkat etmedim ama ne bilim iste olcagi varmis ne yapicam hic bilmiyorum daha hrsey cok taze suan hastanedeyiz esim kizimin pesinde kosuyo daha o bebek aksamdan beri bakip bakip agliyorum yazik olcak diye cok uzuluyorum rabbim cok buyuk sabir ve kuvvet versin babana ins iyi olur. Bizim zeynepler ayni bbizimde kan sinirda surup vericem ben dun basladik istah acar diyolar hem ins yuruyunce duzelir canim zaten hepsi paytak yuruyo :)
:))) banada korku filmi gb geliyo suan uykularim kacti simdiden ikisini birden bezlicem 2 izim varmis gb dusunmem lazim artik :)zor gibi görünebilir ama hassas bir dönemdesin. o yüzden olumsuz düşünme. aksine çok mutlu olmalısın. Allah'ın vardır bir bildiği... benim de ablamla aramızda 17 ay var. hem destek oluyor kardeşler birbirlerine. bebeğin doğduğunda Zeynep Neredeyse 2 yaşında olacak. düşünsene ona bez getirecek, yavrum kardeşinin altını değiştirelim diyeceksin... :) ayyy düşündüm de çok zevkli olacak. :) tadını çıkar...
canım allah yardımcın olsun eşten ayrı olmak zor umarım bir araya gelirsiniz muhammed baranın iyi olmasına sevindim neler konuşuyor ufaklık bizimki bu ara eşyaları yere atıp gitti diyor bazen balonu havaya atıp attı diyor balon yere düşse bile havada arıyor :)İyi geceler güzel anneler umarım hepiniz ve tatlı kuzularınız çok iyidir.
Çooook uzun zamandır giremedim. Çok karışık biz de durumlar Eşim işi bıraktı problem yaşadı çalıştığı firmayla ben ücretsiz izindeyim 1aydan fazla memleketlere felan gittik.Sonra yeni.bir firmada ve şehirde ise girdi 1aydir orada biz anneanneye geldik. İş düzenini kurup ev bulana kadar buradayız Sonra taşınıyoruz inşallah gerci haberi olan arkadaşlar vardır belki ben öğretmenim yönetmelik değişti eşi özel sektörde çalışan devlet memurlarınin es durumu tayiniyle esinin yanına gidebilmesi cok zorlasti. Eskiden 2yil içerisinde 360gun sigorta iken simdi aynı ilde 3 yıl kesintisiz sigorta istiyorlar. Esim 1ay önce başladı hem farklı bir il hem 1ay işsiz kaldı sigorta kesildi bakalım ne olacak bu iş degişmezse 3 yıl nasıl ayri kalırız bilmiyorum. Birde eşim inşaat mühendisi zaten bir yerde 3,4 yıl anca kalıyor bir ömür bir araya gelmemiz problem olacak onun sıkıntısı mahvetti beni bakalım ne olacak
Kuzuya gelirsek Muhammed iyi cok şükür babasına çok düşkün her gün onu sayıklıyo2gun önce kontrole gittik kıyafetle tam 11kilo geldi tamamen giyinikdi 10.700 civarı olur sanırım. Boy 82cm. Artık resmen koşuyor Her hareketi anlam kazandı resmen çok çabuk büyüdüler.Bir sürü yeni kelime öğrendi bu ara bir de sevgisini belli etmeyi :) çok uzun ensesini tamamen kapatıp omzuba gelen kıvırcık saçlarımız vardı onlara veda ettik babamız gitmeden saçlar gidince çok değişti kocaman adam oldu sanki :))
Cok uzun yazdım okuyanlar hakkınızı helal edin.Insallah bundan sonra fırsat bulup yazarim iyi geceler herkese :)
Kese gorundu sadece 15 gun sonra yine bakcaz dedi vitamin progrstan verdi emzirme kasilma yapar dusugu tetikler dedi ondanda leke olabilir dedi emzirme kesinlikle dedi kist yok dedi bakalim beklicez bol yat dinlen nasil olcaksa dedi zeynebi gorunce
Dis gebelik degil kese yerinde dedi
Bu arada cin takvimine de baktim saka gb ama 24 saat olmadan aliscaz galiba bu duruma erkek diyo cin takvimi bakalim ne olcak 2. De de cinsiyet heycani oluyo sanirim hamileleri gorunce aglicam geldi daha dogum korkumu unutmadim nasil dogurcam :))) esim pert oldu zeyneple hastanede ikimizde nabcaz diyip duruyoruz simdi kayinvaldem yolda geliyo dinleniriM biraz
Isin çok zor allah kolaylik versin maddi manevi yipratici olabilir allah ayarlamıştır herseyi daha geçen gorumcen için derken allah sana nasip ettiKese gorundu sadece 15 gun sonra yine bakcaz dedi vitamin progrstan verdi emzirme kasilma yapar dusugu tetikler dedi ondanda leke olabilir dedi emzirme kesinlikle dedi kist yok dedi bakalim beklicez bol yat dinlen nasil olcaksa dedi zeynebi gorunce
Bu arada cin takvimine de baktim saka gb ama 24 saat olmadan aliscaz galiba bu duruma erkek diyo cin takvimi bakalim ne olcak 2. De de cinsiyet heycani oluyo sanirim hamileleri gorunce aglicam geldi daha dogum korkumu unutmadim nasil dogurcam :))) esim pert oldu zeyneple hastanede ikimizde nabcaz diyip duruyoruz simdi kayinvaldem yolda geliyo dinleniriM biraz
özgecim Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah kolayca doğurur kolayca büyütürsün, sağlıklı mutlu bahtı açık olsun evlatlarının...zeynep çok akıllı, kardeşini çok iyi korur, oynatır, bak her şey daha kolay olacak, inşallah bol bol sütün olur iştahlı rahat bir bebeğin olur...Saol canim benim hic cesaretim yoktu 1 yasina kadar tam korunduk gecen ayda kistim var diye bu ay dikkat etmedim ama ne bilim iste olcagi varmis ne yapicam hic bilmiyorum daha hrsey cok taze suan hastanedeyiz esim kizimin pesinde kosuyo daha o bebek aksamdan beri bakip bakip agliyorum yazik olcak diye cok uzuluyorum rabbim cok buyuk sabir ve kuvvet versin babana ins iyi olur. Bizim zeynepler ayni bbizimde kan sinirda surup vericem ben dun basladik istah acar diyolar hem ins yuruyunce duzelir canim zaten hepsi paytak yuruyo :)
Isin çok zor allah kolaylik versin maddi manevi yipratici olabilir allah ayarlamıştır herseyi daha geçen gorumcen için derken allah sana nasip etti
vuhuuuuuuuv bomba haberkorunmayi beceremiyoruz, korkuyorum diyordun ya; hakikaten becerememissiniz :) :)
cok tebrik ederin canim. hic uzulme. benim arkadasimin tup bebekten sonra kazara hamile kaldi. nasil olacak falan derken, 2. si de buyudu. 2 si de kiz onun. senin de oyle olursa var ya tadindan yenmez. azicik bunalir yorulursun ama 5 sene sonra senden rahati olmaz.
bebis kac haftalikmis? hadi hamilelik takvimi yap da gozumuz senlensin :)
:))) banada korku filmi gb geliyo suan uykularim kacti simdiden ikisini birden bezlicem 2 izim varmis gb dusunmem lazim artik :)
İyi geceler güzel anneler umarım hepiniz ve tatlı kuzularınız çok iyidir.
Kese gorundu sadece 15 gun sonra yine bakcaz dedi vitamin progrstan verdi emzirme kasilma yapar dusugu tetikler dedi ondanda leke olabilir dedi emzirme kesinlikle dedi kist yok dedi bakalim beklicez bol yat dinlen nasil olcaksa dedi zeynebi gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?