2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Canim ben kupe takmayi sevmiyorum anneme diyorum keske kulaklarimi deldirmeseydin..ondan kararsizim diyorum kendi karar versin deldirmek icin..

slm anneler uzun zamandır yoktum. giremiyordum bir türlü. geldim geçmişi biraz okuyayım geçmiş anneler gününüzü kutlayayım , birde ikinci bebeğim geliyor haberini vereyim dedim ki ne göreyim haksever ile aynı durumdayız. benimkine de doktor aralık ayının 8 i dedi.:)) aslında mutlumuyum bu haber için bilmiyorum, sadece tuhafım. sanki ben ben değilim. şaşkın ördek gibiyim. benim dışımda herkes sevindi galiba bir ben alışamadım. okul, yemeyen yaramz oğlum, ev işi derken bu ikincisi birz tepetaklak olcam galiba.biraz da tırsıyorum zaten çöp adama döndüm gibi 64 den 56 ya düştüm. iki haftadır sütten kestim ama Allah şahit hiç istemiyordum sütten kesmeyi , oğlumdan daha çok bana koydu. bolken kesmek zorunda kalmak. yazamadım uzun zamandır şaşkınlık, sütten kesmek, oğlumun ateşinin iki üç gün hiç düşmemesi derken çok yoruldum tiroitim de artmış inanır ısınız sabah kalktığımda akşam olsa da yatsam diyorum:((ama bugünü verene de şükür. doktora ilki tedaviyle oldu dedim doktorun cevabı bu beleş desene dedi:)) eşime zamansız dedim süt lazım oğluma eşim dediki sen olmadığın zamanlarda ona en yakın arkadaşı bırakacaksın sütü yeterli aldı ama kardeş her zaman lazım dedi. gördüğünüz gibi her şey bu ikincisindden yana Allahıma şükürler olsun daha ne durumlar var. ben iki çocukla mı yapamayacağım değil mi:( aslında kendimi avutmaya çalışıyorum çünü korkuyorum) kalbim ddeli gibi, gece uykuları zaten haram şimdi yine doktora gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim çocuklarıma sağlık versin.

iyi günler hipp biberon maması kullanan var mı ben daha önce kullanmamıştım eşim almış kıvamı çok koyu biberondan çok zor geçiyor bu normal mi yoksa mama bozuk mu

haksever canım yoksa sende mi hamilesin. ben de hamileyim:))

Ay ayni ruh halinde ve durundayiz arti sen calisiyosun allah kolaylik versin ben cuma gidicem kalbini duymaya saka gb 2014 subat 2015 aralik annesiyiz ikimizde ikimizinde ilki tedaviyle zor oldu ikinci beles :))) ay inanmiyorum ya tebrikler canim ins. Hayirli olur ikimiz icinde optummm. Sen kalbini duydun mu?

B
iyi günler hipp biberon maması kullanan var mı ben daha önce kullanmamıştım eşim almış kıvamı çok koyu biberondan çok zor geçiyor bu normal mi yoksa mama bozuk mu
Ben hep Hipp kullandım. Biberondan geçiyor sorun yok. Ama karton kutu değil de teneke kutu kullanıyorum çünkü kıvamları farklıymış. Fazla mı koydun acaba suyuna göre? Ya da son kullanmantarihine baktın mı? İyi çalkalamak gerekiyor yoksa topak oluyor. Suyu 40 dereceyi geçerse de topak oluyor.

Günaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Ben deldirmeyeceğim şimdilik çünkü diğer çocuklarla oynarken kulağını falan çeker kupesini almak için diye düşündüm. Bir de kucuk kupe olsa çıkar da yutar falan diye korkuyorum. Ben mi çok huyluyum :) ben de takı sevmem o yüzden acele etmiyorum

Kizlar benim karnim en az 7 aylik gb deliricem gaz mi cocuk mu bilmiyorum bide bole fildir fildir bisi var icimde zeynebi 5/6 ayda zor hissediyodum cocuk olamaz fiyorum ama resmen donuyo gb :) kafayi mi yedim bilmiyorum. Simdiden sezeryan yerim cizliyo bazen nasil sisince acir allah bilir :(

Bide herkez bu sene ikiz senesi diyo cidden korku filmi gb cumayi bekliyorum arkadasim ikiz dogurdu 12 gunluk dun gormeye gittik 2 dakka alamadim kucama huhuu :(( nasil basa doncez :)

Bide o arkadasim hep tek dediler cinsecinsiyetini ogrenmeye gidince gorduler iikiz oldugunu tam şok yani pofff allah bilir hayirlisini verir ins.

9-18 kg oto koltuğu römer aldım ben. Oturuyor. Uyuyunca da biraz yatış pozisyonuna geçiyor. Ama bundan önce 9 kg ye kadar olan koltuğu concord idi. Butun oto koltukları terletiyor. Üstüne biraz ince tulbent falan koymak gerekiyor. Ayrıca ben de sol tarafa mı sağ tarafa mı koymak gerek bilmiyorum. Türkiye de herkes sola koyuyor ama internetten diğer ulkelerdeki kullanıma baktım hep sol.

Canim römer in hangi markasi. Isofixliyse bizjm arabada yok. Kemerli almak zorundayiz. Esime soliykm en iyisi arabayi ust modedeğiştirinizsin :)

Kizlar benim karnim en az 7 aylik gb deliricem gaz mi cocuk mu bilmiyorum bide bole fildir fildir bisi var icimde zeynebi 5/6 ayda zor hissediyodum cocuk olamaz fiyorum ama resmen donuyo gb :) kafayi mi yedim bilmiyorum. Simdiden sezeryan yerim cizliyo bazen nasil sisince acir allah bilir :KK43:

Bide herkez bu sene ikiz senesi diyo cidden korku filmi gb cumayi bekliyorum arkadasim ikiz dogurdu 12 gunluk dun gormeye gittik 2 dakka alamadim kucama huhuu :KK43:( nasil basa doncez :)

Bide o arkadasim hep tek dediler cinsecinsiyetini ogrenmeye gidince gorduler iikiz oldugunu tam şok yani pofff allah bilir hayirlisini verir ins.

Anam ikiz zor ya. Allah sabir versin. Arkadasimjn ikizleri var iki dk durmuyolar

Kulak bende deldirmicem. Buyuyunce nereden istiyorsa deldirsin. Altin kupe taksak hirsiz mirsiz saldirir. Sahte taksak yara falan olabilir. Kucuk cocuklarin bileklerindeki altin bilezigi calmaya calismislar. Clk onceden haberde duymustum.

Canim römer in hangi markasi. Isofixliyse bizjm arabada yok. Kemerli almak zorundayiz. Esime soliykm en iyisi arabayi ust modedeğiştirinizsin :)

Anam ikiz zor ya. Allah sabir versin. Arkadasimjn ikizleri var iki dk durmuyolar

İsofixli olanı... Modeli neydi arabadan bakıp yazarım. İsofix çok daha sabitliyor. Diğer modelini bilmiyorum

Ay ayni ruh halinde ve durundayiz arti sen calisiyosun allah kolaylik versin ben cuma gidicem kalbini duymaya saka gb 2014 subat 2015 aralik annesiyiz ikimizde ikimizinde ilki tedaviyle zor oldu ikinci beles :))) ay inanmiyorum ya tebrikler canim ins. Hayirli olur ikimiz icinde optummm. Sen kalbini duydun mu?
canım normalde kalp atışları 6-7 olmadı 8 haftada duyulmuyor mu? altta 10 hafta yazıyor. acaba o mu yanlış?

canım ben şu gdo mevzusu çıkana kadar aptamil kullandım. toz halindekinden. sonra zaten bıraktık. şimdi gece yatarken be gün içinde 7-8 günde bir gündüzleri istiyor. ama artık cicibebe katıyorum süte o kadar. mama bozuk olabilir belki canım.

canım normalde kalp atışları 6-7 olmadı 8 haftada duyulmuyor mu? altta 10 hafta yazıyor. acaba o mu yanlış?
Ben zeynebi 5. Haftada gordum Ama vajinal muaneydi 3 ay ole bakildi fakultede bana sonra karnimdan bakildi. Doktorda kese 7 haftalik gorunuyo ama kalp diduyulmuyo dedi ozele gittim ama oranin utrasyonlari cokta iyi degil herelde. Kesin oolsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Bakalim cuma ne olucak

slm anneler uzun zamandır yoktum. giremiyordum bir türlü. geldim geçmişi biraz okuyayım geçmiş anneler gününüzü kutlayayım , birde ikinci bebeğim geliyor haberini vereyim dedim ki ne göreyim haksever ile aynı durumdayız. benimkine de doktor aralık ayının 8 i dedi.:)) aslında mutlumuyum bu haber için bilmiyorum, sadece tuhafım. sanki ben ben değilim. şaşkın ördek gibiyim. benim dışımda herkes sevindi galiba bir ben alışamadım. okul, yemeyen yaramz oğlum, ev işi derken bu ikincisi birz tepetaklak olcam galiba.biraz da tırsıyorum zaten çöp adama döndüm gibi 64 den 56 ya düştüm. iki haftadır sütten kestim ama Allah şahit hiç istemiyordum sütten kesmeyi , oğlumdan daha çok bana koydu. bolken kesmek zorunda kalmak. yazamadım uzun zamandır şaşkınlık, sütten kesmek, oğlumun ateşinin iki üç gün hiç düşmemesi derken çok yoruldum tiroitim de artmış inanır ısınız sabah kalktığımda akşam olsa da yatsam diyorum:KK43:(ama bugünü verene de şükür. doktora ilki tedaviyle oldu dedim doktorun cevabı bu beleş desene dedi:)) eşime zamansız dedim süt lazım oğluma eşim dediki sen olmadığın zamanlarda ona en yakın arkadaşı bırakacaksın sütü yeterli aldı ama kardeş her zaman lazım dedi. gördüğünüz gibi her şey bu ikincisindden yana Allahıma şükürler olsun daha ne durumlar var. ben iki çocukla mı yapamayacağım değil mi:KK43: aslında kendimi avutmaya çalışıyorum çünü korkuyorum) kalbim ddeli gibi, gece uykuları zaten haram şimdi yine doktora gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim çocuklarıma sağlık versin.
Pinarcim tebrikler..senin adina cok sevindim.darisi isteyenlerin basina..buarada ben Dogum yaptigimdan beri adet olmadim..bakalim ne zaman olucam..

Arkadaşlar merhaba, hamile olanları çok çok kutlarım, sağlıkla doğumlarını da görürsünüz umarım, umarım her şey çok çok kolay olur, güzel uyurlar, güzel yerler, uslu bebeler olurlar da annelerini hiç yormazlar :)

Ben size bir duyurumsu yapacağım; benim bir akrabam mevlüt, doğum günü için süsler, tütüler, kurabiyeler vs yapıyor, eğer ihtiyacı olanınız varsa veya tanıdığınız varsa bana özelden mesaj yazabilir, oldukça uygun fiyata yapıyor, mesaj atarsanız örneklerini de gönderebilirim, sizin istediğiniz bir model varsa onu da yapabilir. Kendisi istanbulda ve sipariş alıyor, pek de güzel şeyler yapıyor bilginize :)

Selamlar sevgiler.

Back
X