slm anneler uzun zamandır yoktum. giremiyordum bir türlü. geldim geçmişi biraz okuyayım geçmiş anneler gününüzü kutlayayım , birde ikinci bebeğim geliyor haberini vereyim dedim ki ne göreyim haksever ile aynı durumdayız. benimkine de doktor aralık ayının 8 i dedi.:)) aslında mutlumuyum bu haber için bilmiyorum, sadece tuhafım. sanki ben ben değilim. şaşkın ördek gibiyim. benim dışımda herkes sevindi galiba bir ben alışamadım. okul, yemeyen yaramz oğlum, ev işi derken bu ikincisi birz tepetaklak olcam galiba.biraz da tırsıyorum zaten çöp adama döndüm gibi 64 den 56 ya düştüm. iki haftadır sütten kestim ama Allah şahit hiç istemiyordum sütten kesmeyi , oğlumdan daha çok bana koydu. bolken kesmek zorunda kalmak. yazamadım uzun zamandır şaşkınlık, sütten kesmek, oğlumun ateşinin iki üç gün hiç düşmemesi derken çok yoruldum tiroitim de artmış inanır ısınız sabah kalktığımda akşam olsa da yatsam diyorum

(ama bugünü verene de şükür. doktora ilki tedaviyle oldu dedim doktorun cevabı bu beleş desene dedi:)) eşime zamansız dedim süt lazım oğluma eşim dediki sen olmadığın zamanlarda ona en yakın arkadaşı bırakacaksın sütü yeterli aldı ama kardeş her zaman lazım dedi. gördüğünüz gibi her şey bu ikincisindden yana Allahıma şükürler olsun daha ne durumlar var. ben iki çocukla mı yapamayacağım değil mi

aslında kendimi avutmaya çalışıyorum çünü korkuyorum) kalbim ddeli gibi, gece uykuları zaten haram şimdi yine doktora gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim çocuklarıma sağlık versin.