canım çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. muhtemel doğum tarihi olarak bana aralık 8 dedi sana ne dedi. ama ben 7 si isticem. oğlum 7 şubat bu da 7 aralık olsun istiyorum. 7 yi sevmeye başladım:)) inşallah tiroit çıkmaz birde endokrinle falan uğraşma. ben her hafta neredeyse doktora gidiyorum gibi bişey. özele inanırmısın sırf muayene 100 tahlil 200 verdim ve ultrason için 90 vericem.devlete de gidemiyom eskiden hastanede kuyrukta beklerdik şimdi evde bekliyoruz sıramızı. sıramız gelince de başka işlerimiz çıkabiliyo gidemiyoruz bu sefer

( öğrencime psikiyatriden randevu almaya çalıştım yok en erken 3 hafta diyo kendime almaya çalıştım yok en erken 2 hafta diyo mecburen özele gidiyorum

( ev alma durumumuz olmasaydı problem değil ama iki çocuk birde ev taksidi zaten evde çocukla şu anda 5 kişiyiz.evin masrafı kirası derken oooooo. eşim benimki de seninki gibi çok mutlu. sanki ben değil o hamile:)) birincisinde bu kadar değildi. babalıkta çok yakışıyor:)) elinden geleni yapıyor valla Allah razı olsun.herşey güzel olacak biz aralık anneleri olarak da takılıcaz artık:)) gönlünü ferah tut, herşey olacağına varır.görürsün bak zeynep de kardeşini çok benimseyecek. zeynebe en güzel hediyeyi veriyorsun.