Merhaba hanımlar.size bişey danışmak istiyorum.çocuklarınıza yumurta ve tavuk yediriyormusunuz?9 aylık bi oğlum var.haliyle hergün yumurta yedirmem lazım ama çevrem yedirme kuş gribi salgını varmış diyorlar siz napıyorsunuz merak ettim.şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Ben 6 aydan bu yana bikac gun sarisini deneyerek bida buyun sariyi verdim 9/10 ayliktan sonra beyazi sarisi karisik verdim ben hep rafadan vriyorum... oyle saglikli diye okumustum pismisi yemiyo tukuruyo;:) bulundugun bolgeyede bagli sanirim bende tedirginim ama yumurta olmazsa kahvaltimiz olmaz yemiyo baska bisi tavukta bizim helal kesim satan tanidiktan kuru yolum aliyoruz 6 aydan sonra corbalarina katilir suyu yada 8/9 aydan sonra yedirilir.
[QUOTE=''reyyan87, post: 41043015, member: 338263"]valla şimdiden böyleyse 2 yaşını düşünemiyorum bana neler yapar :)çok teşekür ederim duan için bu ara bende muhammedin çoğu kelimesini anlamıyorum ama olsun
özge merhaba canım yazını tek tek okudum inan o kadar haklısın ki ama şartlar farklı tedaviye başlamak zorundayım burada anlatamadığım nedenler var elimden geldiğince oğluma yetmeye çalışıyorum tabi yetmediğim anlarda oluyor hamilelik zor bir süreç ama olmasını istiyorum tabiki veren rabbim vermese üzülmem nasıl olsa muhammedim var derim planlıyarak gittiğimiz için eşim tatile girecek yaz dönemi eskisi kadar okula gitmeyecek yada muhammed de gidecek okulun çok güzel bahçesi var enerjisini atacak orada :) hakkımızda hayırlısı bende sana dua ediyorum inşallah bu bebişin uslu olur yormaz seni bol bol sütün olur ve uykuyu seven biri olsun :)
ya bu çocuk var ya sinir ediyor beni neden araba tekeri döndürüyor ya bu şeklilde olup normal sağlıklı bebeği olan var mı kızlar çevrenizde korkutuyorlar dr git diyorlar sizce gidiyim mi...[/QUOTE]
Saol canim ins gonlune gore versin rabbim ins olur esin yardim ediyosa ne mutlu bende 3 gun once baya bi kriz gecirince bizimkide melayke suan :)) arada ayar cekmemm gerekiyo:)
Tekerlek donduruyo diye ne bicim komdularin var senin canim ya gorusme sunlarla yada tersle agizlarinin payini ver. Yani ozurlu zeka geriligi yada down sendromlu cocuklarin fiziksel ozelliklerindende belli oluyo farkederdin yani down sendromunda dondurme felan diyolarda oyle olan kuzucuklarinda tipi hep ayni yani bilirdin yani tyutakma sunlari lutfen yada cok takiyosan git doktora ki simdiye kadar illa bi doktor farkederdi
ahh canım kıyamam. çok zormuş hakkatten. birde hamilelik işte. ben böyle bile zor zapdtediyorum emir'i. yalnız balkon olayına çok güldüm. sezon mevzusu.
:))) bi enerji bi enerji zeynebin yazi kisindan betermis :))) en azindan biri karnimda yatinca yatiyo uyuunca uyuyo yiyince doyuyo o mapistan cikinca nabcaz bakalim :))) esimde 3/4 ten sonra yardimci tutariz diyo sigortali filan adamin kafa baya guzel
yahu delircem. emirin uyku düzeni alt üst. mesela dün gece gece 01:00'da uyudu, 7-8 kez uyandı, 10-15 dk durup yine uydu ve sabah 06:30'da uyandı abisiyle ablası okula gidecekken. dişte çıkarmıyor şimdilik görebildiğim kadarıyla ama bilemedim. gün içindede bütün gününü mızmızlık ya da kucak ta geçirmek istiyor. bugün öğlen 45 dakika uyudu. uykusuzluktan akşam gözleri kırazdı, ağladı ağladı ama uyumadı. en sonunda kendisi ağlarken uyuyakaldı. bi yeride ağrımıyor zaten.
Dun piknige gittik erkenden uyuttum oh dinlencem diye gece bi hortladi 3/4 gordum gerisi ni hatirlamiyorum esim yoktu 2 de yanima aldim ayandan tutum hep o kaciyo ben yatiriyorum

(( delirrttti beni :'( bu gece nolcak bakalim gun icindede miz mizdi dis gorunmeden basliyo zaten mizirtisi malesef