Eki Görüntüle 1549267 galiba hamileyim :)) bunda gobek hemen pirtladi ya 6 aya kadar zeynepte yoktu sisiriyodum :) hos gazdan dir iner dimi ://
hemen değil bence bekle. Hastaneler de mikrop yuvası. Virüs olabilir ya da sadece burnu tıkanmıştır.kızlar günaydınlar hayırlı cumalar,
bizim nisa'nın azı dişleri patladı sağ taraf. şimdi sol tarafı şiş onu bekliyoruz bakalım. ama 2 ündür burnu tıkanık gibiydi burnunun içine bakıyorum aspiratörle çekiyorum bir şey gelmiyor. serum fizyolojik uyguladım uyumadan önce, ağzı kapalı rahat uyudu. ama uyurken horultu gibi burnunda gelen bir ses vardı.bu sabah burnu akmaya başlamış. ateşi,öksürüğü,halsizliği yok. iştahı da az zaten ama bir şekilde yediriyoruz. günde 3-4 defa emziriyorum.
sizce doktora götürmeye gerek var mı, vitamin takviyesi olarak doktorunuzun verdiği ve kullandığınız bir sey var mı? çünkü anladığım kadarıyla diş çıkardığı için bağışıklığı biraz düştü ve viral bir hastalık geçiriyor.vücudu toparlayacak destek bir vitamin kullanmak istiyorum.
bu arada doktora ne zaman götürmeli, ateş olursa ve düşmezse mi?
Hemen
hemen değil bence bekle. Hastaneler de mikrop yuvası. Virüs olabilir ya da sadece burnu tıkanmıştır.
Canım bencede hemen götürme antalya nin havasından da olabilir bi sıcak oldu yazı getirdik tek parça yarım kollu badi giydirdim ceyline bi serinledi tekrar alt ve çorap giydirdim geçenlerde ceyinde burnu aktı gece uyuyamadi otribebeyle cektik falan sonra geçti kendi kendine yıkadıktan sonra saçını kurut üsutme dediğin gibi tavuk suyu pekmez bal vermeye çalış takın pekmez çok sevdi ceyloş kaşık kaşık istiyo bence böylelikle geçer hastaneye gitsen de ateş düşürücü surup vercek sana evde olan şeyler 10 dk da cikcan muayene parası verip . Benim fikrim yani ben 1 yaş kontrolünden sonra daha gitmedim doktorateşekkürler, vitamin konusuna ne diyorsunuz?
mesela ben bu tip durumlarda zencefilli ballı çaylar, tavuk suyu çorba, bol su, c vitamini ve çinko desteğiyle durumu toparlamaya çalışırım ama çocuk bunları her zaman yiyip içmiyor. ancak tavuk suyu çorbasını, suyunu veriyorum. mesela portakal suyu filan içmiyor.
canim gecmis olsun. Akinti dis yuzunden de olabilir. Gecen hafta ezosun burny surekli akiyordu. Zaten istah sifir bizde. Azilarin 4 u de cikinca akinti bitti. Ama hala yemek yemiyor. Gerci artik alustim. Aon 4 aydir boyle.. Tuketti beni bu yemek isi..teşekkürler, vitamin konusuna ne diyorsunuz?
mesela ben bu tip durumlarda zencefilli ballı çaylar, tavuk suyu çorba, bol su, c vitamini ve çinko desteğiyle durumu toparlamaya çalışırım ama çocuk bunları her zaman yiyip içmiyor. ancak tavuk suyu çorbasını, suyunu veriyorum. mesela portakal suyu filan içmiyor.
canım bencede hemen götürme. vitamine gelince bal-pekmez-mümkün oldukça meyve- ve diğerleri. oralarda daha çok mikrop kapacak daha kötü öyle.kızlar günaydınlar hayırlı cumalar,
bizim nisa'nın azı dişleri patladı sağ taraf. şimdi sol tarafı şiş onu bekliyoruz bakalım. ama 2 ündür burnu tıkanık gibiydi burnunun içine bakıyorum aspiratörle çekiyorum bir şey gelmiyor. serum fizyolojik uyguladım uyumadan önce, ağzı kapalı rahat uyudu. ama uyurken horultu gibi burnunda gelen bir ses vardı.bu sabah burnu akmaya başlamış. ateşi,öksürüğü,halsizliği yok. iştahı da az zaten ama bir şekilde yediriyoruz. günde 3-4 defa emziriyorum.
sizce doktora götürmeye gerek var mı, vitamin takviyesi olarak doktorunuzun verdiği ve kullandığınız bir sey var mı? çünkü anladığım kadarıyla diş çıkardığı için bağışıklığı biraz düştü ve viral bir hastalık geçiriyor.vücudu toparlayacak destek bir vitamin kullanmak istiyorum.
h
canım bencede hemen götürme. vitamine gelince bal-pekmez-mümkün oldukça meyve- ve diğerleri. oralarda daha çok mikrop kapacak daha kötü öyle.
canim gecmis olsun. Akinti dis yuzunden de olabilir. Gecen hafta ezosun burny surekli akiyordu. Zaten istah sifir bizde. Azilarin 4 u de cikinca akinti bitti. Ama hala yemek yemiyor. Gerci artik alustim. Aon 4 aydir boyle.. Tuketti beni bu yemek isi..
Canım bencede hemen götürme antalya nin havasından da olabilir bi sıcak oldu yazı getirdik tek parça yarım kollu badi giydirdim ceyline bi serinledi tekrar alt ve çorap giydirdim geçenlerde ceyinde burnu aktı gece uyuyamadi otribebeyle cektik falan sonra geçti kendi kendine yıkadıktan sonra saçını kurut üsutme dediğin gibi tavuk suyu pekmez bal vermeye çalış takın pekmez çok sevdi ceyloş kaşık kaşık istiyo bence böylelikle geçer hastaneye gitsen de ateş düşürücü surup vercek sana evde olan şeyler 10 dk da cikcan muayene parası verip . Benim fikrim yani ben 1 yaş kontrolünden sonra daha gitmedim doktora
kızlar günaydınlar hayırlı cumalar,
oyy cnm maşallah, ya ben ilk 3 ayımda acayip irileşmiştim, yaza denk geldiği için şişmiştim çok fena 6-7 aylık hamile gibiydim. düşün bir de millet kilo verir ilk aylar hiç bir sey yiyemez, ben de yiye yiye 5 kilo almıştım:)
neyse sonra toprladık da diyetle miyetle normal bir hamile görünümüne kavuşmuştum.
sen zaten zayıf yapılı bir hatunsun, çok tuzlu yemezsen şişkinliğin olmaz, kaliteli ve iyi beslenmeye çalış:)
yumurta-et-süt-yoğurt-meyve-sebze-balık-ceviz-fındık-zeytinyağı
taze besinleri tüket,
kızlar günaydınlar hayırlı cumalar,
oyy cnm maşallah, ya ben ilk 3 ayımda acayip irileşmiştim, yaza denk geldiği için şişmiştim çok fena 6-7 aylık hamile gibiydim. düşün bir de millet kilo verir ilk aylar hiç bir sey yiyemez, ben de yiye yiye 5 kilo almıştım:)
neyse sonra toprladık da diyetle miyetle normal bir hamile görünümüne kavuşmuştum.
sen zaten zayıf yapılı bir hatunsun, çok tuzlu yemezsen şişkinliğin olmaz, kaliteli ve iyi beslenmeye çalış:)
yumurta-et-süt-yoğurt-meyve-sebze-balık-ceviz-fındık-zeytinyağı
taze besinleri tüket,
Canim ben hep oktay ustanin elmali kurabiyesini yapiyorum cokta guzel olur ic elma harcina tarcin ve bol ceviz en guzel hali mimmm. Bide kisin elmeyi recel yapip yzin elmali kurabiye icin kullanabilirsin cok guzel oluyo ve pratik oluyo recelledeElmali kurabiyeeeee...
.Kizlar simdi cok alakasiz olacak ama, denediginiz guzel bir elmali kurabiye tarifiniz var mi? Ben orjinal tarifimu birkac yil once kaybettim. Sonra birsuru farkli tarif yaptim ama soyle istedigim gibi agizda dagilan guzel bir tarif bulamadim.. Yazan olursa sevinirim
Iyy ayni bizimki dun gezmeye gitcez yarim saatte hazirlanmamiz lazimben kosusturuyorum oda firsattan istifade buyun evi talan etti :) kapiyi zor cekip ciktimo kadar ://Nasil hava bu ya. Ne giydircem şaşırıyorum. Ne sicak ne soguk.
Iki satır yazayım dedim. Bütün çekmeceler indi bile:)
Masallah full enerji. erkek olsa yanmıştık. Bir tarafı toplarken öbür taraf darmadağın. Ama her halleri cok tatli yaIyy ayni bizimki dun gezmeye gitcez yarim saatte hazirlanmamiz lazimben kosusturuyorum oda firsattan istifade buyun evi talan etti :) kapiyi zor cekip ciktimo kadar ://
Instagramda gore gore iyice yerlestin beynime demekki :)))
Biz zeyneple size geliyoruz esim izin vermis hayret :)) bide istanbul :)))
Giriyoruz uzun yoldan gelmisiz nasil acim ama oluyorum girdik iceri sarildik filan kizlar oynadi sende karni yarik yapmissin sebzeli pilav tatli pogaca pasta hepsi mutfakta tezgahta esin ariyo geliyorum diye. Sende diyosun hadi cocuklari uyutalim herelde diyorum uyuyunca yicez oluyom acliktan :))
Neyse uyutuyoruz cocuklari esin geliyo sen giriyon odaya bi cikiyon suslenmissin diyosun sen nisayada bak biz bi dugune gitmemimiz lazim allahim ne diyim gidiyonuz saat 10 saatler geciyo gelmiyonus nisa uyaniyo bariyo zeynebi uyandiyo yok hem acim hem cocuklar :))) kibarliktan ye demedin diye yiyemiyorumda :)))
Sonra evin butun odalarindan gemc cocuklar cikiyo 2 ser 3"er yegenlerin arkadaslarinmis. :)))
Allahim kafayi ycem sabah 6 cocuklar agliyo geliyonus ay diyosun salmadilar dugun tavuk alma eglence sabaha kadar diyosun geciyonus uyuyonus allahim ben hala acimmmmm :)))
Sonra mecbur uyuyom sabah bi uyaniyorum enistem ablam 2 kizida bizim odada siz nabiyosunuz burda diyorum seni almaya geldik diyolar allahim ole uyandim bi yemek yedirmedin ki banakarniyarik pilav borcun olsun :))))
Bole iste tuhaf bi ruyaydi
O kadar gercektiki yani cidden size gelcek olsam karnimi doyururumAy canım hamilesin de yapıp ye bar, canın mı istedi rüyana girdi öyle senin
Bende ne terbiyesizim hem yemek vermiyorum bende çocuğu satıp geziyorum
Hayır olsun inşallah gece gece okurken güldüm sayende değişik bir rüya
Aç aç gezdiren evsahibi
canım merhaba hemen yaıyım bu benim favorim ve herkes tarifini istiyorElmali kurabiyeeeee...
.Kizlar simdi cok alakasiz olacak ama, denediginiz guzel bir elmali kurabiye tarifiniz var mi? Ben orjinal tarifimu birkac yil once kaybettim. Sonra birsuru farkli tarif yaptim ama soyle istedigim gibi agizda dagilan guzel bir tarif bulamadim.. Yazan olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?