Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem ama bir rahatsızlık hissetmiyorum.....yaa hep ben yazıyorum sayfalara bakan benim adımı bolca görür:)))) tabiii ablanız 10 parmak klavye kullanıyor bir yandan doktorları izliyorum bir yandan da size laf yetiştiriyorum:)))
valla Allah ne verdiyse yiyorum...sabah peynir,domates,salatalık,zeytin ve haşlanmış yumurtaa.....öğlen dolma,köfte felan ya da evde ne varsaa....akşam da çorbaa ve sebze yemeği yiyorum....bugün köfte yicem mesela haaa bir de acı şalgam içiyorum bayılırımmm haa bir de acaip lahana turşusu tüketiyorum napiim canım çook çekiyor:))
spse benim ilk doktorum da 12. haftada alırım tahlilleri dedi diye değiştirmiştim doktoru şimdiki aldı ama 12.hafta tekrarlayacakmış anlıyacağın bir daha para bayacam darphaneyim yaaa:))))
hadii hanımlaaar ultrasoon resimlerinizi bekliyoruuum
spse benim ilk doktorum da 12. haftada alırım tahlilleri dedi diye değiştirmiştim doktoru şimdiki aldı ama 12.hafta tekrarlayacakmış anlıyacağın bir daha para bayacam darphaneyim yaaa:))))
bilmem ama bir rahatsızlık hissetmiyorum.....yaa hep ben yazıyorum sayfalara bakan benim adımı bolca görür:)))) tabiii ablanız 10 parmak klavye kullanıyor bir yandan doktorları izliyorum bir yandan da size laf yetiştiriyorum:)))
iiiii canım maşallah ya iii yiyosun ben yumurta dan hamile olmdn öncede tiksinmiştim hayatta yiyemem ya öle yemekte yok zaten meyve hazır kebap faln işte arada
Eki Görüntüle 752198 ahan da göbişimm ayyy ben bu foto işini sevdim ve becerebildim:)))
doktorlar dizisi hala devam ediyor mu canım yaaa...
ooh kebaplar felan valla sen de iyiymişsin:)
Eki Görüntüle 752198 ahan da göbişimm ayyy ben bu foto işini sevdim ve becerebildim:)))
iyi fazla kilon yok canim
kız koca işten gelio evde çorba bile yok gün boyu arıo şeftali yiyorum diorum napim dio istemiorum diorum oda napsın arada akşamları getirio yoksa telef olcaz ama bende öle bir ödem varki hiç yani banamısın demio.hamile buluzu aldırdım kocaya hiç değise millet hamile desin
Yok öyle fazla bir göbiş aslında. :) Ama çok iyi geldi fotoğraf.
çok şükür ama bu kabızlık öldürcek beni mazallah(( bluz yine saklamış biraz göbeğimi de açmaya utandım:))
ayyy ödem de çok fena şişirir insanı ama sıkma canını geçici olduğunu düşün:))))hamile bluzu da çok erken be yaaa ama napcan:) şu göbek kısmında burda bebek var yazanlardan aldırsaydın:)