Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar
Valla inan çooook mutlu gorunen ailelerde dahi hiç mutluluk yok... Hatta mutlu gorunenler bazen daha mutsuz olabiliyorlar. Savunma mekanizması... Ama arkadaşlar doğru yazmış. Yani çok belirgin bir anlaşmazlık ya da ihanet şiddet vb yoksa aile danışmanına falan gidebilirsiniz. İnan hiçbirinizin ilişkisi mükemmel değil. Bekara karı boşamak kolaydır misali ben çocuk olmadan önce hep kafam atarsa boşanırım diyordum. Ama şimdi kesinlikle böyle dusunmuyorum. Ortada çocuk var. Büyük konuşmayayım ama ben çocuğumun ben ve babasıyla buyumesini isterim. Annemle babam da çok tartışıyorlarmış biz küçükken. Ama biz tabi buyuyunce oğrendik hiç çaktırmadılar. Ama fedakarlık yapan hep kadın oluyor. Yani sineye çeken hep kadınlar... Eğer sizin anlaşmazlığınız çocuğa yansıyorsa elbette boşanmak bir seçenek olabilir. Dünyanın sonu değil.Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar
ayyy canım şimdi bende merak ettim.Devlete gittim soylemedi tabisi :) zaten ins gormez dedim hazir degilim duymaya poff cok heycanli :)
ayy canım kıyamam ben sana ama bu sınavı siz asla kaybetmediniz. belki ileride düzelir birde şimdi 2 yaş sendromu var. bu saydıklarında artış olabilir. gerçi daha 2 yaşına varda benim ikizlerim 14 aylıkken başlamıştı bu 2 yaş sendromunda olanlar. 2,5 yaşında bitti ancak.Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar
canım hoş geldin. nasıl bir ikilem? tam anlayamadım.hanımlar iyi geceler baya uzun zamandır girmiyordum öyle bi ikilemde kaldımki siz geldiniz direk aklıma
canım hoş geldin. nasıl bir ikilem? tam anlayamadım.[/QUOTEcanım yazdım kaçırdın galiba meme bıraktırma yaaaa
ayyy benim bile tepem attı okurken. sen ne yaptın ki ona, senin ne kötülüğünü gördü allah aşkına. bi işe başladıysan öyle ya da böyle bitirmelisin. biraz insan düşünür. ne yaparlar çıcukla diye.Ejder oğlumun ismi. Ben öylesine insan bile demem evi kaldırdı komple iş yapcak mış gibi çocuğum ateşlenmiş desi sabah 11.30 da yarım gün parası verdim bişey yapmadığı halde hadi Dr a gitcek parası yoktur diye söz dedi pzt gelicem işini bitirmeden gitmem dedi sonuç bidaha gelmedi
nasıl bıraktırıcam onuda bilmiyorum aşırı düşkün gözlerinin içi ile bakmıyormu bide o zaman vazgeçiyorum ama ağlamaları açlıktan aç oluncada uyuyamıyor hepsi bir kısır döngü olducanım yukarıda görememişim. bence bu yaz bıraktır yoktsa sonra yine zorlanacaksın. hazır izindeymişsin.
Yok tatlım çalışımiyorum evdeyim bende bakan kimse yok ben bakıyorum kV görümce aynı şehirde gelip gidiyorlar arada alamıyorlar emmeden uyumuyo diye bakalım idare edicem ama zor sanada allah kolaylik versin hamileyken bende çok uyudum ilk çocuğum rahat bi hamilelik geçirdim şükür daha kızın bebek ilgi ister oda ama kV varmış sevindim valla yoksa zor
hanımlar iyi geceler baya uzun zamandır girmiyordum öyle bi ikilemde kaldımki siz geldiniz direk aklıma
7 şubat doğumlu egem var hamileliği sizlerle çok güzel geçirdim fakat bebek doğunca işler değişti çalışmam gerkti bide çok zorlu bi bebekti yatalak hastamız oldu büyük oğlum vardı derken bebeğim 2. plan bile olamadı şimdi sorumlulukların azaldı yaz izindeyim bebeğim 10 kilo hiç yemek yemek istemiyor zorla yıyoruz ve cok memeye düşkün gece uykusu yok 1 gün boyunca toplamda 9 saat bile uyumuyor doktorlar kes dedi benim içimde el vermiyor DESTEK İSTİYORUM BANA Bİ AKIL VERİN LÜTFENNNN.....
Sütten olabilir canım bişey dokunmuş ona belli sütü kes bi takip et devam ederse götür bencehepinize günaydın bişey sorcam benim oğlan dünden beri sümüksü ishal yapıyor ateşi yok biraz huzursuz 2gündür inek sütüne başladım sizce ondan olabilir mi yüzünde kızarıklıkta oldu doktora götüreyimmi
Canım o bendim bizde kaşıntı yokta orasını keşfetti her açtığımda eli oraya gidiyo ayarını bilmediği için çiziyo tirnagiyla bu sefer sıcak çiş kasiniyo kisir döngü yani görüntüde bişey yok artık öyle surtunmeleri kalmadı o zaman çok pisikti kıpkırmızı kasiniyodu ne yapsın havalar düzeldi hergün banyodayiz düzeldi şimdi deniz tuzlu su dahada iyi olur sizde nasıl canım kızarıklık varmı ne sıklıkta kasiyo kızınAnneler tel bozuktu ancak gelebildim kizimin bez bolgesindeki kasintilar gecmedi yeni bi ilaca basladik bu sefer biraz azaldi gibi burda bi arkadas daha vardi hala devam ediyorsa kizinin kasintisi mutlaka dr a gotursun derim bena
Allah allah benim cocuma saf dicekler saflatirim onlari agzinin payini verseydin bide kafana mi taktin canim cok cocuk var oyle ne guzel iste gitti yerdesimarmiyo dua et bizimki gb masa tepelerine mi ciksin :))) cekingendir sende onunla diger cocuklarin yanina git oyun kurmayi ogret alisir git git dedikce iyice ters tepmistir seni cekistiriyodur. Zeynepte biri gelsin biyere gidelim beni hic sallamaz uyumaz yemez hep kostursun cocuklarla oynasinetrafi kesfetsin. biri carsin gider hic beni aramiyo bak kayinvaldemdeyiz 3 gundur ust komsusu geliyo hergun aliyo 2-3 saat duruyo orda ne aramak ne aglamak bide getiriyolar uykusu geldi diye agliyo bana gelnicekmis onlara gitcek bu insanlarida buraya geldikce goruyo yani akraba degil bizimkide tam sosyal yani nabalim her cocuk bir birey buyuk insan gb dogasi huylari fitrati var hic uzulme anormal bisey degil ama onun cekingenligini kirabilirsin oyun kurmayi baska cocuklarla oynamayi ogrensin bu gelisimi icinde iyi olurAnneler bişey sormam bunu daha önce hiç düşünmemiştim çünkü etrafımda çocuk yoktu şimdi izmirdeyiz çocuklara bakıyorum memet ali gibi davranmıyorlar memet ali sürekli elimi tutuyor beni ordan oraya cekistiriyor. Biri geldi mi ya da biz gittik mi süt dökmüş kedi. Ama evde ortalığı karıştırır. Sizce bir problem var mi ben oturup birileriyle konuşmaya çalışırken o beni sürekli gezdiriyor. Herkes bu çok saf diyorlar ama evde öyle değil.
Canim once kasiyordu sonra boyle benek benek bisey belirdi mantarmis oyle dedi dr u ama keafetmekCanım o bendim bizde kaşıntı yokta orasını keşfetti her açtığımda eli oraya gidiyo ayarını bilmediği için çiziyo tirnagiyla bu sefer sıcak çiş kasiniyo kisir döngü yani görüntüde bişey yok artık öyle surtunmeleri kalmadı o zaman çok pisikti kıpkırmızı kasiniyodu ne yapsın havalar düzeldi hergün banyodayiz düzeldi şimdi deniz tuzlu su dahada iyi olur sizde nasıl canım kızarıklık varmı ne sıklıkta kasiyo kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?