2014 Şubat Anneleri

Hiç zamanına bakmıyordum calpol falan kullanıyorum genelde
ve üzerinde tarih daha uzun vadeli yazıyor. her ilaç için geçerli olmama ihtimali var mı ?

Kızlar ben de bu markayı çok kullandım ama memnun kalmadım. Cunku içinde bir sure su bekleyince resmen plastik kokuyor. Biraz bekletip için farkedeceksiniz.. Bu yüzden denemediğim biberon markası kalmadı. Ama en kokmayanı tabi cam ama camı da kırıyor sürekli. Nuk aldım memnun kaldım. Koku falan olmuyor. Tavsiye ederim
Kızlar ben d bu markayı

ben 11. aydan itibaren kullanıyorum. hiç koku sıkıntısı yaşamadım.
ama her sabah mutlaka suyunu değiştiriyorum. belki ondan dolayı olabilir

Aaa hic duymamistim hep ayni parol calpol var ona can mi dayanir bisuru almak lazim hic duymamistim burun agiz sipreyleri kullanir atarim ama suruplar hep ayni surup doktorada giderken elimdekileri gotururum hep bunu sunu sole kullan der hic demedi yeni almak lazim die

oldu canım Allah korusun ya ne hamileliği
ben zaten öyle büyük konuşuyorum ki kesin hiç istemediğim zaman hamile olacağım. :S

Olsun olsun bende ck buyuk konustum bida cocuk pesinde kosmam olmazsa tek cocuk defim huhuuu :/

ben 11. aydan itibaren kullanıyorum. hiç koku sıkıntısı yaşamadım.
ama her sabah mutlaka suyunu değiştiriyorum. belki ondan dolayı olabilir
Bende aldim bu tip bi alistirma bardagi 30 a yakindi agiz kisminda yumusak plastik var agzini acitmasin die o cok kokuyo bende vrmiyorum

Kokan arkadaslar karbonatla ovalayip yikasin hergun o zaman kokmuyo ; )

aman almayım ben en az 5 sene
sen o zamana 3. yap ! 2019 annelerinde buluşalım

Abooo basima huni takarim o vakit

Ben baglatcaktim 3 cocuk 30 yas siniri varmis butun korunma yollarini arastirip hatim ettim esimde izin vermiyo opusmem bile diyorum sipral mi ne ondan taktircam hemen hatta bide hap icerim herelde korkudan :))))

Abooo basima huni takarim o vakit

Ben baglatcaktim 3 cocuk 30 yas siniri varmis butun korunma yollarini arastirip hatim ettim esimde izin vermiyo opusmem bile diyorum sipral mi ne ondan taktircam hemen hatta bide hap icerim herelde korkudan :))))

öyle deme çok çocuk ne güzel :) mis gibi annelikte öyle.
ama bakımı işte baştan diş çıkaracak , ek gıdası , uyku düzeni poff !!!!
Sen al sağlıkla kucağına bunu sonra bakarsın çaresine.

tamam canım teşekkür ederm

Bu soylediğim bebek şurupları için geçerli. Şurupların tamamı böyle. Beni 3 ayrı doktor ve sağlık ocağı uyarmıştı.
canım bu dediğini benim doktorum da söyledi mutlaka açıldıktan sonra 2 ay içinde yenisi ile alınacak demişti arkadaşları uyarman çok hoş olmuş teşekkürler...

canım bu dediğini benim doktorum da söyledi mutlaka açıldıktan sonra 2 ay içinde yenisi ile alınacak demişti arkadaşları uyarman çok hoş olmuş teşekkürler...

ben de hem ilaçların hem de yiyeceklerin kullanım tarihlerine çok dikkat ederim. ama şurup konusunda bilgim yoktu. pazar akşamı kızımın bileği incinince calpol vermek zorunda kaldık, evdeki calpolü en son 1 yıl önce kullanmıştım. bu yüzden muallakta kalmıştım üzerinde de bir şey yazmıyordu. riske atmamak için nöbetçi eczaneden yeni aldık.

sağol canım çok şükür ucuz atlattık, ama o bileğini tutarak ağlamasını hiç unutmuycam herhalde, daha önce hiç böyle ağlamamıştı...
aslında olay benim takıntımdan ziyade çocuğa karşı önemsenmeden davranılması, hastalansa bek bakacağım onlar evlerine gidecekler nasıl olsa... bak sen demişsin amcaları ellerini yıkarlar diye. bizimkilerde el yıkama falan yok, dışardan geldikleri gibi elliyorlar ağzını burnunu. benim inadıma bilinçli yapılıyor sanki. benim tek istediğim ellerin yıkanması, ve yüz bölgesine mümkün mertebe dokunulmaması.

bir de benim çocuğumun nerde üşüyeceğini, nerde çorapsız gezeceğini en iyi ben bilirim. devamlı onu çıkart terler, bunu çıkart pişik olur,mantar olur diye müdahale edilmesinden de çok rahatsız oluyorum.

ayrıca günde en az 3 defa parka, bahçeye çıkarılan her haftasonu dışarda gezdirilen, oynatılan, tatile, düğüne, kahvaltıya, yemeğe, misafirliğe, cafe ye, avm ye...yanımızda her yere götürdüğümüz ve aşırı sosyal olan, kalabalığı seven, yabancı kişilerin kucağına giden ağlamayan bir çocuk için " eve kapamayın,insan içine çıksın, alışısın, gezdirin, içerde durmasın" diye akıl verilmesi de abes geliyor.

Rabbim nasilda serin serin ramazanda yardim ediyo :)

Ben bu fasulyeyi artik hissediyorum uzun zamandir pitirciklaniyo ama diyorum barsaktir filan... ama yok sirt ustu yatinca disardan bile kalp gb atisi belli oluyo canim benim oda orda buyumaye calisiyo ins ikisinede yetebilirim iyi bi anne olabilirim

Canim tutttu mu hamile misinnnnn??

Canım kırmadan seni dimi öyle algılayan üzüldüm tabiki anneler en iyiyi bilir Canim kanda pozitif ama keseye daha gitmedim
Canim tutttu mu hamile misinnnnn??

Ben hamile kalınca mecburiyetten kestim. Açıkçası çok üzüldüm hala atlatamadim emzirememeyi gece surekli kalkan oglum deliksiz uyumaya ve yemeyen oglum yemeye basladi. Isterdimki emzireyim ama olmuyorsa olmuyor. Bazen rahat olmak lazim ve karar verip uygulamK. Kesersen kotu bir anne olmazsin canim ( ben bu duyguya cok kapildim da) sadece sut butun sorunlari cozmuyor. cocuklarimiza saglam rahat ve ruhsal durumu iyi bir anne de birakmaliyiz. Esinle karar verin cunku es yardimci olmuyorsa cok zor ben kahverengi koli bandi yapistirdim o her geldiginde goturup biseyler yedirdim ve gece esim uyaninca ilgilendi. Cok sukur atlattik oyle kriz falan da cikmadi. Onunla surekli oynadim emme suresini oyuna ve bol opucuge verdim her lokmasinda alkis yaptim optum. Cok sukur gecti. Birde ben sof

Canım kırmadan seni dimi öyle algılayan üzüldüm tabiki anneler en iyiyi bilir
Canim kanda pozitif ama keseye daha gitmedim

canım günaydın olur mu öyle şey, neden kırılayım, sen kırıcı bir şey demedin ki, dışardan baktığın için objektifsin ben hak veriyorum kesinlikle...hiç birimizin hayatı dikensiz gül bahçesi değil,
ben arada bir böyle atarlanıyorum eşimin tarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…