- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aklıma geldi. Buraya yazayım dedim. Bebeklerimiz için kullandığımız şurupları biliyorsunuz açtıktan sonra iki ay kullanabiliyoruz son kullanma tarihine bakmaksızın... İki ay sonra etkinliğini kaybediyor. O nedenle açtıktan sonra ağrı kesici mutlaka yedek bulunduruyorum. Ama bu şurupları çöpe atarken içini mutlaka boşaltın. Çünkü çingeneler çöpten toplayıp bebeklerine içiriyorlarmış butun gün uyusunlar diye. Eczacı arkadaşım söyledi. Çoğunun da kendi çocukları değilmiş. Kaçırıyorlarmış. Allah'ım kotu insanlarla karşılaştırmasın. Eğer imkanınız varsa o ilaçları 2 ay geçtikten sonra veterinerlere ya da hayvan barınaklarına bağışlayın. Hayvanlara içirilebiliyor. Ama veremiyorsnız da mutlaka ilaçları boşaltıp atın çöpe...
Kızlar ben d bu markayı
Hiç zamanına bakmıyordum calpol falan kullanıyorum genelde
ve üzerinde tarih daha uzun vadeli yazıyor. her ilaç için geçerli olmama ihtimali var mı ?
Kızlar ben de bu markayı çok kullandım ama memnun kalmadım. Cunku içinde bir sure su bekleyince resmen plastik kokuyor. Biraz bekletip için farkedeceksiniz.. Bu yüzden denemediğim biberon markası kalmadı. Ama en kokmayanı tabi cam ama camı da kırıyor sürekli. Nuk aldım memnun kaldım. Koku falan olmuyor. Tavsiye ederim
Calpol da bebek şurubuBu soylediğim bebek şurupları için geçerli. Şurupların tamamı böyle. Beni 3 ayrı doktor ve sağlık ocağı uyarmıştı.
Aklıma geldi. Buraya yazayım dedim. Bebeklerimiz için kullandığımız şurupları biliyorsunuz açtıktan sonra iki ay kullanabiliyoruz son kullanma tarihine bakmaksızın... İki ay sonra etkinliğini kaybediyor. O nedenle açtıktan sonra ağrı kesici mutlaka yedek bulunduruyorum. Ama bu şurupları çöpe atarken içini mutlaka boşaltın. Çünkü çingeneler çöpten toplayıp bebeklerine içiriyorlarmış butun gün uyusunlar diye. Eczacı arkadaşım söyledi. Çoğunun da kendi çocukları değilmiş. Kaçırıyorlarmış. Allah'ım kotu insanlarla karşılaştırmasın. Eğer imkanınız varsa o ilaçları 2 ay geçtikten sonra veterinerlere ya da hayvan barınaklarına bağışlayın. Hayvanlara içirilebiliyor. Ama veremiyorsnız da mutlaka ilaçları boşaltıp atın çöpe...
oldu canım Allah korusun ya ne hamileliği
ben zaten öyle büyük konuşuyorum ki kesin hiç istemediğim zaman hamile olacağım. :S
Bende aldim bu tip bi alistirma bardagi 30 a yakindi agiz kisminda yumusak plastik var agzini acitmasin die o cok kokuyo bende vrmiyorumben 11. aydan itibaren kullanıyorum. hiç koku sıkıntısı yaşamadım.
ama her sabah mutlaka suyunu değiştiriyorum. belki ondan dolayı olabilir
aman almayım ben en az 5 seneOlsun olsun bende ck buyuk konustum bida cocuk pesinde kosmam olmazsa tek cocuk defim huhuuu :/
aman almayım ben en az 5 sene
sen o zamana 3. yap ! 2019 annelerinde buluşalım
Calpol da bebek şurubu
o zaman üzerlerine yazdıkları tarihlere boşa oluyor. çünkü nerdeyse son kullanım 1 yıl sonrasına yazılmış.
Abooo basima huni takarim o vakit
Ben baglatcaktim 3 cocuk 30 yas siniri varmis butun korunma yollarini arastirip hatim ettim esimde izin vermiyo opusmem bile diyorumsipral mi ne ondan taktircam hemen hatta bide hap icerim herelde korkudan :))))
http://www.bebekkokusu.com/doktorforum/forums/thread-view.asp?tid=2667
Bu linkteki doktorun yazısını okuyun. Bana başka doktorlar söylemişti. Ama siz yine de sorun.
http://www.bebekkokusu.com/doktorforum/forums/thread-view.asp?tid=2667
canım bu dediğini benim doktorum da söyledi mutlaka açıldıktan sonra 2 ay içinde yenisi ile alınacak demişti arkadaşları uyarman çok hoş olmuş teşekkürler...Bu soylediğim bebek şurupları için geçerli. Şurupların tamamı böyle. Beni 3 ayrı doktor ve sağlık ocağı uyarmıştı.
canım bu dediğini benim doktorum da söyledi mutlaka açıldıktan sonra 2 ay içinde yenisi ile alınacak demişti arkadaşları uyarman çok hoş olmuş teşekkürler...
hiç sorma canım ya gece biizmle sahura kalkıp süt içiyor :) ama yatmadan önce verdiysem sütünü gece ağlasa da vermiyorum su verip yatırıyorum günde sadece 2 bibiron fazlası kansızlık yapar diye korkuyorum.
merhaba canım sen anne olurken eş olmayı 2. plana itmişsin g,b, buda eşinde kıskançlığı ortaya çıkarmış olabilri düşünsene eskiden 2 kişi sadece gezen tozan birbirne güzel söz söyleyen insanlardınız şimdi hayat gayenize bir canlı eklendi ama sana şunu söyleyim kocalar bebekler gibidir onlarda ilği güzel söz bekler bunu unutma ben o kadar takıntılı değilimdir mesela halası gelir biraz döverek sever ben güler geçerim bide amcalar var onlarda geldiğinde öpücük manyağı oluyor muhammed ali her yeri kızarıyor ama sonuçta geçiyor sadece elini yıkarlar dışardan gelince bu şeklide yapıp kendine hayatı zehir etme dışarı bak bir sürü çocuk çıplak ayakla oynuyor hasta olmuyor biz korudukca inan daha çok hasta oluyor yavrularımız bir sakinleş boşanmak o kadar kolay değil hele ki yavrunuız varken hiç aklınıza getirmeyin bir tatlile çıkın eskisi gibi sinamaya gidin..bu arada geçmiş olsun canım umarım ciddi bişeyi yoktur birazda anneye naz yapmış olmasın senin ki:)
bu yanıt tam benlik eşim hiç mi canın acımıyor bu çocugu böyle severken diyor kanım kaynıyor duramıyorummmmm bende...
canım bu dediğini benim doktorum da söyledi mutlaka açıldıktan sonra 2 ay içinde yenisi ile alınacak demişti arkadaşları uyarman çok hoş olmuş teşekkürler...
Canim kanda pozitif ama keseye daha gitmedimsağol canım çok şükür ucuz atlattık, ama o bileğini tutarak ağlamasını hiç unutmuycam herhalde, daha önce hiç böyle ağlamamıştı...
aslında olay benim takıntımdan ziyade çocuğa karşı önemsenmeden davranılması, hastalansa bek bakacağım onlar evlerine gidecekler nasıl olsa... bak sen demişsin amcaları ellerini yıkarlar diye. bizimkilerde el yıkama falan yok, dışardan geldikleri gibi elliyorlar ağzını burnunu. benim inadıma bilinçli yapılıyor sanki. benim tek istediğim ellerin yıkanması, ve yüz bölgesine mümkün mertebe dokunulmaması.
bir de benim çocuğumun nerde üşüyeceğini, nerde çorapsız gezeceğini en iyi ben bilirim. devamlı onu çıkart terler, bunu çıkart pişik olur,mantar olur diye müdahale edilmesinden de çok rahatsız oluyorum.
ayrıca günde en az 3 defa parka, bahçeye çıkarılan her haftasonu dışarda gezdirilen, oynatılan, tatile, düğüne, kahvaltıya, yemeğe, misafirliğe, cafe ye, avm ye...yanımızda her yere götürdüğümüz ve aşırı sosyal olan, kalabalığı seven, yabancı kişilerin kucağına giden ağlamayan bir çocuk için " eve kapamayın,insan içine çıksın, alışısın, gezdirin, içerde durmasın" diye akıl verilmesi de abes geliyor.
Canim tutttu mu hamile misinnnnn??
Ben hamile kalınca mecburiyetten kestim. Açıkçası çok üzüldüm hala atlatamadim emzirememeyi7 şubat doğumlu egem var hamileliği sizlerle çok güzel geçirdim fakat bebek doğunca işler değişti çalışmam gerkti bide çok zorlu bi bebekti yatalak hastamız oldu büyük oğlum vardı derken bebeğim 2. plan bile olamadı şimdi sorumlulukların azaldı yaz izindeyim bebeğim 10 kilo hiç yemek yemek istemiyor zorla yıyoruz ve cok memeye düşkün gece uykusu yok 1 gün boyunca toplamda 9 saat bile uyumuyor doktorlar kes dedi benim içimde el vermiyor DESTEK İSTİYORUM BANA Bİ AKIL VERİN LÜTFENNNN.....
Canim kanda pozitif ama keseye daha gitmedim
Canım kırmadan seni dimi öyle algılayan üzüldüm tabiki anneler en iyiyi bilir
Canim kanda pozitif ama keseye daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?