2014 Şubat Anneleri

tamam canım güncelleme yapacağım şimdi ilerde okurum diye sürekli yazıyorum..
Bizimki de ezan duyunca amin yapıp elini yüzüne sürüyor
bezini al at çöpe diyorum alıp götürüp atıyor

oh maşallah bende iş veriyorum öğrensin :) amin benim oğlumda yapıyor hatta abarttık ne kadar dileğimiz varsa biz okuyoruz ona amin yaptırıyoruz en son kaçıyor sıkılıp :)

biz de 20 temmuzda antalyaya taile giiyoruz. manavgatta lyra otel varmış. bilgin var mı? bebekle ilk tatil olacak. önerin var mı :) ÇOK SICAK OLUR DEĞİL Mİ?
Valla canım biz geçen sene ceylin 6 aylıkken tatile ciktik alanya da bir otele sezlongta oturamadik yinede sıcak geliyo diye bar kısmında üstü brandali yerde sandalyede oturduk hep ceylin arabasinda durdu daha koyu gölge oluyodu. Şimdi çocuklar büyüdü koşmak yürümek isticekler altı kaymayan bi deniz ayakkabısı geniş şapka şart bol krem ve sık sık odaniza yada restoranta klimalı yere kaçmak gerekiyo . Havuz için bol bez yada bezli mayolardan gerek. Bol bol yiyin minikleri yedirin dondurmalar gözlemeler iyi tatiller inşallah

Haha Zeynep de bezini alıp atıyor çöpe. Eyk diyip atıyor koşa koşa:) neye eyyyk desek çöpte buluyoruz. Geçen babasının sigarasının paketini almış eline eyyyk dedim. Gitti çöpe attı :)

Haha Zeynep de bezini alıp atıyor çöpe. Eyk diyip atıyor koşa koşa:) neye eyyyk desek çöpte buluyoruz. Geçen babasının sigarasının paketini almış eline eyyyk dedim. Gitti çöpe attı :)

Nisa Duru da çöpe at diyorum bir şeyi atıyor çöpten başka dikkatini çeken şeyi alıyor

canım emir meteninde yemesi şu sıralar güzel. azı dişleri patlarken 1 hafta kadar hiç bir şey yememişti ondan beride yemesi çok az artmıştı. şimdi 3-4 gündür iyi yiyiyor.
canım yazdığın topiğin linkini atabilir misin? zahmet olmassa tabi.

canım buldum teşekkür ederim. çok hoşuma gitti. canım bir şey soracağım nisa duru erken mi doğru?

38+6 da doğdu canım hayırdır neden sordun ki ?

Şubat annesi olarak soruyorsan yani neden şubat olmadı diye.
02 şubat benim son doğum tarihimdi zaten ocağa denk geleceği belliydi

Biz de 20 temmuzda Akçaydayız. Otel konforlu fakat geçen yıl bol bol uyuyordu arkadaşın dediği gibi şimdi koşmak isteyecek. Çok yoruldum bu yıl sizler gibi.. Umarım iyi bir tatil geçireceğiz...

biri tatil mi dedi benim de çok ihtiyacım var ne zaman bir plan yapsak hevesimiz kursağımızda kaldı ya yine plan yaptık bu sefer her şey tamamdı yine aksilik çıktı hep mi bizi buluyor bunlar ya....

biri tatil mi dedi benim de çok ihtiyacım var ne zaman bir plan yapsak hevesimiz kursağımızda kaldı ya yine plan yaptık bu sefer her şey tamamdı yine aksilik çıktı hep mi bizi buluyor bunlar ya....
canım bizim memleket 1 saat 45 dakika uzaklıkta. mesela hafta sonu iftara gittik, 1 gece kalıp döndük. gece yolculuğu tehlikeli diye. bizde planlı yapamıyoruz. biz eltimlerle gittiğimizkardeşimin işleri uymuyor. . bu senede plansızız. bakalım ne olacak. zaten çok gezemeyiz bu yıl. kasımda çocukların teog sınavları var. ikizlerimin. bir daha ki yaz eşim emekli olmuş olacak zaten. biz olmadı bir dahaki yaz bizim aile için bir plan yaparız diye düşündük. hem çocukların teog dertleri bitecek, rahat rahat gezip dolaşacaklar. bizim plana uyarlarsa eltimlerde gelsin. bu yaz boş yani. erdek diye bir yerde denize gidiyoruz. orasıda 45 dakika uzaklıkta memlekete. arada bir günlüğüne gidiyoruz işte. gerçi önceki yaz gidemedik pek. daha doğrusu ben gidemedim.

Biz de 20 temmuzda Akçaydayız. Otel konforlu fakat geçen yıl bol bol uyuyordu arkadaşın dediği gibi şimdi koşmak isteyecek. Çok yoruldum bu yıl sizler gibi.. Umarım iyi bir tatil geçireceğiz...
geçen yıl ölmeydiler canım. iyi tatiller bu arada şimdiden.

Bayramliklar alindi mi kizlar nerden ne aldiniz resim atin :))) bacaklarim koptu bende bugun aldim zeynebe almistimda kucuk geldi degistirdim :) babannesi iyi bakiyo sisti

Esimle bulustuk evimize geldik birlikte iftara gidicez ordan kayinvaldeme gidicez zeynep orda aramizda kilometreler var suan tuhafim ilk defa bu kadar cok ayriyim ise gidenlere allah kolaylik versin yarim yok gb....

Selam. Bugün iftara baya misafir aldım. Böyle piknik alanı gibi bir yerde. Hem çocuklara iyi olur diye. Evde daraşmalık. Aman koşmayın aman yapmayın. Neyse gittik. Bir sürü çocuk, 20 kişiyi geçiğiz. Emir metede arada gezinip durdu. 2 kere çamurlu bir su vardı. Ona gitti. Üstü başı kirlendi. Kıyafetini çıkartıp değiştirdim. 5 dakika sonra yine girdi. Sonra yavruma top geldi. Yüzüne ya da kafasına gelmedi şükürde yine bacağına geldi ama sert geldi. Düştü yere. Allahtan çimendi. Hem korktu hemde biraz canı yandı. O ağladı, benimde için acıdı. Neyse oynadı, gezdi falan. Uykusu geldi saat 01’i geçerken. Neyse 01:20 gibi toplandık biz. Arabaya bindik. Emir iyice mayıştı. Arabada uyudu kucağımda üstü başıyla. Baktım üstü iyice tozlanmış, birde çok terledi. Olmayacak böyle. Üstünü değiştirdim ama yavrum nasıl yorulmuşsa uyanmadı. Eskiden olsa kıyamet kopmuştu. Pek sevmez kendisi uyandırılmayı. :)

bunlar zeynebin cicileri kolye bileklikte aldim :) bi sapka canta bulamadim ya onlari almam lazim bide belki ayakkabida alirim kiyabilirsem ne pahali sporlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…