2014 Şubat Anneleri

canım evet çocukların büyük olması iyi oluyor. benim çok işim olduğunda alıp ya dışarıda, ya evde oyalıyorlar. bizim paket bitmek üzere canım. arada çok nadir koyuyorum. oda 2-3 tane kaldı zaten. ben çok nadir tatlı veriyorum. aman allah korusun canım çok tehlikeli ama çok tatlı olur denemeye çalışırken yerim ben onu :) inşallah çabucak şu dişlerdende kurtulursunuz. bizim şu aralar sakin dişlerimiz. evet dişler tüm dengeyi bozuyor. ne yemek, ne uyku. bi şey kalmıyor çocukta.

canım yaşlılar birde çok sık görmeyince öyle oluyo. aman ağlamasın, aman üzülmesin, aman hadi yesin, aman yapsın. sonra olan bize oluyo. canım sen oruç tutabiliyormusun? zor oluyor mu?

kızlar selamlar nasılsınız ben iyi değilim biliyorsunuz tedaviye gitmiştim bebek için sonuç pozitif ama bebeğin kalp atımı zayıf her an durabilir dedi dua edin bana olur mu çok üzgünüm

Canim burda olmuyo malesef eve gidince zaten besiginde yatacak ins cunku bayramdada annemde kalincada bole olcak bi oyle bi boyle olmasn evimizde yeniden duzenimizi kurariz ins bide bole yumus yumus sokuluyo kiyamiyorum ozguveni eksik bagimli bi cocuk degil aksine cok ozguvenli ve ozgur ruhlu ayni ben uyku sorunu var dalamiyo uykusu cok hafif cogu zaman sinir olsamda onu anliyorum uykudan olsem saaatlerce donenir uyuyamam cok zor bisi ses isik olmucak yataggim olcak felan aklimda bisi olmucak uyku sorunluyuz biz kizimla o yuzden yumus yumus uyysun bakalimmbi sure evimizde duzenimizi kurariz yenidrn ins.

Tatlida eskiden hr aksam muhallebi yerdi aylardir onu vermiyorum bazen kek felan yiyo evde hic yemezdi burda yiyo benim iicintatli meyve yesin ve yiyo cokta sever bugun dedim corbasini yemiyo sana artik cukalata seker yok yemegini yemiyosun dimi babannesi dedim evet dedi :) markete gittiler minnak minnak sekerler oluyo ya bayram icin gb bi kutu onlardan almislar icinde yuzlrce var agladikca veriyo eline :/ 10 gun daha sabir :)))

canım yaşlılar birde çok sık görmeyince öyle oluyo. aman ağlamasın, aman üzülmesin, aman hadi yesin, aman yapsın. sonra olan bize oluyo. canım sen oruç tutabiliyormusun? zor oluyor mu?

Canim 6 tutmadim 2tutup 1 birakiyorum hic zorlanmamistim serindi su 3 gundur zorlaniyorum bide icim kayniyo cok fena saclaniyo filan derler ya ole herelde icim yaniyo yarin tutmucam cok sicak bikac gundur. Evde olsam tutmam bburda yemek camasir temizlik hicbisi yapmiyorum ondan rahatim

kızlar selamlar nasılsınız ben iyi değilim biliyorsunuz tedaviye gitmiştim bebek için sonuç pozitif ama bebeğin kalp atımı zayıf her an durabilir dedi dua edin bana olur mu çok üzgünüm

Aa uzuldum canim ins tutunur sımsıkı annesine yardim edenin bakanin varmi dinlenebiliyo musun beslenmene dikat et ins hakkinizda hayirlisi olur eger gorcek gunu varsa rabbim korur zaten uzulme lutfen bi cocugun var oda bebek daha hrsey gonlunuzce olsun

gunaydın anneler... bebeğiyle denize giden anneler acaba nasıl deniz simidi kullandı? ben de şimdi bu şemsiyeli olanlardan baktım. ama içinde durur mu bilemedim... önerisi olan varsa paylaşabilir mi? teşekkürler.

gunaydın anneler... bebeğiyle denize giden anneler acaba nasıl deniz simidi kullandı? ben de şimdi bu şemsiyeli olanlardan baktım. ama içinde durur mu bilemedim... önerisi olan varsa paylaşabilir mi? teşekkürler.

Swimtrainer bunu araştırabilirsin ama artık büyüdüler bana kalırsa simit şeklinde olanlar daha kullanışlı olur
ben öyle aldım

canım bencede kendinin sakın zorlama. çok sıcak ahakkatten çünkü.

bizimki bole semsiyeli gecen sene cok rahatti bu sene daha denemedik

canım çok üzüldüm şok oldum. hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah.

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım çok üzüldüm şok oldum. hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah.

inşşallah sağ salim alırsın kucağına mübarek günlerde.

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

teşekür ederim arkadaşlar şuan pek karınımdakini düşünemiyorum inşallah sıkıntısız ya biter yada devam eder beni üzen muhammed kendimi kötü hissedersem ona yansıtırmıyım korkusu var

selamlar kızlar,
uzun süredir yoktum, izne çıkmıştım,
aslında temmuz başında izne çıkacaktım ama bizim ufaklık bir gün ateşlendi ve mikrobik ishale yakalandı 2 hafta önce, bu yüzden izne erken çıktım. hemen hastaneye götürdük tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı dışkısında ve kanında. antibiyotik ve serum alınca aynı gün toparladı çok şükür ki ama 1 gece hastanede kaldık, serum verildi mecburen. çünkü ne su içirebiliyor ne de yemek yedirebiliyorduk. doktor sulardan, yıkanmamış besinlerden, her şeyden olabileceğini söyledi. kültür için örnek alındı ama üreme olmadığı için mikrobun ne olduğunu bulamamışlar. biz de o kadar dikkat ediyorduk, havuza bile sokmuyorduk ama olacak olunca oluyor. gıdasına temizliğine ve taze olmasına dikkat ediyoruz ama diş çıkarma dönemi olunca altı çamurlu ayakkabısını bile ağzına alıyordu. yapacak bir şey yok. bu mikropla savaşarak bağışıklık kazanmayı öğrenecekmiş vücudu. yine maşallah çok iyi savaştı vücut.

hemen sonrasında da iştahsızlık başladı. 2 tane azı 1 tane de köpek dişi patlıyor. yedirmekte çok zorlandık, ne verdiysek ağzından saldı. video, şarkı, oyun, hiç bir şey fayda etmedi. 5 günlüğüne tatile gitmiştik ufaklık iyileşince, tatil de burnumuzdan geldi, eşimin amcası hastaydı zaten biz tatile gittiğimiz gün yoğun bakıma kaldırıldı. tatile gittiğimiz yerde de her an ölüm haberi gelecek korkusuyla hiç tadını alamadık. o kadar da güzel bir yerdi, otel değil de bir devlet kurumunun yazlık tesisi. buraya 1.5 saat uzaklıkta. 2 odalı, banyolu tek katlı evler var, balkonu var, bahçesi var, deniz hemen önümüzdeydi. nisa huggies in little swimmer tek kullanımlık bezleriyle denize girdi. denizi ve kumları çok sevdi. çıkarınca ağladı gidecem diye. orada kendisinden büyük çocuklar da vardı, nisa yı sevdiler oynattılar. koştu, oynadı, güldü maskot oldu. 2.5 yaşında bir oğlanın bisikleti vardı, ona bindi bol bol. orda masaların üstündeki paketli şekerlerle oynadı, onları boşalttı doldurdu:)

amcamızın vefat haberi de geldi, dün günübirlik konya ya gittik cenazeye, nisa yı götürmedim tabi ki, anneme bıraktık. beni çok özlemiş sabah emzirip erkenden yola çıkmıştık o uyuyordu, öğlen sesimi telefonda duyunca ağlamaya başladı. bir de memeye aşırı düştü bu ara. önceden ben işten gelince gelir emerdi. şimdi bırakmıyor boş da olsa emiyor. resmen keyif yapıyor, kolumdaki tüylerle oynuyor bir taraftan da.

bir süredir sevindirici bir gelişme olarak yoğurt yedirmeye başladım, herhalde bu sıcaklarda yoğurt iyi geliyor, ev yoğurdu biraz cıvık oluyor ama kendi kaşıkla alıp yiyebiliyor döke saça. kıymalı makarnayı, erişte yi de sevmeye başladı. kendi yemek istiyor artık bizim elimizde kaşıkla bir şey yedirmemizden hoşlanmıyor. hele ki kahvaltı karışımından iyice bıktı çocuk. ben ne kadar karşı olsam da kahvaltı yapmıyor diye mecburen veriyordu annem. artık yumurtasını zeytinini domates salatalığını önüne koyuyoruz. vişne reçelini seviyor anneannesi yapmış onun vişnelerini yedi. simit, börek yiyor, sizin başka öneriniz var mı siz neler yediriyorsunuz önüne konup yiyebileceği şeylerden?

Lip cok gecmis olsun bidaha ysatmasin hastalik hastane rabbim hic kiyamiyoruz kuzularimiza ama olcak oldumu oluyo uzulme korusakta onpar bebek degil artik heryrdeler

Bizimkide bulgur pilavi corbalarina ekmek dograyip yiyo yogurt hersey yiyolar artik disler cikti rahat ettik karpuz kiraz uzume bayiliyo bizimki mor erik visne bile yiyo muz meyveyi cok seviyo. Meyve sulari iciriyoruz sicakta hosuna gidiyo bizimkininde. Taneli yicekleri eliyle yiyo bezelye barbunya fasulye gb burda et bile yemeye basladi biz hala cocuk sarkilari niloyayla yiyoruz malesef sabah hergun bi yumurta yiyo bazen peynir salatalik yiyo kuruyemisi cok seviyo bimde minik minik kedilmis paket var ona bayiliyo ceviz hurma bunlarida eline veriyoruz tavuk gb hep bisiler kemiriyo :))

teşekür ederim arkadaşlar şuan pek karınımdakini düşünemiyorum inşallah sıkıntısız ya biter yada devam eder beni üzen muhammed kendimi kötü hissedersem ona yansıtırmıyım korkusu var
Nabtin canim hayir haberle gelirsin ins

Hayirli kandiller arkadaslar

hayırlı kandiller canım şükür kalp atımı normale döndü eşim de gülüyor oğlan çok hızlıydı demek ki kızımız olacak diyor.
Cok sevindim canim ins insan her guzellikten tatmak istiyo evladin ayirimi olmazda kizi olanin oglu oglu olanin kizi olursa ne hos ins sorunsuz gecer hamileligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…