2014 Şubat Anneleri

Kızlar Merhaba, bebekleriniz uykuda ağlıyor mu ya da bağırıyor mu? Zeynep ağlar gibi sesler çıkarıp uyumaya devam ediyor. Ya da bağırıp uyuyor. Nedendir acaba? Nazar olabilir mi? Sizde de oluyor mu?
Bizimki surekli doneniyo geziniyo cift kisilik yataklara bile sigamiyo. Agliyo emzini verince devam ediyo yada su. Elimi tutuyo yada bole devam ediyo yoksa aglamasi susmuyo. Bazende senin dedigin gb viykkk yapip devam ediyo yada guluyo gun icinde yasadiklari sanirim

allahım sana geliyorummmm ya muhammed ali 7.30 uyanıyor 11 gibi 1 saat uyuyor ve ikindi çok uğraşırsam 1 saat uyuyor gece de 10 da yatıyor çok uykusuz bir bebek bizimki sevmiyor uykuyuy çok perişan oluyorum gün bitmiyor bana...

canım maşallah zeynep e ben muhammed aliyi bir saniye dahi tutamazdım dalda valla pat diye yere atar kendini çok hızlı hızınada yetişemiyorum sen nasıl öğrettin.
bu ara muhammed de sürekli ağlıyarak uyanıyor bir arkadaşım rüya dönemine girdi artık rüyasında ne görüyorsa elini tutunca tekrar uyuyor nazr için nas ve felak surelerini oku canım yatırırken
Kızlar Merhaba, bebekleriniz uykuda ağlıyor mu ya da bağırıyor mu? Zeynep ağlar gibi sesler çıkarıp uyumaya devam ediyor. Ya da bağırıp uyuyor. Nedendir acaba? Nazar olabilir mi? Sizde de oluyor mu?

[QUOTE="reyyan87, post: ...

canım maşallah zeynep e ben muhammed aliyi bir saniye dahi tutamazdım dalda valla pat diye yere atar kendini çok hızlı hızınada yetişemiyorum sen nasıl öğrettin.
[/QUOTE]

Yere cok yakin dallar ve yaprak gb seylerden tiksiniyo mu desem urkuyo mu desem zeynebin oyle bitakintisi var:) kkiraz kendi koparipyedicok eglendi bidefotoyu babasicekiyo ben yanindayim zirabizimkide atar kendinidetotosu sikisti oraya atlayamadi yegenleride varya ondan agaci sevdi

canım bazen bende öyle yapıyorum. gerçi son 1 haftadır istemedi ama dün gece çok ilginçti. emir gecenin 3'ünde uyandı, uyutamadım dağıldı uykusu. geldi bizle yemek yedi. sonra zaten mayıştı ama anlamadım o kadarlık bebeğin o satte ayakta ne işi var anlamadım.
canım bizde o topiğin adını "2014 şubat bebeklerini n kardeşleri" topiği olarak kullanırız, adını öyle koyarız yani.
allahım ne insanlar var yahu. başkasının çocuğunu annesinden babasından ayırmak neymiş? en iyisi bende öyle yapayım bari. bağışlama imkanım yok ama boşaltırım en azından. ben asla emiri bütün gün uyutmam. oynadıkoynarız beraber, dağıtır, yeni şeyler keşfeder.

canım emir nucku almadı. bizimde awent şimdi cam biberon. memnunuz. bu 3. biberon. birini bben kırdım. birini o kırdı ama olsun. onların sağlığı daha önemli. değiğim gibi emir nucku alsaydı bende kullanacaktım ama almadı.

canım nasıl öğretiyor? taktikleri neler? bizede söylesin daha doğrusu sana söylesin sen buraya yaz.

yesiltepe87 canım muhammetali ne zaman bıraktı emmeyi?
1 yaşında bıraktı canım tuvalet eğitimini sordum kararlı olmak diyor bide aynı saatte tuvalete götürün tuvaletin korkunç bir yer olmadığıu görsün altını açarken aaa kaka mı yaptın diyerek öğretin dedi bide yüz ifadesi kakanın gelişini belli ediyormuş..

Kız bebekler anneyle, erkek bebekler babayla tuvalete.... Daha erken ama... Çocuk oğreneceği zaman kendini belli eder... Aman haa erken başlamayın...

canım kaka işi evet belli oluyor am benim eltimin oğlu 22 aylık öğretmeye çalışıyorlar. bazen dçişini söylüyor, bazen söylemiyor. mesela dün bezliyken bile çiş dedi yapmamış bezine ama bugün söylemedi direk yapmış bezsizdi bide. o birde fıskiyeyle yapıyor. akan suyu görse yetiyor ona. çok değişik bir çocuk.

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hayat?ben haftasonu babamda kaldım kardesimle gezdik gecelere kadar çocuklarla degisiklik oldu artık her hafta böyle yapıcam deşarj oldum valla eve geldim yine aynı yemek çamaşır evi dagitmiyorum da Allah tan hemen kirlenmiyo ceylinin arkasını hep topluyorum . Ceylin kaşıkla yemek yiyebiliyo ama ağzına sokarken cogunu düşürüyo önden giymeli büyük önlük aldım ama yinede kirleniyo bacakları falan bu yaz ogrensede kısa rahat etsek bari bide odasında yatsa ahah keşke

AY NE GÜZEL kardeşinin de çocuğu var sanırım. Ramazan dolayısıyla biz eve tıkıldık bu ara.
Dün full temizlik yaptık evde dışarı çıktık ama kısa süreli alışmışım deli dana gibi gezmeye
bizimki de odada yatmıyor memeyi bırakmadanda zor valla ah böyle sihirli değnek gelse memeyi bıraksa ve yatağında uyusa oh

tok canım ya öğretmiyorum erken daha 18. aydan sonra belki bide erkekler 2,5 yaş civarı diyorlar bilemiyorum artık zaman ne getirir.

Kız bebekler anneyle, erkek bebekler babayla tuvalete.... Daha erken ama... Çocuk oğreneceği zaman kendini belli eder... Aman haa erken başlamayın...
canım onu bütün bebekler yapıyor suyu açıyorsun o arabayı yıkıyor suyla oynuyor felan :) inşallah yormadan öğrenir

canım bizde bu hafta sonu memlekete gittik. emirin kuzenleri var birde çok sık görmeyince emir ilgi odağı oldu. kucaktan kucağa gezdi zaten ilk 30 dakika. ilk geldiğimizde baya ağladı beni ya da ablasını yani aileden birilerini istedi. sonra sonra alıştı. buda benim işime yaradı biraz. emirle oynadılar. dışarıya çıkarttılar. emir üst baş kumlu geliyodu eve falan.eğlendi baya. onlar dışarıdaykende biz ablamlar kardeşlerim oturuyorduk. yoksa emir oturturmuyo hiç. canım ben emirin beşiğini 13 aylıkken odasına almıştım. odamız çok yakındı. ilk 4-5 gün bende odada yattım. sonra duyarmıyım falan diye düşündüm ama duydum alahtan. yavaş yavaş ben ayrıldım odadan. ilk 1 hafta biraz ağladı. beşiği sallamayı bırakınca uyanıyordu hemen. çok yanımıza gelmek istedi. ama başardık. şimdi çok nadir bizim yanımızda bizle yatakta uyuyor.şimdide kendisi uyuması için uyku eğitimine geçicem. eskiden ayağımda ya da beşikte sallanıp uyuyordu. o beşik sürecinde hep beşikte salladım yoksa ben onu ayağımda sallayıp beşiğine koyunca bir anlamı kalmıyor ki.

Kardesim hemde ikiz kız kardeşim var canım onun 21 aylık oğlu var ceylin den 4 ay büyük iyi oluyo oynuyo lar

Ne güzel ben kaç gün odada yattım gece yanında sandalyede elim yatağın içinde uyuştu iii yok agladi da agladi yapımızı istiyo şimdi bide kulakla oynuyo yatarken nasıl ayircam bilmem

Merhaba şubat anneleri.size birşey danışmak istiyorum.on buçuk aylık oğlum için araba koltuğu almak istiyorum.oğlum çabuk terlediği ićinde kumaşı terletmesin istiyorum ve güvenliği tam olsun.sizlerden fikir almak istiyorum.ne marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz.cevaplarsanız çok memnun olurum.çok teşekkür ederim.

Merhaba terleme sıkıntısı bizde de var ve ne yaptıysak geçmiyor bunun için tek çözümüm uzun yolda arkasına tülbent benzeri bir şey koymak
25 Temmuz da antalyaya gidiyoruz mesela koltuğuna bir ayar çekeceğim çok uzun süre yatacağı için daha rahat etsin diye.
JOİE marka koltuk kullanıyoruz cekirdekaile0506 adı ile blog yazıyorum orda yazmıştım koltuk hakkında fikirlerimi biz memnunuz

Antalya nin neresine geliyorsunuz canım otelse hangisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…