Bizimki surekli doneniyo geziniyo cift kisilik yataklara bile sigamiyo. Agliyo emzini verince devam ediyo yada su. Elimi tutuyo yada bole devam ediyo yoksa aglamasi susmuyo. Bazende senin dedigin gb viykkk yapip devam ediyo yada guluyo gun icinde yasadiklari sanirimKızlar Merhaba, bebekleriniz uykuda ağlıyor mu ya da bağırıyor mu? Zeynep ağlar gibi sesler çıkarıp uyumaya devam ediyor. Ya da bağırıp uyuyor. Nedendir acaba? Nazar olabilir mi? Sizde de oluyor mu?
canım maşallah zeynep e ben muhammed aliyi bir saniye dahi tutamazdım dalda valla pat diye yere atar kendini çok hızlı hızınada yetişemiyorum sen nasıl öğrettin.Kızlar bebisleriniz günde kaç kez uyuyo artık. Biz artık 9 da 10da kalkiyoruz yanyana yatınca bu sefer bidaha ki uyku 2 yi buluyo 4 te kalkıyor. Baba 5 bucukta geliyo yemek oyun park aksami ediyoruz 10 11 gibi gece uykusuna geçiyoruz . Yani günde 1 kere uyumuş oluyo . Böyle olan var mı?
bu ara muhammed de sürekli ağlıyarak uyanıyor bir arkadaşım rüya dönemine girdi artık rüyasında ne görüyorsa elini tutunca tekrar uyuyor nazr için nas ve felak surelerini oku canım yatırırkenYarin kapali carsiya gidicem ne omurdur gitmedim sanki :) kayinvaldeye cocuk birakmak ne guzelmis :))))
Eki Görüntüle 1566331 Eki Görüntüle 1566332 bunlar dunku parktan
Eki Görüntüle 1566333 Eki Görüntüle 1566335 Eki Görüntüle 1566336 Eki Görüntüle 1566338 bunlarda ramazan oncesi gorumcemlerin kiraz bahcesinden :)
Kızlar Merhaba, bebekleriniz uykuda ağlıyor mu ya da bağırıyor mu? Zeynep ağlar gibi sesler çıkarıp uyumaya devam ediyor. Ya da bağırıp uyuyor. Nedendir acaba? Nazar olabilir mi? Sizde de oluyor mu?
canım bazen bende öyle yapıyorum. gerçi son 1 haftadır istemedi ama dün gece çok ilginçti. emir gecenin 3'ünde uyandı, uyutamadım dağıldı uykusu. geldi bizle yemek yedi. sonra zaten mayıştı ama anlamadım o kadarlık bebeğin o satte ayakta ne işi var anlamadım.hiç sorma canım ya gece biizmle sahura kalkıp süt içiyor :) ama yatmadan önce verdiysem sütünü gece ağlasa da vermiyorum su verip yatırıyorum günde sadece 2 bibiron fazlası kansızlık yapar diye korkuyorum.
merhaba canım sen anne olurken eş olmayı 2. plana itmişsin g,b, buda eşinde kıskançlığı ortaya çıkarmış olabilri düşünsene eskiden 2 kişi sadece gezen tozan birbirne güzel söz söyleyen insanlardınız şimdi hayat gayenize bir canlı eklendi ama sana şunu söyleyim kocalar bebekler gibidir onlarda ilği güzel söz bekler bunu unutma ben o kadar takıntılı değilimdir mesela halası gelir biraz döverek sever ben güler geçerim bide amcalar var onlarda geldiğinde öpücük manyağı oluyor muhammed ali her yeri kızarıyor ama sonuçta geçiyor sadece elini yıkarlar dışardan gelince bu şeklide yapıp kendine hayatı zehir etme dışarı bak bir sürü çocuk çıplak ayakla oynuyor hasta olmuyor biz korudukca inan daha çok hasta oluyor yavrularımız bir sakinleş boşanmak o kadar kolay değil hele ki yavrunuız varken hiç aklınıza getirmeyin bir tatlile çıkın eskisi gibi sinamaya gidin..bu arada geçmiş olsun canım umarım ciddi bişeyi yoktur birazda anneye naz yapmış olmasın senin ki:)
bu yanıt tam benlik eşim hiç mi canın acımıyor bu çocugu böyle severken diyor kanım kaynıyor duramıyorummmmm bende...
canım bizde o topiğin adını "2014 şubat bebeklerini n kardeşleri" topiği olarak kullanırız, adını öyle koyarız yani.Gunaydin kizlar :)
Vizir vizir zeynep arisi uyandirdi hirrr deli gb uyaniyorum hergun :))
Zaten butun gece kurtlu donenip duruyo 6 da uyandi kiza kiza yat oraya diye diye 7 bucukta uyudu 9 da kalkti pofff
Aralk annelerinide bi takip. Edemiyorum. Catir cutur akiyo sayfalar kimseyi tanimiyorum onlarda benin tanimiyo hemen hepiniz hamileeeee kalinnnnn kendimi yanliz hissediyorum;
allahım ne insanlar var yahu. başkasının çocuğunu annesinden babasından ayırmak neymiş? en iyisi bende öyle yapayım bari. bağışlama imkanım yok ama boşaltırım en azından. ben asla emiri bütün gün uyutmam. oynadıkoynarız beraber, dağıtır, yeni şeyler keşfeder.Aklıma geldi. Buraya yazayım dedim. Bebeklerimiz için kullandığımız şurupları biliyorsunuz açtıktan sonra iki ay kullanabiliyoruz son kullanma tarihine bakmaksızın... İki ay sonra etkinliğini kaybediyor. O nedenle açtıktan sonra ağrı kesici mutlaka yedek bulunduruyorum. Ama bu şurupları çöpe atarken içini mutlaka boşaltın. Çünkü çingeneler çöpten toplayıp bebeklerine içiriyorlarmış butun gün uyusunlar diye. Eczacı arkadaşım söyledi. Çoğunun da kendi çocukları değilmiş. Kaçırıyorlarmış. Allah'ım kotu insanlarla karşılaştırmasın. Eğer imkanınız varsa o ilaçları 2 ay geçtikten sonra veterinerlere ya da hayvan barınaklarına bağışlayın. Hayvanlara içirilebiliyor. Ama veremiyorsnız da mutlaka ilaçları boşaltıp atın çöpe...
canım emir nucku almadı. bizimde awent şimdi cam biberon. memnunuz. bu 3. biberon. birini bben kırdım. birini o kırdı ama olsun. onların sağlığı daha önemli. değiğim gibi emir nucku alsaydı bende kullanacaktım ama almadı.Kızlar ben de bu markayı çok kullandım ama memnun kalmadım. Cunku içinde bir sure su bekleyince resmen plastik kokuyor. Biraz bekletip için farkedeceksiniz.. Bu yüzden denemediğim biberon markası kalmadı. Ama en kokmayanı tabi cam ama camı da kırıyor sürekli. Nuk aldım memnun kaldım. Koku falan olmuyor. Tavsiye ederim
canım nasıl öğretiyor? taktikleri neler? bizede söylesin daha doğrusu sana söylesin sen buraya yaz.sağol canım sende hayırla sağlıkla al daha kese var mı bilmiyorum ben.
tamam canım sadece kırdığımı düşündüm
ay tuvalet eğitimi ben halasına bırakıyım yada jhalası gelsin diyorum kadın resmen uzman 2 günde bu çocuk öğrenemez dediklerine öğretiyor valla.
1 yaşında bıraktı canım tuvalet eğitimini sordum kararlı olmak diyor bide aynı saatte tuvalete götürün tuvaletin korkunç bir yer olmadığıu görsün altını açarken aaa kaka mı yaptın diyerek öğretin dedi bide yüz ifadesi kakanın gelişini belli ediyormuş..yesiltepe87 canım muhammetali ne zaman bıraktı emmeyi?
Kız bebekler anneyle, erkek bebekler babayla tuvalete.... Daha erken ama... Çocuk oğreneceği zaman kendini belli eder... Aman haa erken başlamayın...1 yaşında bıraktı canım tuvalet eğitimini sordum kararlı olmak diyor bide aynı saatte tuvalete götürün tuvaletin korkunç bir yer olmadığıu görsün altını açarken aaa kaka mı yaptın diyerek öğretin dedi bide yüz ifadesi kakanın gelişini belli ediyormuş..
canım kaka işi evet belli oluyor am benim eltimin oğlu 22 aylık öğretmeye çalışıyorlar. bazen dçişini söylüyor, bazen söylemiyor. mesela dün bezliyken bile çiş dedi yapmamış bezine ama bugün söylemedi direk yapmış bezsizdi bide. o birde fıskiyeyle yapıyor. akan suyu görse yetiyor ona. çok değişik bir çocuk.1 yaşında bıraktı canım tuvalet eğitimini sordum kararlı olmak diyor bide aynı saatte tuvalete götürün tuvaletin korkunç bir yer olmadığıu görsün altını açarken aaa kaka mı yaptın diyerek öğretin dedi bide yüz ifadesi kakanın gelişini belli ediyormuş..
Günaydın kızlar nasıl gidiyor hayat?ben haftasonu babamda kaldım kardesimle gezdik gecelere kadar çocuklarla degisiklik oldu artık her hafta böyle yapıcam deşarj oldum valla eve geldim yine aynı yemek çamaşır evi dagitmiyorum da Allah tan hemen kirlenmiyo ceylinin arkasını hep topluyorum . Ceylin kaşıkla yemek yiyebiliyo ama ağzına sokarken cogunu düşürüyo önden giymeli büyük önlük aldım ama yinede kirleniyo bacakları falan bu yaz ogrensede kısa rahat etsek bari bide odasında yatsa ahah keşke
canım onu bütün bebekler yapıyor suyu açıyorsun o arabayı yıkıyor suyla oynuyor felan :) inşallah yormadan öğrenirKız bebekler anneyle, erkek bebekler babayla tuvalete.... Daha erken ama... Çocuk oğreneceği zaman kendini belli eder... Aman haa erken başlamayın...
canım kaka işi evet belli oluyor am benim eltimin oğlu 22 aylık öğretmeye çalışıyorlar. bazen dçişini söylüyor, bazen söylemiyor. mesela dün bezliyken bile çiş dedi yapmamış bezine ama bugün söylemedi direk yapmış bezsizdi bide. o birde fıskiyeyle yapıyor. akan suyu görse yetiyor ona. çok değişik bir çocuk.
canım bizde bu hafta sonu memlekete gittik. emirin kuzenleri var birde çok sık görmeyince emir ilgi odağı oldu. kucaktan kucağa gezdi zaten ilk 30 dakika. ilk geldiğimizde baya ağladı beni ya da ablasını yani aileden birilerini istedi. sonra sonra alıştı. buda benim işime yaradı biraz. emirle oynadılar. dışarıya çıkarttılar. emir üst baş kumlu geliyodu eve falan.eğlendi baya. onlar dışarıdaykende biz ablamlar kardeşlerim oturuyorduk. yoksa emir oturturmuyo hiç. canım ben emirin beşiğini 13 aylıkken odasına almıştım. odamız çok yakındı. ilk 4-5 gün bende odada yattım. sonra duyarmıyım falan diye düşündüm ama duydum alahtan. yavaş yavaş ben ayrıldım odadan. ilk 1 hafta biraz ağladı. beşiği sallamayı bırakınca uyanıyordu hemen. çok yanımıza gelmek istedi. ama başardık. şimdi çok nadir bizim yanımızda bizle yatakta uyuyor.şimdide kendisi uyuması için uyku eğitimine geçicem. eskiden ayağımda ya da beşikte sallanıp uyuyordu. o beşik sürecinde hep beşikte salladım yoksa ben onu ayağımda sallayıp beşiğine koyunca bir anlamı kalmıyor ki.Günaydın kızlar nasıl gidiyor hayat?ben haftasonu babamda kaldım kardesimle gezdik gecelere kadar çocuklarla degisiklik oldu artık her hafta böyle yapıcam deşarj oldum valla eve geldim yine aynı yemek çamaşır evi dagitmiyorum da Allah tan hemen kirlenmiyo ceylinin arkasını hep topluyorum . Ceylin kaşıkla yemek yiyebiliyo ama ağzına sokarken cogunu düşürüyo önden giymeli büyük önlük aldım ama yinede kirleniyo bacakları falan bu yaz ogrensede kısa rahat etsek bari bide odasında yatsa ahah keşke
Kardesim hemde ikiz kız kardeşim var canım onun 21 aylık oğlu var ceylin den 4 ay büyük iyi oluyo oynuyo larAY NE GÜZEL kardeşinin de çocuğu var sanırım. Ramazan dolayısıyla biz eve tıkıldık bu ara.
Dün full temizlik yaptık evde dışarı çıktık ama kısa süreli alışmışım deli dana gibi gezmeye
bizimki de odada yatmıyor memeyi bırakmadanda zor valla ah böyle sihirli değnek gelse memeyi bıraksa ve yatağında uyusa oh
Ne güzel ben kaç gün odada yattım gece yanında sandalyede elim yatağın içinde uyuştu iii yok agladi da agladi yapımızı istiyo şimdi bide kulakla oynuyo yatarken nasıl ayircam bilmemcanım bizde bu hafta sonu memlekete gittik. emirin kuzenleri var birde çok sık görmeyince emir ilgi odağı oldu. kucaktan kucağa gezdi zaten ilk 30 dakika. ilk geldiğimizde baya ağladı beni ya da ablasını yani aileden birilerini istedi. sonra sonra alıştı. buda benim işime yaradı biraz. emirle oynadılar. dışarıya çıkarttılar. emir üst baş kumlu geliyodu eve falan.eğlendi baya. onlar dışarıdaykende biz ablamlar kardeşlerim oturuyorduk. yoksa emir oturturmuyo hiç. canım ben emirin beşiğini 13 aylıkken odasına almıştım. odamız çok yakındı. ilk 4-5 gün bende odada yattım. sonra duyarmıyım falan diye düşündüm ama duydum alahtan. yavaş yavaş ben ayrıldım odadan. ilk 1 hafta biraz ağladı. beşiği sallamayı bırakınca uyanıyordu hemen. çok yanımıza gelmek istedi. ama başardık. şimdi çok nadir bizim yanımızda bizle yatakta uyuyor.şimdide kendisi uyuması için uyku eğitimine geçicem. eskiden ayağımda ya da beşikte sallanıp uyuyordu. o beşik sürecinde hep beşikte salladım yoksa ben onu ayağımda sallayıp beşiğine koyunca bir anlamı kalmıyor ki.
Kardesim hemde ikiz kız kardeşim var canım onun 21 aylık oğlu var ceylin den 4 ay büyük iyi oluyo oynuyo lar
Merhaba şubat anneleri.size birşey danışmak istiyorum.on buçuk aylık oğlum için araba koltuğu almak istiyorum.oğlum çabuk terlediği ićinde kumaşı terletmesin istiyorum ve güvenliği tam olsun.sizlerden fikir almak istiyorum.ne marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz.cevaplarsanız çok memnun olurum.çok teşekkür ederim.
Antalya nin neresine geliyorsunuz canım otelse hangisineMerhaba terleme sıkıntısı bizde de var ve ne yaptıysak geçmiyor bunun için tek çözümüm uzun yolda arkasına tülbent benzeri bir şey koymak
25 Temmuz da antalyaya gidiyoruz mesela koltuğuna bir ayar çekeceğim çok uzun süre yatacağı için daha rahat etsin diye.
JOİE marka koltuk kullanıyoruz cekirdekaile0506 adı ile blog yazıyorum orda yazmıştım koltuk hakkında fikirlerimi biz memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?