- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Arkadaslar Merhaba
Sizden bir bilgi almak istiyorum. 18 ay aşısında hepatit aşısı sağlık ocağında olmadığı için vurduramamistik. Sizler bu aşıyı yaptirtiniz mi? Bu aşıyı eczaneden ücretli alıp şimdi vurdurturabilir miyim? Yoksa geçmi kaldım
Kizlar iyi aksamlar haziran ayinda spiral taktirmistim ben spiralden sobra adet kanamalarim inanilmaz fazla oldu . ayin 20 sinda adet oldum 8 gun surdu bitti. Esimle bir kac kez iliskiye girdik benim belom cok agriyodu esimde son iliskide biseyon battigini soyledi sabahi hemen doktora gittim spiralim kaymis fazla kanama yuzunden vucudum kabul etmemiş ama doktor hamile kalkabileceği i soyledi cikardigi gunden onceki gunler birlikte olduk . cok korkuyorum hamile kalmaktan
Arkadaslar Merhaba
Sizden bir bilgi almak istiyorum. 18 ay aşısında hepatit aşısı sağlık ocağında olmadığı için vurduramamistik. Sizler bu aşıyı yaptirtiniz mi? Bu aşıyı eczaneden ücretli alıp şimdi vurdurturabilir miyim? Yoksa geçmi kaldım
Bizimki gece gozu kapali anni anni diye memeyi ariyor vermeyince yaygarayi kopariyor haftaya annemlere gidecem 1 hafta kalacam ims ozamn kesecem ama cok uzuluyorum cok agliyor off cok zorlanacam ya keske bebekken biberonada alistirsaydm daha kolay olurduCanım ben geceyi keseli çok oldu belki 1 sene oldu geceleri şu veriyorum oda direk sulugunu istiyo zaten gündüz de artık emzik gibi actir dur emdigide oluyudu da iştahı az bide acitmaya başladı isiriyodu yeter artık dedim 20 ay yeter şimdilik ıyiyiz şükür birden kes kararlı ol En ufak tereddutunu anliyolar
Bizimki gece gozu kapali anni anni diye memeyi ariyor vermeyince yaygarayi kopariyor haftaya annemlere gidecem 1 hafta kalacam ims ozamn kesecem ama cok uzuluyorum cok agliyor off cok zorlanacam ya keske bebekken biberonada alistirsaydm daha kolay olurdu
Canım biz hiç balık yağı kullanmadikArkadaşlar birsey danismak istiyorum. kış tekrar geldigi icin balik yagi kullanacak miyiz. Yazin dr kesin demişti. Tekrar gitme durumu olmadi soramadik. Sizler kullaniyor musunuz. Hangi ürünü kullaniyorsunuz. Biz deacomin kullaniyorduk. Tadi daha guzel olan var mi
Bizde hiç kullanmadık.15 aylığı kadar sadece d vitamini vermişti doktoru devam ettirmedi 15.aydan Sonra onu kesti.Arkadaşlar birsey danismak istiyorum. kış tekrar geldigi icin balik yagi kullanacak miyiz. Yazin dr kesin demişti. Tekrar gitme durumu olmadi soramadik. Sizler kullaniyor musunuz. Hangi ürünü kullaniyorsunuz. Biz deacomin kullaniyorduk. Tadi daha guzel olan var mi
canım günaydın bizde 3 gündür kullanıyoruz doktorumuz nutrigen verdi tadı portakallı geçen sene infantum kullanmıştım oda güzeldi bebişin nasıl inşallah iyidir canımArkadaşlar birsey danismak istiyorum. kış tekrar geldigi icin balik yagi kullanacak miyiz. Yazin dr kesin demişti. Tekrar gitme durumu olmadi soramadik. Sizler kullaniyor musunuz. Hangi ürünü kullaniyorsunuz. Biz deacomin kullaniyorduk. Tadi daha guzel olan var mi
Aynen ya nasil olacak offbende aynı dertten müstaribim..napcam bilmiyorum..kıyamıyorum kuzuma..öyle böyle değil acaip düşkün memeye
Arkadaşlar birsey danismak istiyorum. kış tekrar geldigi icin balik yagi kullanacak miyiz. Yazin dr kesin demişti. Tekrar gitme durumu olmadi soramadik. Sizler kullaniyor musunuz. Hangi ürünü kullaniyorsunuz. Biz deacomin kullaniyorduk. Tadi daha guzel olan var mi
canım biz 20 gün geç olduk. yoktu önceden. ama bir danış derim doktoruna.Arkadaslar Merhaba
Arkadaşlar birsey danismak istiyorum. kış tekrar geldigi icin balik yagi kullanacak miyiz. Yazin dr kesin demişti. Tekrar gitme durumu olmadi soramadik. Sizler kullaniyor musunuz. Hangi ürünü kullaniyorsunuz. Biz deacomin kullaniyorduk. Tadi daha guzel olan var mi
Biz hiç kullanmadık. Kan ilacı kullanıyoruz bir de meyve yemediği dönemde yada hasta olduğunda vitamini var onu.
Ee kizlar ne var ne yok? Ya eskiden amma yazarmisiz buraya, hele hsmileyken, amaniiin.. Yok karnimin sag tarafi agridi, yok yok bebek bir kez tekme atti, ay tulumu ne renk alsam vs..guzel gunlermis yaa.. Simdi hepimiz baska telaslara kapildik. Topigimiz ne kadar da kalabalikti.. Facebook aldi goturdu cogunu
merhaba,
kan ilacını 1 yaşında bırakmıştık, normalde devam ediliyor mu, yoksa kansızlık olduğu için mi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?